Čaj pro novorozence
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Čaj pro novorozence
Ahoj holky. Chci se zeptat jestli některá z vás používá pro novorozence granulovaný čaj..Díky. A popřípadě jaký je nejlepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já ze začátku nepoužívala ale od nějakého cca 2. měsíce jsem dávala granulovaný od Hippu - fenyklový a potom dětský sen, ten byl taky od Hippu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje doktorka se zhrozila, kdyz jsem zminila granulovany caj… rekla mi at si dobre prectu slozeni a rozmyslim si to. tak jsem si ho precetla a hodila caj do supliku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hipp vyrábí granulované od ukončeného 1. týdne. Máme doma heřmánkový a fenyklový ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, nepoužívám, přečetla jsem si složení několika granulovaných čajů a nedala bych to… když už, tak normálně uvařený (např. fenyklový při nadýmání), ale vzhledem k tomu, že plně kojím, tak čaj podle mě ani není potřeba
i když včera jsem si zrovna od mamky vyslechla, že já vypila už v porodnici 2 flašky fenyklového čaje denně a jak mi to chutnalo (není divu, byl slazený… dneska mi stačí cítit fenykl a zvedá se mi kufr) ![]()
jinak granulovaný čaj bych nedala ani starší dceři, jednou jsem to ochutnala u tchýňky a bylo to nechutně přeslazené, tak jsem tchýňku aspoň přesvědčila, že když jí to dělat nutně musí, tak aspoň hodně slabé… holt starší neteře to pily, jejich maminkám to nevadilo, takže to tchýňka dělala i mojí dceři (a dlouho jsem o tom vůbec nevěděla)…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chaarleene
plny souhlas, ja jsem pred granulovanyma byla dost varovana - je v tom vic sladidla nez cehokoliv jineho…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám od hipp čaj fenyklový od ukončeného 1. týdne. Prcek byl v nemocnici se zápalem plic, mlíko odmítal, vodu odmítal, tak jsme dávali tenhle čaj a teď pokračujeme s čajem dětský sen. taky od hipp
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsme pouzivali ten od hippu fenyklovy od ukonceneho prvniho tydne. Pak presli na jablecno medunkovy od ukonceneho ctvrteho mesice.Ted jsem mu koupila ovocny tusim od sedmeho mesice. tak uvidime zda mu bude chutnat.
Ale mu chutnaji vsechny caje. Kupuji teda jenom od hippu ty granulove ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem vzorek Hippu fenykl a heřmánek. Vycucl to krásně, aby ne, když je to tak sladký.
Čaj dávám normální a nebo jenom vodu. Granulovaný ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych nepoužila ani teď u roční, novorozenec nepotřeboval (plně jsem kojila), ale když už by jo, radši bych udělala obyč dětský, jak již zmíněno, stačí přečíst složení…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@_Kaczenkaa_ přesně tak, kapičky od espumisan nebo infacol jsem hodila na dno šuplíku a dáváme jen čajík a bez problému. Od té doby, co ho prcek pije, se ještě nestalo, že by ho bolelo bříško - kapičky tolik neúčinkovaly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já na začátku dávala fenykl, ale z pytlíku… granul bych nekoupila a teď kupuji dětský bylinkový a ten mu chutná. Fenykl už nedávám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit