Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žirafátko píše:
A co je teda normální? Mít sex pod peřinou? Mít sex jen v noci? Mít sex jen bez pomůcek? Mít sex jak? Kdo říká, co je normální? Pro každýho je hranice normálosti jinde. Mě to přijde normální. Stejně jako homosexualita.
já proti různým praktikám opravdu nic nemám, jen mně přijde už dost, když u toho teče krev… ![]()
Jinak, můj šálek kávy to rozhodně není, ale pokud se to líbí oběma, proč ne? ![]()
S dcerkou si promluv, určitě najdeš nějaké rozumné vysvětlení. Postupovala bych dle její reakce. Ale ona to viděla před x hodinami a Ty si s ní ještě nemluvila?
@wildcherry píše:
Jo pardon, uz to vidim.Ale zada? Divny…
asi je vzrušuje PACH KRVE ![]()
Kde to máme podle tebe dělat? To máme přestat se sexem jen protože máme dítě? Jasně nestihli jsme zamknout udělala jsem chybu a chci to dítěti aspoň vysvětlit jenže absolutně nevím co nato říct.
@Žirafátko píše:
a kde to jako mají dělat? Mě na tom teda nic nenormálního nepřijde. Každej má rád něco jinýho.
I ty Brute
?
@wildcherry píše:
I ty Brute?
no je fakt, že krev mi u toho fakt téct nemusí a velký bič a malý dvůr by si spíš zasloužil můj muž ![]()
@Žirafátko píše:
@LLin halt to prostě někoho vzrušuje
asi máš pravdu…sto lidí, sto chutí ![]()
@Žirafátko píše:
asi je vzrušuje PACH KRVE
voleeeeeeeee, ted nemuzu
…U BDSM je to dutkama po zadech a u klasiky je to u zenskeho cyklu ne
?
@Žirafátko píše:
no je fakt, že krev mi u toho fakt téct nemusí a velký bič a malý dvůr by si spíš zasloužil můj muž
Aleeee
,pani dominantni ![]()
Víte co, mně je to fuk. Trestným činem jsem myslela ohrožování mravní výchovy a že to s ním pro moje primitivní chápání jeho podstaty hraničí. Nic víc, nic míň. Ať se třeba nechá zalepit do igelitu. O Ds vztazích nepotřebuju vědět zhola nic.
@Žirafátko Já absolutně nepíšu nic o nenormálnosti sexu. Dobře, tohle normální pro mně asi není, ale to neznamená, že to neplatí pro ně. Jak říkám, vadí mi, že dopustili, aby je vidělo malý dítě. Násilí je na světě dost, nemusí to snad mít doma přes zeď…
@wildcherry psala, že měla záda od krve, to už ale fakt slovíčkaříme.
Když tady matka láduje dítě antidepresivama nebo kýhovíra čím, tak se taky holt ozvou i lidi, kterým se to nelíbí. Pro mně je to na stejný úrovni. Zkuste někoho švihnout důtkama. Jestli ten švihaný nezařve, tak je extrémně dobře trénovanej nebo má ucpaná ústa. To fakt neni nic, co by mělo vidět dítě. Na tom stojí celej ten můj vztek.
@wildcherry správný rytíř má na svém meči krev
, jinak ne dominantní, naopak ![]()
A ještě jedna věc, jestli se maminka pustí do vysvětlování, tak bych byla pro, aby přibrala rovnou i tatínka. Končím, přepínám ![]()
Já bych se dcerky zeptala, co si o tom myslí.
Co podle ní viděla.
A pak bych jí řekla, že to všechno tatínek dělal proto, že já jsem to chtěla. Že jste se jen tak škádlili. Otázkou je, jedli nezačne dcerka ve školce taky takto někoho něčím „škádlit“…
@Já_a_Kačí píše:
Víte co, mně je to fuk. Trestným činem jsem myslela ohrožování mravní výchovy a že to s ním pro moje primitivní chápání jeho podstaty hraničí. Nic víc, nic míň. Ať se třeba nechá zalepit do igelitu. O Ds vztazích nepotřebuju vědět zhola nic.@Žirafátko Já absolutně nepíšu nic o nenormálnosti sexu. Dobře, tohle normální pro mně asi není, ale to neznamená, že to neplatí pro ně. Jak říkám, vadí mi, že dopustili, aby je vidělo malý dítě. Násilí je na světě dost, nemusí to snad mít doma přes zeď…
@wildcherry psala, že měla záda od krve, to už ale fakt slovíčkaříme.
Když tady matka láduje dítě antidepresivama nebo kýhovíra čím, tak se taky holt ozvou i lidi, kterým se to nelíbí. Pro mně je to na stejný úrovni. Zkuste někoho švihnout důtkama. Jestli ten švihaný nezařve, tak je extrémně dobře trénovanej nebo má ucpaná ústa. To fakt neni nic, co by mělo vidět dítě. Na tom stojí celej ten můj vztek.
Ale ja s tebou souhlasila
.Myslim si, ze dite a v tomto veku toto opravdu videt nemelo
Myslim, ze toto by zamavalo i s dospelym, co o SM(coz do krve je, jestli i zada, tak to asi urcite)nic nevi
.Myslim ze pro dite, ktery slysi i u klas.sexu hekat maminku za dverma musi s ditetem zamavat, bat se ze otec mamince ublizuje ![]()