Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja nevim ale ja kdyz jsem.byla dite…nachytala jsem rodice…nikdy mi k tomu nic nerekly ja se neptala ale byla jsem mala a do ted to vidim
Takze me to asi poznamenalo
a to nemluvim o tom kolikrat jsem. slysela moji mamu
Ted si tak uvedumuji za ja rozhodne po ni nejsem ![]()
Nikomu jsem nic nerekla…takze ne vsechny deti jsou stejny ![]()
@Žirafátko píše:
@wildcherry správný rytíř má na svém meči krev, jinak ne dominantní, naopak
@Žirafátko píše:
@wildcherry http://smileys.on-my-web.com/…gel-0078.gif
Joooo jasne, vlky plky
…Jsem si rikala proc na profilovce vypadas tak spraskane ![]()
@Já_a_Kačí Promin, ale vubec nevíš o čem mluvíš. Když to neznaš tak nesud.
@Angeliika Dcera z toho trauma mít nebude. řekla bych jí že to byla masáž zad, víc nevystvětluj. Není to nutné. Jinak doporučuji zamykat, my jsme doma zatím sami, ale miminko chceme a do budoucna to asi bude potřeba nějak řešit. Sem zvědava jak to pujde…
Já bych se teda taky přikláněla k vysvětlení pomocí „speciální masáže, aby maminku nebolela záda“…Pokud dcera viděla krev, zkus říct třeba, že to nebyla krev, ale koňská mast a ukaž jí, že je fakt červená…
@Žirafátko píše:
@wildcherry to víš, to žluté…to jsou jizvy
To vypada, jako by te motal do pletiva kdyz uz ![]()
Už tady padl jeden názor s masáží… To si myslím, že by mohlo fungovat. Pak tě může partner před ní důtkama hladit (jako zmíněná masáž) a ptát se pak už nebude. Jinak taky uvidíš, jestli přijde a bude se vyptávat. Já jsem naše načapala, ale nikdy jsem na to nic neřekla
. Bylo mi asi 7-8… +
Taky mám ráda ostřejší sex, ale krev mi taky přijde až moc. Čímž ale nikoho nesoudím!
Ted jsem si vsimla pod cim je toto tema zarazene
,tam bych ho fakt nehledala ![]()
@Žirafátko píše:
A co je teda normální? Mít sex pod peřinou? Mít sex jen v noci? Mít sex jen bez pomůcek? Mít sex jak? Kdo říká, co je normální? Pro každýho je hranice normálosti jinde. Mě to přijde normální. Stejně jako homosexualita.
Zamknout se když je doma 6leté dítě a mrskají se důtkama ![]()
@alien21 píše:
Já bych se teda taky přikláněla k vysvětlení pomocí „speciální masáže, aby maminku nebolela záda“…Pokud dcera viděla krev, zkus říct třeba, že to nebyla krev, ale koňská mast a ukaž jí, že je fakt červená…
To je dobrý
Takhle bych to taky okecala. ![]()
No můj kolega z práce (už tu není) to mněl ještě lepší zážitek, byl s přitelkyní na chatě oddávali se tam BDSM a jak tam byl přivázanej s roubíkem v puse tak přijela jeho matka. Tu to natolik šokovalo že nebyla schopna vydat slovo a jen se koukala jak ho nastavající masíruje rákoskou, a D…k ji vyděl a celou dobu se snažil naznačit že už ne že je tam jeho matka, po 30 minutách se matka vzpamatovala z šoku a slovy tak to by snad stačilo BDSM masáž ukončila.
PS to mi bonzla po letech ta jeho domina
)
@Já_a_Kačí píše:
Ale to je přeci úplně jedno!!! Co já vím nebo nevím. Tady jde o to, že vás načapalo malý dítě. Chápeš, jak moc jí to může ublížit?
taky bych řekla, že to asi nevysvětlíš
s chlapem sme leželi v posteli já nahatá na boku a on za mnou stažené trenky
a jen sme blbli nooo a šup přišel můj 6letý brácha vkulil
a zdrhnul
než sem sešla dolů už to všude hlásil ![]()