Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky pořebuji poradit jak jste na tom vy a váš sexualní život protože když jsou děti není moc času. A stala se mi taková trapná událost
s manželem jsme příznivci BDSM praktik. A byli jsme při „hrátkách nachytáni“. Vůbec nevím jak to dceři vysvětlím co ji mám nato říct přišla do ložnice že se bojí a viděla manžela jak se na mě vyživá s důtkami. Aby si nemyslela že mě něják ubližuje nebo aby ve školce něco řekla. Stalo se vám někdy něco podobného?? PS: Obvykle se zamykáme ale bylo to nějaké rychle a zapomnělo se nato.
Jak to mám vysvětlit.
@Angeliika píše:
@MarieOVMUC Bude ji 6.
Hmmm,,, tak to bude zajímavé vysvětlování
. Mám stejně starou dceru, jako máš ty, a obávám se, že něco takového bych jí asi vysvětlit nedokázala ![]()
To nevim teda, mozna priste zamykat driv, nez budes treatana od manzi..jinak se tady chlamu taky dobre teda
![]()
rekla bych ji, ze jsme si s tatinkem jen hrali, nic vic..ikdyz nas taky jednou syn vycapl v nejlepsim (v klasice, nejsme nejaci priznivci ruznych praktik) a od ty doby rika kdykoli se ke me muz priblizi, aby se po me zase nevalel..jak mu to vysvetlit nevim, my mu rekli, ze jsme si pod perinou septali, jak se mame radi
![]()
@Angeliika myslim ale, ze dcerka si to pro sebe nenecha, syn to hlasil hned, jak jsme vlezli do skolky do satny..
Promiň, vím, že to ve vaší situaci není vtipné, ale smát se musím
.
Mám šestiletou sestřenici a vím, že ta vykecá i to, co neví, tak to se obávám, že bude docela problém a někde a v nejmíň vhodné situaci to vyslepičí
.
Taky si to už v tomhle věku asi bude docela dlouho pamatovat
.
Zamykat, zamykat, zamykat
.
Nám jednou vstoupil do ložnice skoro 14 letý syn, myslel že jsem tam sama a chlap čumí na telku v obýváku, no co vám budu povídat
já z toho trauma, chlap mi říká, nech to být, nic se neděje, já měla potřebu to jít synkovi vysvětlit
no byla jsem trapka, trapná, kluk mě uplně ignoroval, muž se mi pak dobře rok tlemil ![]()
Osobně bych už nikdy nic nevysvětlovala, děti se s tím poperou sami, i když 6 let, táta řeže mámu ![]()
K.
No, asi byste takové praktiky nemeli delat doma, protoze i zamykat se v ložnici nedela dobrotu a deti pak loznicové hratky vnimaji jako tabu a maji zkresleny pohled na sexualitu. sedni si s ni v klidu a zeptej se primo ji, co si mysli, ze videla a co si o tom mysli, pak ji to s laskou a jemne vysvetli, ze se nedelo nic spatného, že ste si treba hrali na kovboje nebo jiné pohadky. Klasické milovani bych asi rekla, ze maminka a tatinek si vyjadrovali lasku, ktera je jen mezi maminkou a tatinkem, ale tohle budes muset pred 5 ti letou hlavou trochu okecat.
@MarieOVMUC píše:
No, asi byste takové praktiky nemeli delat doma, protoze i zamykat se v ložnici nedela dobrotu a deti pak loznicové hratky vnimaji jako tabu a maji zkresleny pohled na sexualitu. sedni si s ni v klidu a zeptej se primo ji, co si mysli, ze videla a co si o tom mysli, pak ji to s laskou a jemne vysvetli, ze se nedelo nic spatného, že ste si treba hrali na kovboje nebo jiné pohadky. Klasické milovani bych asi rekla, ze maminka a tatinek si vyjadrovali lasku, ktera je jen mezi maminkou a tatinkem, ale tohle budes muset pred 5 ti letou hlavou trochu okecat.
A kde to mají dělat?
A proč nezamykat? to je lepší, když je děti pravidelně načapají u sexu, než když narazí na zamčené dveře?
![]()
No právě už to vidím jak se na mě budou ostatní rodiče dívat. Napadlo mě že bych ji řekla že jsem zlobila. Ale představa že řekne maminka zlobila tatínka tak ji seřezal je taky děsivá jsem absolutně v koncích
![]()
Hm, já bych asi řekla, že při sexu má prostě každý rád něco jiného. Ale já jsem v tomhle dost upřímná. Teď jsme se synem koukali na dokument, kde souložili žraloci a samec u toho samici dost brutálně kouše do boku (proto má samice tvrdší kůži)…takže já bych to asi připodobnila ![]()
ale my jsme v té sexuální otázce dost otevření ![]()
Ja si ale myslim, ze ty ucitelky uz jsou na to zvykle, vzdyt vetsinou v tomhle veku deti poprve rodice nacapou ne? Ja bych z toho takovy nervy nemela, kdyz by se uc, ptala, rekla bych ji, ze jsme proste zapomeli zamknout do loznice a dcera prisla kdyz jste se milovali, nic vic..