Bývalka vs. já

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7626
7.3.15 15:46
@Anonymní píše:
@Petule030 Dobře. A když spolu máme dítě?

k cemu ti v Tom pomuze ale ta byvala? chces vedet zda ji nejak tyral? chce ti vzit dite a ty potrebujes svedka, ze je naruseny?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
7.3.15 15:55
@Anonymní píše:
@Petule030 Dobře. A když spolu máme dítě?
:think: Tak to podle toho, jakou poruchou trpí. Někdy by možná bylo lepší vědět, jestli mu dítě můžeš na několik dní svěřit.

Příspěvek upraven 07.03.15 v 16:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.15 16:05

@svycarka Ano něco takového chci vědět jestli ji nějak ubližoval. Já si taky říkám, že je to blbé jak už jsem psala v úvodu, ale moc mě to zajímá.

• Citovat
  • Upravit
6257
7.3.15 16:07

Je to tvoje věc, jestli máš pocit že to potřebuješ vědět proč ne..ale nevím co ti to dá, snad nějakou odpověd, ps:možná ani ona nebyla ok.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
7.3.15 16:09
@Anonymní píše:
@svycarka Ano něco takového chci vědět jestli ji nějak ubližoval. Já si taky říkám, že je to blbé jak už jsem psala v úvodu, ale moc mě to zajímá.

podivej, krome trapneho pocitu, nemas vlastne co ztratit.ja bych se zeptala.Za predpokladu, ze mi byvaly tropi problemy ohledne pece o dite :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
7.3.15 16:11

Třeba si toho nechala víc líbit. u svýho ex který měl přítelkyni 6 let, jsem taky pátrala, zjistila jsem že mlátit se nechala hodně dlouho..že si to nechala dost dlouho líbit, ale jejich vztah byl jinej, byli víc jako kamarádi a měli víc toho hezkýho aspon z počátku. Proto to asi i dýl vydrželo. Náš vztah ze začátku byl taky pěknej ale šlo to rychle z kopce, po jeho pár eskapádách jsem to nesla zle a uzavřela se…nechtěla jsem dál nic hezkýho s ním rozvýjet. asi to dokázala na rozdíl ode mně spláchnout, což jí lituju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
7.3.15 16:40

Tak pokud se půjdeš zeptat bývalky, tak se to tvůj přítel asi dozví a může to brát jako narušenou důvěru.
Pokud ten vztah ukončovali ne zrovna v klidu, tak to bývalka nemusí mít uzavřené a nic pěkného ti třeba neřekne a ani to nemusí být pravda.
A když ti řekne, že jejich vztah byl OK, tak přestaneš pátrat a budeš v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
7.3.15 16:49

Já bych se v tom nerejpala, k čemu ti to bude :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24081
7.3.15 17:05

Vzhledem k tomu, ze hodne psychickych poruch je dedicnych, mela bys jeho diagnozu uz kvuli svemu diteti vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.15 18:49

Tak já ještě o tom popřemýšlím…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat