Čaj pro novorozence
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tak když si představím obyč pytlíkový uvařený čaj - a jakým způsobem se z něj asi udělá ten granulovaný…
Volba je jasná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mejdylko píše:
Já na začátku dávala fenykl, ale z pytlíku… granul bych nekoupila a teď kupuji dětský bylinkový a ten mu chutná. Fenykl už nedávám.
tak on ve většině deltských čajů ten fenykl tak jako tak je… Aspoń co jsme měli doma my ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kate02 píše:
tak on ve většině dětských bylinkových čajů ten fenykl tak jako tak je… Aspoń co jsme měli doma my
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dandysek
povídej mi o tom, my po espumisanu měly šílenou zácpu, ten letěl rovnou do koše, pak sab a ten teda trošku funguje, ale čaj se zatím osvědčil asi nejvíc.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@_Kaczenkaa_ přesně tak, ale doktorka mi to nevěří a okolní maminky taky ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám přes den trošku heřmánkového na noc meduňku a na prdíky fenyklový, ale granulovaný bych moc nedoporučila právě kvůli složení, jak psaly holky. A sáčkový je navíc levnější a neublíží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky chtěla bych se zeptat kolik čaje muze vypít 3tydeni miminko? Mame problém s prdiky tak mi sestřička řekla ze muzu dávat feniklovy čaj ale neřekla mi kolik. Vaříme feniklovy od Hippu od ukonceneho 1. tydne, malému chutná dávám vždy po kojení 10ml strikackou. Takže za den vypije tak 80ml… Ja taky piju feniklovy z lékárny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Myška89 u nas mela mala prave boleni z toho, ze jsem pila fenyklovy caj. Tak ho zkzs vysadit na par dni, treba je to z toho. Masiruj brisko, cvic s nozkama, popr.dej kapky napr. Babycalm, Infacol…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na prdíky jsme používali Infacol, nic jiného nám nepomohlo, doporučuji ![]()
Já dávala od narození na pití jen převařenou kojeneckou vodu. Když není venku vedro nemusí pít moc, takhle malému miminku by mělo stačit kojení, takže když za den vypije plus mínus těch 100 ml, je to asi akorát:) Když jsou vedra dala bych víc:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evulkanov to mi pravě kamarádka taky rikala tak jsem ho ted par dni nepila. Maly uz spával v noci od 11 do 5 a jak sem ho přestala pit tak probrecel celou noc. Dáváme espumisan, masirujeme cvicime ale neni to nic moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Myška89
espimisan je na houby. Je na něj jen obrovská reklama, ale nefunguje. Kupte si ten Infacol
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa to je to samé jen espumisan je overen lékařskou komorou a vedeny jako léčivo a infacol je vedeny jako doplněk stravy, složení je stejné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Myška89 píše:
@Lejaa to je to samé jen espumisan je overen lékařskou komorou a vedeny jako léčivo a infacol je vedeny jako doplněk stravy, složení je stejné
No, jak myslíš, tvoje věc;-)
Složení je možná stejné, jen jsou třeba různé poměry látek. Infacol jsme distali už v porodnici a je fakt nejlepší, s Espumisanem nesrovnatelný.
Ale komu není rady…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa ja sem pro infacol šla do lékárny tam my řekli ze ho nemají ze espumisan je to samé a kamarádka mi řekla ze infacolu se dává víc pravě kvůli nižšímu množství účinné látky. Jako zkusit to muzeme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit