Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím maminky i snažilky dámy máte někdo zkušenosti s čajem Ludmily Mojžíšové? Děkuji ![]()
Já ho už měsíc piju.
Je dobrý. K tomu ještě beru Drmek a Maca. Prý je potřeba bylinky užívat aspoň tři měsíce, aby to mělo nějaký účinek.
Čaj jsem pila pravidelně asi půl roku, pak jsem si řekla, že už na to kašlu a zanedlouho jsem byla v tom
takže nevím, jestli funguje, je to dost o psychice
ale chuťově moc dobrý.
@Alexandra8888 doporučují ji jako doplněk Drmku. Působí na plodnost a sexualitu vůbec. Píšou ![]()
@Čičorečka no paráda to určitě zkusím aby pak sousedi nevolali policajty
![]()
@Daenerys91 bez přestávky?? Já někde četla že po 3 měsících by se měla dát pauza
@Alexandra8888 myslím, že nějakou přestávku jsem tam měla… už si uplně přesně nepamatuju.
Ahojky, mám prozbu,, už rok a pul se snažíme o miminko
ale furt seto nedaří,
byli sme s přítelem na vyšetření a všechno vpořádku. jednou už jsem těhotná byla,. Mám hodně nepravidelnou menstruaci
prosím muže mi poradit počem ste otěhotněly? děkuji moc ![]()
Ahoj holky, mate nektera s timto cajikem zkusenost? Zabral vam, kdyz se treba delsi dobu nedarilo? Dekuji za odpovedi ![]()
Ahoj holky, máte někdo s tímto čajem dobré zkušenosti? Podařilo se vám otěhotnět? Já si teď objednala čaje cca na 3tydny a chci začít cvičit metodu Mojžíšove… ![]()
Chtěla bych obnovit diskuzi
já teďka začala pít čajík od Mojžíšové? Pili jste 6 týdnů a pak 2 týdny vysadili? Já teďka začala pít. A je někdo komu čaj pomohl?
@Martina 94 Ja ho piju uz zhruba dva tydny tak jsem taky zvedava…ja cetla ze se ma pit 8 tydnu a pak na 14 dni vysadit
@Ellusi a ještě příklad co když zjistím,že jsem těhotná mam čajík vysadit nebo pokračovat? Já vůbec nevím za chvíli mam vulaci a taky jsem četla,ze se nemá pit v době ms já ho začala pít v době ms a muzu říct,že mě nebolelo břicho vůbec
což je super
a tak jsem zvědavá no ![]()
@Martina 94 Tak to vubec nevim co kdyby jsi otehotnela…to neni nikde psane ani to ze by se mel behem ms vysadit…ja mam napsane ze se pije 8 tydnu a pak se na 14 dela pauza…tak ja myslela ze 8 tydnu v kuse bez prestavky