Snažení říjen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
167
14.10.17 13:37

@BabyB Třeba ano… Uvidíme! :-) Držím palce! Někde psali, že je nadějný 3 dny před a 1 den po ovu, tak třeba to vyšlo! Kdy bys to měla eventuálně zjistit, jestli to vyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
14.10.17 14:07

Ahojky, jsem už v jedné skupině tak lezu do další. Přeju všem úspěšné snažení. My se začali snažit o první. Bohužel moje MS je strašně nepravidelná, nemám jí třeba i 4 měsíce :( Takže jsem byla u dr. a ač jsem nechtěla, musím měřit každý den teplotu, dostala jsem injekci na vyvolání ms (poslední byla 15.8.) a budem to hlídat. Jako plus mam zakloněnou dělohu. Ale nebudu se stresovat. :srdce: :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
14.10.17 14:29

@LemonTree děkuji ms by měla přijít až příští sobotu, to bude ještě dlouhé čekalní, mám cyklus 32 dní, bohužel..:/

@MiruMac Uf, nemas to nejsnadnější. držím palce! Kolik je ti let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
14.10.17 14:48

@MiruMac Zakloněná děloha? To slyším poprvé… O co jde? 8o

@BabyB 32 dní je ještě docela dobré… Když si vezmu, že některý holky mají třeba i 45 dní… To mi přijde neskutečný… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
14.10.17 22:09

@KKatka23 ja jsem myslela i treba po financni strance a taky samozrejme po psychicke :mrgreen: ja se obcas bojim, ale ty mas jeste vetsi prciky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
14.10.17 23:12

@Lejlinka88 aha, tak po finanční stránce se nebojím, jako nejsme nějací milionáři nebo tak, ale zvládnem to určitě. Po psychické jako taky ne, já se teda bojím těhotenství akorát. Holky mám obě císařem, tak se bojím, aby vše proběhlo v pořádku, aby to jizva vydržela…jako teď na té revizi mi doktorka říkala, že v pohodě, že můžem se klidně snažit no…ale už z druhého těhotenství vím, že teď se na té jizvě prd pozná, jestli je tenká nebo silná je dobře vidět až v posledním trimestru, když už je pořádný bříško…takže tak no, z toho mám teda hodně strach. Psychika je v pohodě, já jsem taková splachovací, máloco mě naštve nebo vyvede z míry. Když mi nevadí jak ty dvě trumpety furt ječí a mlátěj se, tak mi nebude vadit, když se k nim přidá třetí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
14.10.17 23:24

Ahoj…taky se snažíme…o mé třetí,,přítel první

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
15.10.17 00:49

Ahoj holky, taky se k vam pridam, chteli bysme druhe dite :)

S tou soukromou skupinkou to neni spatny napad, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
15.10.17 08:11

@latulipe taky bych byla pro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
15.10.17 08:25
@LemonTree píše:
@MiruMac Zakloněná děloha? To slyším poprvé… O co jde? 8o@BabyB 32 dní je ještě docela dobré… Když si vezmu, že některý holky mají třeba i 45 dní… To mi přijde neskutečný… :?

Ta děloha není v normálni fiziologický poloze, je zakloněná dozadu, směrem ke kříži. Má to prý pět žen ze sta.. Já abych neměla něco extra. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
15.10.17 08:27
@BabyB píše:
@LemonTree děkuji ms by měla přijít až příští sobotu, to bude ještě dlouhé čekalní, mám cyklus 32 dní, bohužel..:/@MiruMac Uf, nemas to nejsnadnější. držím palce! Kolik je ti let?

Je mi 23. Jsem ráda, že jsme se začali snažit dřív než bylo v plánu. Bůh ví, jak dlouho to bude trvat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
15.10.17 09:26

@KKatka23 No ja jsem byla taky klidas, pohodar, do starsiho cca 3let.Ted jsou mu 4,malymu necely 2 a to jsou teprve bitky :mrgreen: My jsme zed s financema taky docela v pohode, ale porad mam strach, aby treba chlap neprisel o praci nebo nemel uraz atd.to by pak bylo husty…Ale zase mame svoje bydleni, nemame uz nikde ani korunu dluh, platime jen elektriku, vodu mame vlastni.Mame novy okna, strechu, kotel, tak snad to vydrzi vsechno x let :mrgreen: A hlavne uz mam 30 na krku a chtela jsem deti do 30,coz bych teda jeste v tech 30ti stihnout mohla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
15.10.17 09:41

@BabyB
Skupinku jsem zalozila, jen cekam na jeji schvaleni a budu rada, kdyz se tam pridate :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
15.10.17 09:44

@latulipe
supeeer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
15.10.17 10:21

Ahoj holky, též se přidávám, říjen je druhý měsíc snažení o první :) Jsem ráda že existuje tahle stránka, protože mě strašně nebaví, že se o tomhle tématu nemám s kým pobavit :) Samozřejmě krom manžela, ale tomu zase nechci vymluvit díru do hlavy, aby se mu to úplně nezprotivilo :)Zatím jsem vystačila s počítáním termínu ovulace podle internetu, ale jestli to tenhle měsíc neklapne, tak se asi pustím do sofistikovanějšího měření. Dnes 23DC z osmadvaceti, napětí sílí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí