Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LLin píše:
No jestli u toho byla krev, tak teda nevím jak to vysvětlitmožná, že jsi se poranila a tatínek ti to ošetřoval?
![]()
Důtkama? Doprkýnka, to jsem jediná, komu nepřipadá normální nechat se třískat (ok, chápu, že to může někoho vzrušovat a podobně), ale dělat to DOMA, když vedle spí šestiletý dítě? ![]()
@kamiŠ píše:
A píše jen sem a určitě se registrovala dneska ne
Tak, tak ![]()
Hlavni je, aby dcera nemyslela, ze te mlati(i kdyz ano
),protoze z toho by trauma mit mohla
.Treba to nikde nevykeca. Jinak dobry no
,mi nepraktikujem BDSM, jen BD a kdyz mame deti na hlidani, jinak klasika(teda jak pro koho
)nedovedu si predstavit jak bych se soustredila, kdyz vedle spi deti
.Vem cert malou v postylce, ale starsi, u te bych neriskla.Uz tak staci, ze pred rokem jsem ji v noci vysvetlovala, ze tatinkovi foukam stehynka, ze byl na ockovani jako jeji sestricka
-uverila
.A objevila kdysi nasi tajnou schovku s kamaradem co byl u nas.On lital s vibratorem, ze ma mec a dcera dutkama a pouty. Myslela jsem ze umru, ale kamaradka na tom byla hur
.Pardon za anonym, ale pusobim nezne, nemusite vedet opak ![]()
Pleteš si pojmy a jde vidět že nevíš o čem píšeš mezi násilím a Ds vztahy a obecně SM je velký rozdíl.
@Angeliika píše:
Pleteš si pojmy a jde vidět že nevíš o čem píšeš mezi násilím a Ds vztahy a obecně SM je velký rozdíl.
Ale to je přeci úplně jedno!!! Co já vím nebo nevím. Tady jde o to, že vás načapalo malý dítě. Chápeš, jak moc jí to může ublížit?
@Renatt píše:
@Angeliika a jako mimo téma - to tě fakt rajcuje, že tě mlátí důtkama nebo z toho má požitek on
To by mě taky celkem zajímalo ![]()
@Já_a_Kačí píše:
Mně to přijde celý takový nějaký vachrlatý. Dovedete si představit, že vás někdo jeden den zmlátí do krve důtkama a vy pak normálně fungujete s šestiletým dítětem? Já teda ne. Sorry zakladatelce, ale jestli je tak hloupá, že dopustí, aby takovýmu násilí mohlo přihlížet šestiletý dítě, tak ať si to pěkně vyžere. Té malé je mi neskutečně líto.
A klidně mě sežerte. Já taky nejsem svatá, ale tohle hraničí s trestným činem.
Prd o tom vis
.Je spatne, ze toto dcera videla, to souhlasim, ale co provozuji za dverma rodice, oba dobrovolne a po dohode je jejich vec, ne trestny cin. A pokud vim, nikde nepsala, ze ji,,namlatil,, do krve
![]()
@Já_a_Kačí píše:
Důtkama? Doprkýnka, to jsem jediná, komu nepřipadá normální nechat se třískat (ok, chápu, že to může někoho vzrušovat a podobně), ale dělat to DOMA, když vedle spí šestiletý dítě?
a kde to jako mají dělat? Mě na tom teda nic nenormálního nepřijde. Každej má rád něco jinýho.
@Já_a_Kačí taky mě to nepřijde normální se nechat třískat až do krve…snažím se to odlehčit
![]()
Hele to bylo jen soft, na tvrdo by do toho nešla když je doma dítě. takze ji jako potrestal ji to jako bolelo nejhorší co ji mohl udělat bylo odepření sexu po výprasku.
PS doufej že to bylo tak traumatizujici ze bude mladá mlčet, ale velmi dobře se připrav na zajímavé otázky
)
@Angeliika píše:
Nj, ale fakt je ten ze psala zakl i SM
.
@wildcherry píše:
A pokud vim, nikde nepsala, ze ji,,namlatil,, do krve![]()
Tak asi špatně čteš, zkus to znovu! ![]()
A co je teda normální? Mít sex pod peřinou? Mít sex jen v noci? Mít sex jen bez pomůcek? Mít sex jak? Kdo říká, co je normální? Pro každýho je hranice normálosti jinde. Mě to přijde normální. Stejně jako homosexualita. ![]()
@kamiŠ píše:
Tak asi špatně čteš, zkus to znovu!
Jo pardon, uz to vidim.Ale zada
? Divny… ![]()