Snažení říjen 2017

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
695
12.10.17 12:43

Snažení říjen 2017

Ahoj, zatim jsem tu nenasla zadne rijnove tema:)

Jsem tu nova a zaciname se s manzelem snazit o prvni miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2675
12.10.17 12:52

@Daydreamer Ahoj,my taky zacali ted. snazime se uz o treti :mrgreen: a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
12.10.17 12:56

Ahoj, i my se začínáme snažit. Doma máme už dvouletou holčičku, která se povedla vlastně hned. V září jsem vysadila HA tak jsem zvědavá kdy se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
12.10.17 13:01

To je prima:)

My se zaciname prave ted snazit o prvni. A je nam obema tesne pres tricet, tak uvidime, jak to pujde.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
12.10.17 13:18

Ahoj, pridam se taky do skupinky. I kdyz, uz jsem ve skupine Planovani 2017/1018 :D
My jsme ve druhem mesici snazeni, nebo spis nehlidani se :)
Jinak drzim vsem palce at se brzo zadarii holky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
12.10.17 16:24

Ahoj holky,

také se přidávám do skupinky. :-) Cyklus mám skoro jako hodinky 28/29 dní, teď jsem cca 10DC, tak o víkendu to bude jízda. :lol: Nejsem ještě ve fázi, že bych si hlídala teplotu nebo používala ovu testy… Ale možná to časem taky přijde, pokud se nezadaří. :-) S manželem je nám 26 let, bylo by to naše první mimi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
12.10.17 16:30

Já se také přidám, sice jsem už v zářijovém tématu, ale BT jsem začala měřit až tento cyklus a budu ráda za víc virtuálního prostoru pro své stesky :))
A bude to první miminko, nemůžu se dočkat, máma jsem chtěla být už tak od dvaceti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
12.10.17 18:13

@BabyB @LemonTree

Juu, to je prima, vitejte:)

My tomu zatim nechavame volny prubeh, nase frekvence je obden, nekdy vic. Ale chci si pro jistotu zjistit, kdy a hlavne zda probiha ovulace, protoze kamaradka se snazila bez mereni a sledovani vic jak pul roku a pak zjistila, ze ovulaci vubec nema…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20787
13.10.17 06:56

Zdravím všechny budoucí maminky,
držím všem palce, ať se v říjnu zadaří. :palec: Kdyby byly informace v tomto tématu příliš intimní, doporučuju založit soukromou skupinu, kam mají přístup pouze členové. ;)

Za eMimino.cz zdraví
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
13.10.17 09:29

Ahojky, taky se přidám :) já jsem v srpnu byla na revizi, mám za sebou první porevizní MS a teď čekám na druhou a pak na to chcem taky vlítnout. Bude to naše třetí mimčo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
13.10.17 11:26

@Daydreamer no ono to měření bazální tepltoy není vůbec špatná věc - já první těhotenství teda měla zamlklé, to se nám povedlo druhý měsíc, ale po té revizi jsme se snažili vlastnbě hned a trvalo to třičtvrtě roku než se zadařilo. Snažili jsme se především 12. a 13. den cyklu a pak jsem zjistila, že já mám ovulaci až o týden později - pak se nám po tom prvním úspěšném těhotenství povedlo dvakrát zapoprvé, tak jsem zvědavá, jak to teď bude po té revizi, jestli se zase hned zadaří nebo jestli budu čekat no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
13.10.17 12:38

Ahojte, taky se přidám i když jsem již v zářijové skupince.. Od začátku září se také začínáme s přítelem snažit o první mimčo, tak jsem zvědavá jak to půjde :) BT si neměřím a zatím ani ovulační testy nedělám, a necháváme tomu volný průběh jak to půjde :) Tak ať se nám brzy zadaří :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
13.10.17 12:45

@inkognit by chtělo, aby to vyšlo co nejdřív :mrgreen: těhotenství přes léto je dost pakárna, jsem myslela, že šlehne vloni :mrgreen: druhou dceru mám květnovou a to bylo docela fajn. Člověk už neměl buben, šestinedělí bylo za náma :) tak bych nejradši to viděla teď na ten červenec nejpozději :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
13.10.17 12:48

Ahoj, také se přidávám, jsme ve druhém měsíci snažení :-) Držím všem palce, ať se zadaří co nejdříve :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
13.10.17 12:52

Ahoj! taky se přidám, první měsíc snažení, testovat bych měla v pondělí :oops: Doma mám 13 měsíční holčičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí