Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chtěla jsem se zeptat, můžu pít čaj Jemča v těhu? Já už jednou těhule byla, doma mám už jedno dítko, ale tak nějak jsem zapomněla, co jsem popíjela…
Piji zatím jen čaj pro těhotné. Poraďte ![]()
@sisi 1111 píše:
Chtěla jsem se zeptat, můžu pít čaj Jemča v těhu? Já už jednou těhule byla, doma mám už jedno dítko, ale tak nějak jsem zapomněla, co jsem popíjela…Piji zatím jen čaj pro těhotné. Poraďte
Jemča v těhu? ![]()
Jemča je snad nějak toxický?
Prosím, zkus si na chvíli představit, že těhotná nejsi a odpověz si sama ![]()
Nehledě na to, že Jemča dělá asi milion čajů.
@Burj Chalifa píše:
Jemča v těhu?
Jemča je snad nějak toxický?
Jenom hnusný ![]()
Ale kupuju od něj šípkový
, ten je fajn.
Nic ve zlém, ale takto si představuji zblbnutí těhotenstvím.
@sisi 1111 můžeš všechny čaje neboj. Já jsem jen nemohla černý, měla jsem pak moc aktivní dítě. ![]()
@Eemii píše:
Jemcu ano, Teekanne radeji ne.
Jasně, rodicak je nizkej.
Moc všem díky za info. Ano, jsem už asi degenerovaná z těhu, moc se hlídám. Mám za sebou bohužel jeden potrat, tak se bojím… Ale díky všem ![]()
@Ya-ya píše:
co treba vodu? jen nad tim moc nepremyslej zda balenou nebo kohoutkovou
@RadkaCh píše:
A proč zrovna Jemča?![]()
Protože ho máme doma kvanta ![]()
@sisi 1111 píše:
Protože ho máme doma kvanta
Jako kdyby ses ptala zrovna na ten černej čaj, nebo nějaký bylinky, tak bych to pochopila, ale Jemča..
To je docela vtipný ![]()
Kdyby to byl opravdu černý čaj, tak ten můžeš. Taky ho piju a zrovna v tý Jemče toho teinu zas tak moc není.
@RadkaCh píše:
Jako kdyby ses ptala zrovna na ten černej čaj, nebo nějaký bylinky, tak bych to pochopila, ale Jemča..To je docela vtipný
Kdyby to byl opravdu černý čaj, tak ten můžeš. Taky ho piju a zrovna v tý Jemče toho teinu zas tak moc není.
Jsem praštěná, já vím, aspoň se semnou doma moc nenuději
![]()