Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky, potřebuji poradit, chtěla bych nějaký čaj pro těhotné (jsme 15tt), ale v lékárně mi říkali, že ne každý čaj je dobrý, že některé obsahují byliny, které by se neměli pít až třeba před porodem, že vyvolávají stahy (maliník atd..). Tak fakt nevím a mám strach, aby pak nebyl problém…
![]()
A na co potrebujes caj pro tehotne? Kdyz z tech bylin mas strach. Na co ty caje vubec jsou?
@martinkaaa89 Já si podle rezencí a podle zkušeností jiných koupila LEROS Baby čaj pro těhotné. Je moc moc dobrý a dávám si do něj sem tam lžičku medíku a je to mnamka.
@martinkaaa89 K čemu Ti bude čaj? Za mě je to jen tahání peněz z těhotných. To už jsem je raději vrazila do vitamínů.
No už mě nebaví pít pořád ty vody a čaje mám docela ráda, ale ty ovocné jsou hnus a pálí mě z nich žáha, no a bylinkové se moc nemůžou, tak jsem uvažovala nad nějakým pro těhotné… Jinak mám ráda černý, ale ten si dávám max. 2 denně.
Nechápu, proč by se neměl pít čaj pro těhotné? Přesně jak píše zakladatelka, taky mě nebaví pořád pít to samé a ten čaj je opravdu příjemná změna.
@martinkaaa89 Tak pokud jde jen o změnu chutí, tak zkus jakýkoliv pro těhotné (leros, teekanne), uvidíš, jestli Ti bude chutnat.
@martinkaaa89 Tak ti měli dát ten, co se může teď, ne
To je výborný, když ti ani v lékárně neporadí. Já teda pila kde co a bylo to dobrý. Ale vetšina má základ roibos a ten nemusím.
Kojící čaje, to je jiná, ty mi chutnaly moc ![]()
@Aries6 mě strašně voněly ty miminkovské
…
No oni ani někdy neví v lékárně, jak se někdy zeptáš tak loví v příbalovém letáku
, zkusím koupit ten teekane.