Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martin 35 píše:číchám nějakou promili
Proč ne, jen bych vynechal že se při tom maminka udělala to by nepochopila, a vynechal bych i ten sarkazmus. Takže by tam zůstala nosná myšlenka že je to hra která se mamince libí a maminka si tu hru přála hrát a nemusí se o ni bát.
@wildcherry píše:
Vsadím se že ani nevíš o co v tomto sexu jde a že ani nemáš dítě v tomto věku…Ale jooo, pokusil ses o vtip
,snaha se cení, výsledek je ale bída
Hele mám děti 4+6 a je mi jasné že by starší na ty hlody že páskem mažete krém neskočil, mladá asi jo ale 6 leté dítě ne.
Opravdu nevím, co na tom je vtipnýho, chudáci děti, že musí vyrůstat s úchylnejma a navíc nezodpovědnejma rodičema. A ještě se to pod vlivem dnešní doby považuje pomalu za normální a kdo to nedělá je divnej.
Nejsem ani věřící a ani puritán, sex je součást života, dokonce nadneseně řečeno „život sám“, ale bejt prase a nazývat to nějakejma bůhví jakejma praktikama a ještě se nechat načapat dětma, to je akorát na zvracení.
@Libuše 31 píše:
Opravdu nevím, co na tom je vtipnýho, chudáci děti, že musí vyrůstat s úchylnejma a navíc nezodpovědnejma rodičema. A ještě se to pod vlivem dnešní doby považuje pomalu za normální a kdo to nedělá je divnej.
Nejsem ani věřící a ani puritán, sex je součást života, dokonce nadneseně řečeno „život sám“, ale bejt prase a nazývat to nějakejma bůhví jakejma praktikama a ještě se nechat načapat dětma, to je akorát na zvracení.
Přesně tak, hezky zhasnout a zalézt pod peřinu. Samozřejmě jen za účelem plození dětí ![]()
Samej úchylák tady ![]()
Stát se to nemnělo ale to prostě už nezměníš, podstatné je jak tu situaci vyřeší, já osobně bych 6 letému dítěti nelhal.
@Libuše 31 píše:
A zase ty
???Když mě je tak líto lidí jako ty, co mají tak smutný, nenaplněný život. Myslím to teď vážně, chce to trochu žít a ne dělat dusnu na diskusi.To je tvůj život? Proč?
…
@tamata píše:
Mně to přijde taky zvrácený. U nás biju já manžela
no moment, na tom je neco zvraceneho
?
@wildcherry píše:
no moment, na tom je neco zvraceneho?
Pokud bije muž ženu, tak ano
To se prostě nedělá…
@tamata píše:
Pokud bije muž ženu, tak anoTo se prostě nedělá…
ale jdi ty
…
Já mám tak naplněný život, že by ses asi divila(i tím sexem a určitě ne pod peřinou)
. Dusno není v žádném případě mým cílem, ale když se vžiju do situace dětí o kterých se hovoří, je mi to strašně líto.
Jsem z velký veselý rodiny, všichni jsme pořád hodně spolu, povídáme si, dětem čteme a chodíme na divadýlka, nemlátíme se a přijde mi to hezký a přála bych to i ostatním dětem.
Ono je totiž v životě potká ještě spousta ošklivejch věcí, který já jako rodič nemůžu ovlivnit, že si myslím, že je moje povinnost ovlivnit to co můžu, jestli mi rozumíš?
@tamata a joooo mam tu cest s dominou
?Nebo tu nemas co delat a hazis jen vtipa
,vis sama, ze po vtipu jdu jak slipka po flusu
…Nekazme tu diskusi
…