Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@martina.se píše:
@JulieFl to počkej, co za rotyku bude na konci.. já trpěla jak pes, když se malý rozhodl, že bude dělat kotouly /měl přes 4 kg/… strašný.. je to normální, neboj..
pres 4kg? Pani
Ja jsem drobna a mala, tak by nemusel maly mit tolik snad. No uz se vazne tesim na to narazeni do zeber atd
Hlavne at je v prosinci venku a zdravy! ![]()
@JulieFl píše:
pres 4kg? PaniJa jsem drobna a mala, tak by nemusel maly mit tolik snad. No uz se vazne tesim na to narazeni do zeber atd
Hlavne at je v prosinci venku a zdravy!
Tohle jednou vezmeš zpátky
![]()
Hejbal se mi v brise tak, ze mi bublalo cely břicho. Počkej, az bude větší - paticka do žebra, pesticka do mocaku, cutnout pod pupikem. Fuj
A můj poznatek - jaký neposeda to byl v břiše, presne taková povaha je i ted ![]()
@marrlinka píše:
Hejbal se mi v brise tak, ze mi bublalo cely břicho. Počkej, az bude větší - paticka do žebra, pesticka do mocaku, cutnout pod pupikem. FujA můj poznatek - jaký neposeda to byl v břiše, presne taková povaha je i ted
Pod to se podepisuju! Starší v břiše divokej - teď je taky divokej, hrozná vzteklina atd
O mladším jsem v břiše skoro nevěděla a to je takovej kliďas, ten se furt jenom směje, cení ty svoje zoubky, na něj se nejde zlobit
Ale teda když se vztekne, tak to taky sem tam stoj za to ![]()
@Thesis
to já taky.. náš řádil po nocích, mi bolelo fakt všechno… ![]()
Myslim ze je to normalni mela jsem to podobne rekla bych ze to je hlavne u hubenejsich lidi ![]()
@JulieFl píše:
pres 4kg? PaniJa jsem drobna a mala, tak by nemusel maly mit tolik snad. No uz se vazne tesim na to narazeni do zeber atd
Hlavne at je v prosinci venku a zdravy!
neboj, bude
u nás proběhlo vylodění před rokem v těch fajných vedrech, no paráda ![]()
@martina.se píše:
neboj, budeu nás proběhlo vylodění před rokem v těch fajných vedrech, no paráda
Ja si nedokazu predstavit litat s pupkem v lete
Staci mi to ted, lezim kazdou chvili v nemocnici a je tu vazne na padnuti
Jsem rada, ze mam termin az v prosinci, jen aby nebylo zadne naledi a dostali jsme se do nemocnice ![]()
@JulieFl píše:
Ja si nedokazu predstavit litat s pupkem v leteStaci mi to ted, lezim kazdou chvili v nemocnici a je tu vazne na padnuti
Jsem rada, ze mam termin az v prosinci, jen aby nebylo zadne naledi a dostali jsme se do nemocnice
minulý rok ke konci jsem trávila dny doma, u větráku. Nateklá neskutečně, nebyla jsem schopná dojít pomalu ani na wc.. a kluk si dal na čas, musela jsem na vyvolávačku
teď, jak potkávám těhotné, tak je mi jich fakt líto ![]()
@JulieFl Já fakt nelítala. Jen jsem se oplachovala a „plazila“ se. Rodila jsem v červenci a jsem ráda, že tak. Nedovedu si představit ještě srpen.
Jinak mě se hýbalo bříško sem a tam. Měla jsem ho pořád vyboulený do strany. Počkej až bude mít větší sílu.
Přeju pohodový těhu. ![]()
@martina.se píše:
minulý rok ke konci jsem trávila dny doma, u větráku. Nateklá neskutečně, nebyla jsem schopná dojít pomalu ani na wc.. a kluk si dal na čas, musela jsem na vyvolávačkuteď, jak potkávám těhotné, tak je mi jich fakt líto
Tak to se mu do tech hicu ani nechtelo
Taky lituju maminy, co maji v lete termin, ted je to leto cim dal silenejsi ![]()
@mmch píše:
@JulieFl Já fakt nelítala. Jen jsem se oplachovala a „plazila“ se. Rodila jsem v červenci a jsem ráda, že tak. Nedovedu si představit ještě srpen.![]()
Jinak mě se hýbalo bříško sem a tam. Měla jsem ho pořád vyboulený do strany. Počkej až bude mít větší sílu.
Přeju pohodový těhu.
To muselo byt vtipne to brisko
Ono je ten cervenec a srpen jak prast a uhod. No mam se vazne na co tesit
No vic pohodovy by bylo kdybych nemela jen klid na luzku, ale co se da delat
dekujii ![]()
@JulieFl jo holka já nahmatala i patičku a ručičku, když se malý protahoval
Nepříjemý? Já nevím no jako jo, občas to bolelo, ale to hlavně ke konci
@lleennttiillkkaa píše:
@JulieFl jo holka já nahmatala i patičku a ručičku, když se malý protahovalNepříjemý? Já nevím no jako jo, občas to bolelo, ale to hlavně ke konci
Ja nevim co nahmatavam
prdolka tak velky v 19tt nebude.. prijde mi, ze citim jeho celeho jakoby (nebo ma teda sakra velky zadek
) Boli.. neboli.. je to nekdy neprijemne, nevim jak presne to popsat ![]()
@JulieFl A nemáš nahodou placentu vepředu? Já jsem při prvním těhu měla placentu vzadu a cítila jsem pohyby tak, jak se běžně popisují. Při druhém mám ale placentu vepředu a dělají se mi od 17tt takové boule, jako ty popisuješ. Ono to je mírně nepříjemné
nyní jsme 35.tt a tady tohle vyboulování i bolí. Od 30.tt mám pocit, že se mi mimčo snaží vyrvat břišní stěnu
Ale buď v klidu, pohyby jsou naprosto normální, přeji krásné těhotenství ![]()