Vyboulené pohyby plodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
364
15.8.15 14:07
@Zdenilda píše:
@JulieFl A nemáš nahodou placentu vepředu? Já jsem při prvním těhu měla placentu vzadu a cítila jsem pohyby tak, jak se běžně popisují. Při druhém mám ale placentu vepředu a dělají se mi od 17tt takové boule, jako ty popisuješ. Ono to je mírně nepříjemné :) nyní jsme 35.tt a tady tohle vyboulování i bolí. Od 30.tt mám pocit, že se mi mimčo snaží vyrvat břišní stěnu :lol: Ale buď v klidu, pohyby jsou naprosto normální, přeji krásné těhotenství :srdce:

Opravdu? To ja vubec nevim :nevim: doktor mi nic takoveho nerikal. Ani jednou. A ani v nemocnici mi nic nerikali.. Dekuji :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
15.8.15 14:34

@JulieFl ono se to rika asi na 2.velkem UTZ, mne to rekli uz na prvním. Ono je to vcelku jedno, kde je,dr.to proto moc nerikaji, ale zena pak citi pohyby jinak.teda alespon ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
15.8.15 16:50
@Zdenilda píše:
@JulieFl ono se to rika asi na 2.velkem UTZ, mne to rekli uz na prvním. Ono je to vcelku jedno, kde je,dr.to proto moc nerikaji, ale zena pak citi pohyby jinak.teda alespon ja :lol:

Na 2 velky utz jdeme za necele 2tydny, tak to se ji schvalne zeptam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
17.8.15 09:17

Aktivita plodu

Ahojte,
měla bych takový dotázek, jak jste měli aktivní dítko od 37. tt, jak se,,převalo"? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí