Chyceni při BDSM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1044
11.6.13 17:09

Ja nevim ale ja kdyz jsem.byla dite…nachytala jsem rodice…nikdy mi k tomu nic nerekly ja se neptala ale byla jsem mala a do ted to vidim :-) Takze me to asi poznamenalo :-D a to nemluvim o tom kolikrat jsem. slysela moji mamu :-D Ted si tak uvedumuji za ja rozhodne po ni nejsem :-D
Nikomu jsem nic nerekla…takze ne vsechny deti jsou stejny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.6.13 17:10
@Žirafátko píše:
@wildcherry správný rytíř má na svém meči krev :mrgreen:, jinak ne dominantní, naopak :mrgreen:
:lol: :lol: :palec:.Jo taaak, jsem to spatne pochopila, takze subinka :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
11.6.13 17:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.6.13 17:16
@Žirafátko píše:
@wildcherry http://smileys.on-my-web.com/…gel-0078.gif :mrgreen:

Joooo jasne, vlky plky :mrgreen:…Jsem si rikala proc na profilovce vypadas tak spraskane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.13 17:20

@Já_a_Kačí Promin, ale vubec nevíš o čem mluvíš. Když to neznaš tak nesud.

@Angeliika Dcera z toho trauma mít nebude. řekla bych jí že to byla masáž zad, víc nevystvětluj. Není to nutné. Jinak doporučuji zamykat, my jsme doma zatím sami, ale miminko chceme a do budoucna to asi bude potřeba nějak řešit. Sem zvědava jak to pujde…

• Citovat
  • Upravit
4466
11.6.13 17:22

@wildcherry to víš, to žluté…to jsou jizvy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
11.6.13 17:24

Já bych se teda taky přikláněla k vysvětlení pomocí „speciální masáže, aby maminku nebolela záda“…Pokud dcera viděla krev, zkus říct třeba, že to nebyla krev, ale koňská mast a ukaž jí, že je fakt červená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.6.13 17:26
@Žirafátko píše:
@wildcherry to víš, to žluté…to jsou jizvy :mrgreen:

To vypada, jako by te motal do pletiva kdyz uz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
11.6.13 17:27

Už tady padl jeden názor s masáží… To si myslím, že by mohlo fungovat. Pak tě může partner před ní důtkama hladit (jako zmíněná masáž) a ptát se pak už nebude. Jinak taky uvidíš, jestli přijde a bude se vyptávat. Já jsem naše načapala, ale nikdy jsem na to nic neřekla :-D. Bylo mi asi 7-8… +

Taky mám ráda ostřejší sex, ale krev mi taky přijde až moc. Čímž ale nikoho nesoudím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.6.13 17:30

Ted jsem si vsimla pod cim je toto tema zarazene :lol: :lol:,tam bych ho fakt nehledala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
11.6.13 17:50
@Žirafátko píše:
A co je teda normální? Mít sex pod peřinou? Mít sex jen v noci? Mít sex jen bez pomůcek? Mít sex jak? Kdo říká, co je normální? Pro každýho je hranice normálosti jinde. Mě to přijde normální. Stejně jako homosexualita. :roll:

Zamknout se když je doma 6leté dítě a mrskají se důtkama :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
11.6.13 18:30
@alien21 píše:
Já bych se teda taky přikláněla k vysvětlení pomocí „speciální masáže, aby maminku nebolela záda“…Pokud dcera viděla krev, zkus říct třeba, že to nebyla krev, ale koňská mast a ukaž jí, že je fakt červená…

To je dobrý :palec: Takhle bych to taky okecala. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.13 19:10

No můj kolega z práce (už tu není) to mněl ještě lepší zážitek, byl s přitelkyní na chatě oddávali se tam BDSM a jak tam byl přivázanej s roubíkem v puse tak přijela jeho matka. Tu to natolik šokovalo že nebyla schopna vydat slovo a jen se koukala jak ho nastavající masíruje rákoskou, a D…k ji vyděl a celou dobu se snažil naznačit že už ne že je tam jeho matka, po 30 minutách se matka vzpamatovala z šoku a slovy tak to by snad stačilo BDSM masáž ukončila.

PS to mi bonzla po letech ta jeho domina :o)

• Citovat
  • Upravit
69235
11.6.13 19:11
Ježiš, mravokárce, co je tobě do toho, co v sexu rajcuje jiný lidi? Houbeles, dotaz zněl, jak to vysvětlit dítěti. Nikoho nezajímá kritika sexuálních praktik, je ti do toho houby.
@Já_a_Kačí píše:
Ale to je přeci úplně jedno!!! Co já vím nebo nevím. Tady jde o to, že vás načapalo malý dítě. Chápeš, jak moc jí to může ublížit?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.13 19:18

:lol: :lol: taky bych řekla, že to asi nevysvětlíš :D s chlapem sme leželi v posteli já nahatá na boku a on za mnou stažené trenky :D a jen sme blbli nooo a šup přišel můj 6letý brácha vkulil 8o a zdrhnul :D než sem sešla dolů už to všude hlásil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí