Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hezky den holky, mam nejspis hodne hloupou otazku
Jsem v 19tt, pohyby citim uz od 17tt, ale nejsou to pohyby takove jake spousta maminek treba popisuje- motyli simrani, bublani, sem tam malicko kopne.. Kdyz lezim na zadech, malicky se vzdycky hejbne az tak, ze se mi jakoby vybouli brisko, trva to asi 8vterin a pak to zase prestane. A abych rekla pravdu, ze zacatku mi to prislo hezky, ale ted uz je to nekdy malicko neprijemne. Tvrdnuti bych snad poznala. Je mozne, ze se tam prdola jen otaci? ![]()
Taky jsem to tak měla, může se otáčet, nebo si jen natáhne nožičku ![]()
Dobre, ja plasim kvuli vsemu, uz jednou jdme prisli o holcicku ve 23tt a ted jsem tyden po cerklazi a mam strach ze vseho. Na ultrazvuku je vsechno v poradku. Jen ty pohyby mi proste prijdou nekdy az neprirozeny
Jsem asi jen histerka ![]()
Je to zcela normalni a az bude mit mene mista, tak to muze byt i neprijemne, kdyz mimco dela na brichu vlnobiti a zahrne do toho i zebra, mocak… ![]()
Hlavne klid, nestresuj se, urcite to ted bude dobre a miminko se narodi az kdyz bude jeho spravny cas
@JulieFl
v klidu..:) pokud jsi hubená, tak je klidně možné, že se takhle „vyboulí“:) Otáčí se´..
A to ještě počkej ke konci, jaké budou „boule“ ![]()
@JulieFl Neboj,je to v pohodě
A bude hůř
My si dělali srandu, že čekáme nějakého vetřelce, protože to co první syn v břiše dělal, bylo neskutečné
Tady se zrovna přetáčel hlavou dolu
![]()
@Thesis píše:
@JulieFl Neboj,je to v pohoděA bude hůř
![]()
My si dělali srandu, že čekáme nějakého vetřelce, protože to co první syn v břiše dělal, bylo neskutečné
Tady se zrovna přetáčel hlavou dolu
![]()
Tyjo, tak to jsem hned klidnejsi kdyz to takhle vidim i u nekoho jineho
V tom pripade my cekame take vetrelce ![]()
Dekuju moc holky, hodne jste mi pomohly, nejsem na tom zrovna po psychicke strance nekdy dobre, tohle me uklidnilo ![]()
@JulieFl píše:
Tyjo, tak to jsem hned klidnejsi kdyz to takhle vidim i u nekoho jineho![]()
V tom pripade my cekame take vetrelce
Dekuju moc holky, hodne jste mi pomohly, nejsem na tom zrovna po psychicke strance nekdy dobre, tohle me uklidnilo
Hele co já dala za to, když se před porodem už moc nehejbal, protože jak kopal a přetáčel se, narazil mi žebra
Jsem ráda, že tě to uklidnilo
Kolikrát na jedné straně vystrčená ruka či nožka a zadeček
![]()
@JulieFl to počkej, co za rotyku bude na konci.. já trpěla jak pes, když se malý rozhodl, že bude dělat kotouly /měl přes 4 kg/… strašný.. je to normální, neboj..
@Thesis píše:
Zadek vystrkoval rád, no![]()
je to vidět
já si tohle nikdy nevyfotila, bo jsem měla co dělat, abych ty jeho kotouly vydýchala.. hrozný ![]()
@martina.se píše:
je to vidětjá si tohle nikdy nevyfotila, bo jsem měla co dělat, abych ty jeho kotouly vydýchala.. hrozný
Manžel tím byl fascinovanej
A navíc byl v takovéhle poloze snad minimálně 5 minut, i jsme ho natáčeli, hrozná sranda
Tohle byl zatím začátek 4. měsíce, takže pohoda.Pak to byl masakr, naražené žebra a pořád otáčení hlavou dolu nebo nahoru
Jsem vždy skuhrala
![]()
@martina.se píše:
@JulieFl to počkej, co za rotyku bude na konci.. já trpěla jak pes, když se malý rozhodl, že bude dělat kotouly /měl přes 4 kg/… strašný.. je to normální, neboj..
pres 4kg? Pani
Ja jsem drobna a mala, tak by nemusel maly mit tolik snad. No uz se vazne tesim na to narazeni do zeber atd
Hlavne at je v prosinci venku a zdravy! ![]()