Vyboulené pohyby plodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
364
15.8.15 12:11
@martina.se píše:
@JulieFl to počkej, co za rotyku bude na konci.. já trpěla jak pes, když se malý rozhodl, že bude dělat kotouly /měl přes 4 kg/… strašný.. je to normální, neboj..

pres 4kg? Pani :D Ja jsem drobna a mala, tak by nemusel maly mit tolik snad. No uz se vazne tesim na to narazeni do zeber atd :D Hlavne at je v prosinci venku a zdravy! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
15.8.15 12:12
@JulieFl píše:
pres 4kg? Pani :D Ja jsem drobna a mala, tak by nemusel maly mit tolik snad. No uz se vazne tesim na to narazeni do zeber atd :D Hlavne at je v prosinci venku a zdravy! :andel:

Tohle jednou vezmeš zpátky :mrgreen: :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
2997
15.8.15 12:12

Hejbal se mi v brise tak, ze mi bublalo cely břicho. Počkej, az bude větší - paticka do žebra, pesticka do mocaku, cutnout pod pupikem. Fuj :) A můj poznatek - jaký neposeda to byl v břiše, presne taková povaha je i ted :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
15.8.15 12:14
@marrlinka píše:
Hejbal se mi v brise tak, ze mi bublalo cely břicho. Počkej, az bude větší - paticka do žebra, pesticka do mocaku, cutnout pod pupikem. Fuj :) A můj poznatek - jaký neposeda to byl v břiše, presne taková povaha je i ted :roll:

Pod to se podepisuju! Starší v břiše divokej - teď je taky divokej, hrozná vzteklina atd :zed: O mladším jsem v břiše skoro nevěděla a to je takovej kliďas, ten se furt jenom směje, cení ty svoje zoubky, na něj se nejde zlobit :srdce: :kytka: Ale teda když se vztekne, tak to taky sem tam stoj za to :lol:

• Citovat
  • Upravit
72725
15.8.15 12:15

@Thesis :mrgreen: to já taky.. náš řádil po nocích, mi bolelo fakt všechno… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
15.8.15 12:16

Myslim ze je to normalni mela jsem to podobne rekla bych ze to je hlavne u hubenejsich lidi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.15 12:17
@JulieFl píše:
pres 4kg? Pani :D Ja jsem drobna a mala, tak by nemusel maly mit tolik snad. No uz se vazne tesim na to narazeni do zeber atd :D Hlavne at je v prosinci venku a zdravy! :andel:

neboj, bude ;) u nás proběhlo vylodění před rokem v těch fajných vedrech, no paráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
15.8.15 12:19

To se mam opravdu jeste na co tesit teda :D :mrgreen:  :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
15.8.15 12:22
@martina.se píše:
neboj, bude ;) u nás proběhlo vylodění před rokem v těch fajných vedrech, no paráda :mrgreen:

Ja si nedokazu predstavit litat s pupkem v lete :roll: Staci mi to ted, lezim kazdou chvili v nemocnici a je tu vazne na padnuti :pocitac: Jsem rada, ze mam termin az v prosinci, jen aby nebylo zadne naledi a dostali jsme se do nemocnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.15 12:28
@JulieFl píše:
Ja si nedokazu predstavit litat s pupkem v lete :roll: Staci mi to ted, lezim kazdou chvili v nemocnici a je tu vazne na padnuti :pocitac: Jsem rada, ze mam termin az v prosinci, jen aby nebylo zadne naledi a dostali jsme se do nemocnice :mrgreen:

minulý rok ke konci jsem trávila dny doma, u větráku. Nateklá neskutečně, nebyla jsem schopná dojít pomalu ani na wc.. a kluk si dal na čas, musela jsem na vyvolávačku :mrgreen: teď, jak potkávám těhotné, tak je mi jich fakt líto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
15.8.15 12:37

@JulieFl Já fakt nelítala. Jen jsem se oplachovala a „plazila“ se. Rodila jsem v červenci a jsem ráda, že tak. Nedovedu si představit ještě srpen. :mrgreen: :mrgreen: Jinak mě se hýbalo bříško sem a tam. Měla jsem ho pořád vyboulený do strany. Počkej až bude mít větší sílu. :lol: Přeju pohodový těhu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
15.8.15 13:04
@martina.se píše:
minulý rok ke konci jsem trávila dny doma, u větráku. Nateklá neskutečně, nebyla jsem schopná dojít pomalu ani na wc.. a kluk si dal na čas, musela jsem na vyvolávačku :mrgreen: teď, jak potkávám těhotné, tak je mi jich fakt líto :think:

Tak to se mu do tech hicu ani nechtelo :mrgreen:Taky lituju maminy, co maji v lete termin, ted je to leto cim dal silenejsi :zed:

@mmch píše:
@JulieFl Já fakt nelítala. Jen jsem se oplachovala a „plazila“ se. Rodila jsem v červenci a jsem ráda, že tak. Nedovedu si představit ještě srpen. :mrgreen: :mrgreen: Jinak mě se hýbalo bříško sem a tam. Měla jsem ho pořád vyboulený do strany. Počkej až bude mít větší sílu. :lol: Přeju pohodový těhu. :palec:

To muselo byt vtipne to brisko :mrgreen: Ono je ten cervenec a srpen jak prast a uhod. No mam se vazne na co tesit :D No vic pohodovy by bylo kdybych nemela jen klid na luzku, ale co se da delat :nevim: dekujii :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
15.8.15 13:07

@JulieFl jo holka já nahmatala i patičku a ručičku, když se malý protahoval :D Nepříjemý? Já nevím no jako jo, občas to bolelo, ale to hlavně ke konci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
15.8.15 13:15
@lleennttiillkkaa píše:
@JulieFl jo holka já nahmatala i patičku a ručičku, když se malý protahoval :D Nepříjemý? Já nevím no jako jo, občas to bolelo, ale to hlavně ke konci

Ja nevim co nahmatavam :D prdolka tak velky v 19tt nebude.. prijde mi, ze citim jeho celeho jakoby (nebo ma teda sakra velky zadek :mrgreen: ) Boli.. neboli.. je to nekdy neprijemne, nevim jak presne to popsat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
15.8.15 13:27

@JulieFl A nemáš nahodou placentu vepředu? Já jsem při prvním těhu měla placentu vzadu a cítila jsem pohyby tak, jak se běžně popisují. Při druhém mám ale placentu vepředu a dělají se mi od 17tt takové boule, jako ty popisuješ. Ono to je mírně nepříjemné :) nyní jsme 35.tt a tady tohle vyboulování i bolí. Od 30.tt mám pocit, že se mi mimčo snaží vyrvat břišní stěnu :lol: Ale buď v klidu, pohyby jsou naprosto normální, přeji krásné těhotenství :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí