čaj pro kojence
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
čaj pro kojence
Ahoj, chtěla jsem se poradit, jaké máte zkušenosti s čajem pro kojence 3+. Prý existují čajíky, které nekazí zuby, ale přesto jsou slazeny, dík.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
S čaji pro kojence nemám absolutně žádné zkušenosti, protože mi bylo paní doktorkou doporučeno nic nedávat. Pokud kojíš, mělo by to miminku stačit. Kdyby se ti zdálo, že by mohlo mít třeba ve vedru žízeň, tak dávej jen tzv přední mlíko. Když byla velká vedra, tak jsem Anežku kojila každou chvilku, jen jsem ji nechala napít toho předního mlíka (asi 2 minutky). Jinak maximalně převařenou kojeneckou vodu, ale tu nikdy nechtěla, takže do půl roku byla jen na mlíku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Presne tak, pokud kojis, neni potreba davat nic jineho! Proc bys chtela davat caj? Mliko staci, ve velkych vedrech maximalne vodu, prevarenou. Ja kojila plnych 7 mesicu, zadny caj ani vodu jsem nepouzivala, malej dodnes caj nechce, pije jen vodu. Tak proc mu kazit uz tak brzo chut necim slazenym??
- Citovat
- Upravit
Jestli myslíš granulované čaje pro kojence, tak opravdu existují jsou slazený laktozou. Chuťově nejsou nic moc. Mám s nimy docela i bohaté zkušenosti a po té co mi u staršího syna vyvolali atopický ekzém jsem se jich u mladšího obloukem vyhla. Jestli chceš dítěti dávat tekutiny mimo MM, nebo UM tak dávej kojo vodu, kterou můžeš mírně dosladit glukopurem. Ale čajíkům se vyhýbej, není to nic dobrýho…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna dnes jsem se na čajík ptala doktorky.Nám jsou 2měsíce a ze 3/4 jsme na UM. Říkala že můžu,při teplotách nad 20st.,ale že vždy po jídle max 20ml,ale že bohatě stačí převařená kojo voda.
Já si koupila sunárek fenyklový,ale je tam sacharoza,tak nevim nevim..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám budou 2.měsíce 2.červenece a také nevim jestli dávat trochu převařené kojenecké vody v těch vedrech jsme na UM.od začátku. Doktor mi říkal že ne až od 5.měsíce tak nevim nevim. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, nám budou v pondělí 2 měsíce a jsme jen na UM a malé dávám vodu slazenou glukopurem, čaj mi plivala, navíc jsem jí nechtěla zbytečně zaplácávat bříško mlíčkem, když měla jen žízeň…myslím, že tím nic nezkazíš
ve všem se doktoři poslouchat nedají… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit