Chyceni při BDSM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12505
11.6.13 20:23

Ona na to zapomene, a když to někde řekne, tak jim řekni pravdu :lol: :lol: Taky sem se musela smát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.6.13 22:15

I mě to chvilkově přišlo vtipný, jenže stejně musím uznat, že provozování určitých praktik, ať se jedná o SM, nebo BDSM, či jen BD, nese určitý pravidla-nemyslím mezi partnery, ale celkově by měly zůstat jen mezi nimi.Jde o určitý kodex, vidím rozdíl v tom, když dítě v těch 6 letech třeba(ale i méně či více) načape rodiče u obyč sexu(ano, každý si představí něco jiného pod tím, ale myslím vanilkový),kdy rychle maminka pod peřinou sleze z tatínka. Dá se to lépe vysvětlit, dá se to zamluvit na nějakou hru a pod. V budoucnu pochopí o co šlo. A nebo když dítě vidí, jak,,maminka potlačuje vzlyk, vleze prcek do ložnice a najde maminku do krve, jak nad ní tatínek sedí s něčím v ruce…myslím, že toto je dost šílené a rodiče co praktikují takový sex či jeho prvky by měli především dbát na děti a jejich bezpečí/psychické. Nejsem si nějak vědoma, že by výplata důtkami zasahovala až do krve a na zádech, pokud ano, myslím že jde opravdu už o prvky ze SM. Nevím, neznám. O to víc si myslím(sama zakl. píše celé BDSM, takže takový silný sadomasochistický sex praktikují běžně, když jsou děti doma. Nesouhlasím s tím. Pokud ano, musím děti izolovat. Má to prostě svoje pravidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
11.6.13 22:29

Přesně jak píšeš, hele my si jako 6tiletí hrály na maminku a tatínka- tak normálně :nevim: ale aby si pak tak jak to viděla dcerka u vás nehrála podle vás :nevim: :mavam:

Příspěvek upraven 11.06.13 v 22:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
11.6.13 22:36
@78mamina píše:
Přesně jak píšeš, hele mi si jako 6tiletí hrály na maminku a tatínka- tak normálně :nevim: ale aby si pak tak jak to viděla dcerka u vás nehrála podle vás :nevim: :mavam:

Tohle by hrozilo kdyby maminka masírovala tatínka :o). Obráceně si to dost dobře nedokážu představit jak podává chlapečkovi vařečku a řika jsem moc moc moc zlobivá holčička potřebuju naplácat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.6.13 22:38

Doufam, ze jsem ti nenapsala moc zmatene :mrgreen:.Jinak souhlasim, ditku bych to zkusila vysvetlit jako masaz. Behem dne, pred dcerkou bych vytahla dutky a krem. Tatinek jakoze dava krem a dutky ji masiruje/hladi, dcera at je pritomna. K tomu ji na tv zapla pohadku a brala to jako prirozenou vec, opravdu jako masaz, na pohadku se divat spolecne a komentovat ji. Stejne bude potreba zada a zadek natrit sklidnujici masti :mrgreen:,doma ji urcite maji :jazyk:.Vymluvila bych se na bolest jako je spaleni na slunci, nebo nevim, treba spadnuti na zem :|.Delat ze se nic nestalo a dite zapomene mi prijde jako kravina a dite zustane poznamenane :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
11.6.13 22:39

No mohla by chlapečkovi říci a ukázat že se to dělá jinak :hug: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
11.6.13 22:43

@wildcherry Hele to že jí je 6 neznamená že je uplně blbá, to už spíš kousne že jste si hrály na indiány. Podle mně se tvařte že je to uplně normální a nesnažte se z ní dolovat co si o tom mysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
11.6.13 22:43
@wildcherry píše:
Doufam, ze jsem ti nenapsala moc zmatene :mrgreen:.Jinak souhlasim, ditku bych to zkusila vysvetlit jako masaz. Behem dne, pred dcerkou bych vytahla dutky a krem. Tatinek jakoze dava krem a dutky ji masiruje/hladi, dcera at je pritomna. K tomu ji na tv zapla pohadku a brala to jako prirozenou vec, opravdu jako masaz, na pohadku se divat spolecne a komentovat ji. Stejne bude potreba zada a zadek natrit sklidnujici masti :mrgreen:,doma ji urcite maji :jazyk:.Vymluvila bych se na bolest jako je spaleni na slunci, nebo nevim, treba spadnuti na zem :|.Delat ze se nic nestalo a dite zapomene mi prijde jako kravina a dite zustane poznamenane :zed:

Tak po dutkách tam bude mít určitě fialové fleky, :nevim: tak by se mohla nechat masírovat od tatínka a říct že má alergii a tatínek jí musí namazat mastičkou :mavam: Ale podle mě tohle by doma vubec dělat neměly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.6.13 22:45
@martin 35 píše:
@wildcherry Hele to že jí je 6 neznamená že je uplně blbá, to už spíš kousne že jste si hrály na indiány. Podle mně se tvařte že je to uplně normální a nesnažte se z ní dolovat co si o tom mysli.

já nejsem zakladatelka :think:…byl to fakt koment na mě :andel:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
11.6.13 22:51

No a proč jí prostě neřeknete pravdu vhodně upravenou pro jeji věk, maminka si chtěla hrát na… a tatínek ji dal jako na zadek ale maminku ty rány co vzbudily i sousedy ani trochu neboleli adokonce se při tom málem udělala :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
11.6.13 22:54
@martin 35 píše:
No a proč jí prostě neřeknete pravdu vhodně upravenou pro jeji věk, maminka si chtěla hrát na… a tatínek ji dal jako na zadek ale maminku ty rány co vzbudily i sousedy ani trochu neboleli adokonce se při tom málem udělala :twisted:

Počkej to jako myslíš vážně? 6tiletému dítěti bys takto odpověděl? :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.6.13 22:57
@78mamina píše:
Tak po dutkách tam bude mít určitě fialové fleky, :nevim: tak by se mohla nechat masírovat od tatínka a říct že má alergii a tatínek jí musí namazat mastičkou :mavam: Ale podle mě tohle by doma vubec dělat neměly :nevim:

A nebo, já vážně nevím. Zkouším se vžít do naší dcery, prostě bych to obrátila jako normální věc, to co ji vystrašilo bych použila jako nevinnou věc, které se ani maminka nebojí a tatínek tím neubližuje. Ono napsat, že provozuji BDSM je dost zavádějící. Těch věcí je kolem tak strašně moc. Každopádně věci přesahující kontrolu-potřeba soustředění(což i jen vytažené prvky z BDSM jsou a to nemluvím o pravém BDSM či SM-což už síla je) nepatří domů, kde děti těmto praktikám mohou být vystaveny či ohroženy.

Shrnuto podtrženo-PRAVIDLA, disciplína, kodex…děti a nezabezpečení soukromí k tomu nepatří.
Možná se pletu, možná to vidím jinak.Ono je opravdu hodně možností a myšlení kolem těchto praktik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
11.6.13 22:58
@wildcherry píše:
já nejsem zakladatelka :think:…byl to fakt koment na mě :andel:?

ha ha a máš to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
11.6.13 23:00

Proč ne, jen bych vynechal že se při tom maminka udělala to by nepochopila, a vynechal bych i ten sarkazmus. Takže by tam zůstala nosná myšlenka že je to hra která se mamince libí a maminka si tu hru přála hrát a nemusí se o ni bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.6.13 23:02
@martin 35 píše:
No a proč jí prostě neřeknete pravdu vhodně upravenou pro jeji věk, maminka si chtěla hrát na… a tatínek ji dal jako na zadek ale maminku ty rány co vzbudily i sousedy ani trochu neboleli adokonce se při tom málem udělala :twisted:

Vsadím se že ani nevíš o co v tomto sexu jde a že ani nemáš dítě v tomto věku :D…Ale jooo, pokusil ses o vtip :mrgreen:,snaha se cení, výsledek je ale bída :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí