Najednou nechce příkrmy

226
19.4.09 18:13

Najednou nechce příkrmy

Prosím o radu. Je nám šest a půl měsíce a už 14 dní papá můj syn příkrmy. Vše začalo úplně ukázkově. Co jsem mu dala to snědl. Jedl už kolem 200-250 gr.A najednou odmítá jaký koliv příkrm. Dnes jsem se vrátila opět k mrkvi s bramborem a snědl sotva pár žiček.Tak nevím co s tím? Dost mě to tápí. Mám se vrátit opět k UM nebo to mám zkoušet dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11359
19.4.09 18:20

Ahojky!

Mojí kamarádce se stalo u holčičky něco podobného.

Já bych řekla, že se to samo časem srovná.
Zkus dávat chvilku zase jenom mlíčko (třeba 2-3dny) a občas nabídni příkrm, já bych ho asi nenutila pod tlakem, aby se mu to ještě víc nezprotivilo.

Uvidíš, že zase začne časem baštit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
19.4.09 19:34

my jsme meli neco podobneho.davala jsem mrkev tu mel (a ma porad nejradsi :wink: ) tolik kolik snedl a pak dala mliko aby se dojedl a za par dni uz toho zase jedl vic a vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
19.4.09 21:31

U nás to bylo stejné. Týden jedl moc pěkně, pak jsem do něj nedostala ani lžičku. Tak jsem mu příkrmy přestala nabízet a znovu jsme jen kojili. Za měsíc jsem to zkusila znovu, stejný průběh, jen už nejedl pěkně týden, ale asi 3 dny. Takže opět jen kojení a takto nám to s mými občasnými pokusy vydrželo do 9 měsíců. Teprve potom začal příkrmy normálně jíst. Chce to trpělivost, určitě nenutit, to by mohlo mít spíš opačný efekt. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.4.09 00:00

Taky se nam to stalo, asi kolem 8meho mesice. Proste najednou ani lzicku. Varila jsem a nabizela a vsechno slo do kose. Jedine kdyz jsem u jidla zpivala, obcas mala omylem otevrela papulku a neco spolkla. Trvalo to asi ctrnact dni, potom se zase rozjedla. Babeta

• Citovat
  • Upravit
2986
20.4.09 12:00

Stalo se nám totéž, ale příčinou byla střevní viroza v 7. měsících. Po tom zvracení neměla důvěru v příkrmy, takže jsem 14 dní jen kojila a pak začala úplně od začátku. Trvalo to fakt dlouho, než začala znova důvěřovat. Zezačátku snědla dvě lžičky a dost. Byla jsem na nervy, ale snažila jsem se být v klidu. Kojení po příkrmu dostala až minimálně za půl hodiny, aby si nemyslela, že příkrm nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí