Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, zatim jsem tu nenasla zadne rijnove tema:)
Jsem tu nova a zaciname se s manzelem snazit o prvni miminko.
@Daydreamer Ahoj,my taky zacali ted. snazime se uz o treti
a vy?
Ahoj, i my se začínáme snažit. Doma máme už dvouletou holčičku, která se povedla vlastně hned. V září jsem vysadila HA tak jsem zvědavá kdy se zadaří.
To je prima:)
My se zaciname prave ted snazit o prvni. A je nam obema tesne pres tricet, tak uvidime, jak to pujde.:)
Ahoj, pridam se taky do skupinky. I kdyz, uz jsem ve skupine Planovani 2017/1018 ![]()
My jsme ve druhem mesici snazeni, nebo spis nehlidani se ![]()
Jinak drzim vsem palce at se brzo zadarii holky! ![]()
Ahoj holky,
také se přidávám do skupinky.
Cyklus mám skoro jako hodinky 28/29 dní, teď jsem cca 10DC, tak o víkendu to bude jízda.
Nejsem ještě ve fázi, že bych si hlídala teplotu nebo používala ovu testy… Ale možná to časem taky přijde, pokud se nezadaří.
S manželem je nám 26 let, bylo by to naše první mimi. ![]()
Já se také přidám, sice jsem už v zářijovém tématu, ale BT jsem začala měřit až tento cyklus a budu ráda za víc virtuálního prostoru pro své stesky ![]()
A bude to první miminko, nemůžu se dočkat, máma jsem chtěla být už tak od dvaceti ![]()
Juu, to je prima, vitejte:)
My tomu zatim nechavame volny prubeh, nase frekvence je obden, nekdy vic. Ale chci si pro jistotu zjistit, kdy a hlavne zda probiha ovulace, protoze kamaradka se snazila bez mereni a sledovani vic jak pul roku a pak zjistila, ze ovulaci vubec nema…
Zdravím všechny budoucí maminky,
držím všem palce, ať se v říjnu zadaří.
Kdyby byly informace v tomto tématu příliš intimní, doporučuju založit soukromou skupinu, kam mají přístup pouze členové. ![]()
Za eMimino.cz zdraví
Monika
Ahojky, taky se přidám
já jsem v srpnu byla na revizi, mám za sebou první porevizní MS a teď čekám na druhou a pak na to chcem taky vlítnout. Bude to naše třetí mimčo ![]()
@Daydreamer no ono to měření bazální tepltoy není vůbec špatná věc - já první těhotenství teda měla zamlklé, to se nám povedlo druhý měsíc, ale po té revizi jsme se snažili vlastnbě hned a trvalo to třičtvrtě roku než se zadařilo. Snažili jsme se především 12. a 13. den cyklu a pak jsem zjistila, že já mám ovulaci až o týden později - pak se nám po tom prvním úspěšném těhotenství povedlo dvakrát zapoprvé, tak jsem zvědavá, jak to teď bude po té revizi, jestli se zase hned zadaří nebo jestli budu čekat no ![]()
Ahojte, taky se přidám i když jsem již v zářijové skupince.. Od začátku září se také začínáme s přítelem snažit o první mimčo, tak jsem zvědavá jak to půjde
BT si neměřím a zatím ani ovulační testy nedělám, a necháváme tomu volný průběh jak to půjde
Tak ať se nám brzy zadaří
![]()
@inkognit by chtělo, aby to vyšlo co nejdřív
těhotenství přes léto je dost pakárna, jsem myslela, že šlehne vloni
druhou dceru mám květnovou a to bylo docela fajn. Člověk už neměl buben, šestinedělí bylo za náma
tak bych nejradši to viděla teď na ten červenec nejpozději
![]()
Ahoj, také se přidávám, jsme ve druhém měsíci snažení
Držím všem palce, ať se zadaří co nejdříve ![]()
Ahoj! taky se přidám, první měsíc snažení, testovat bych měla v pondělí
Doma mám 13 měsíční holčičku ![]()