Nutrilon hustá kaše, co s tím?

467
15.3.13 17:39

Nutrilon kaše co stím

Dobrý podvečer..dnes jsem koupila Nutrilon obilno-mléčnou kaši rýžovou od ukončeného 4.měsíce. Chtěla bych to zkusit dát malý na noc, ale je dost hustá a ze lžičky mi to jíst nebude :( Jedině z flašky. Jak to mám naředit, aby to teklo z flašky? děkuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
15.3.13 17:40

Dej míň kaše, víc vody, nařed jak potřebuješ.

• Citovat
  • Upravit
17013
15.3.13 17:44

Nejlépe kupovat nemléčnou a jenom přidat trochu do UM. Takhle si myslím, že když to naředíš aby to teklo, bude tam málo mléka a může mít dítě brzo hlad :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
15.3.13 17:48

Taky si mylim, že to bude moc vodové :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.3.13 17:49

Tak většina dětí nebude hned napoprvé lupat ze lžičky, jak kdyby tak jedli odjakživa :nevim: Nějakou dobu to trvá, než se naučí. Třetímu jsem teď taky začla dávat něco málo, když mám po ruce vhodnou surovinu, tak uvařím, zkusím, on se šklíbí, jak kdybych ho krmila citronem, plive to (ale to spíš neúmyslně), pusu otvírat nechce. Nehrotím to, časem se to srovná.
Z flašky mu to dávat nebudu, zatím mu stačí mlíko, za primární úkol považuju naučit jíst ze lžičky, ne do něj nafutrovat dávku příkrmu co nejefektivněji a v co nejkratší době :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
15.3.13 18:01

@anti17 Malý mi to husté taky nikdy nejedl, kaši jsem mu míchala v nutrilonu, a dávala lžičkou, jinak to měl moc řídké a do půlnoci mi řval hlady, tak vydržel až do 4 rána

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
15.3.13 18:04

@zikado jak to namíchat do Nutrilonu? chci aby to pila z lahve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
15.3.13 18:11

Ja byt tebou, tak tu lzicku zkousim. maly se orvni dva dny tvaril vselijak a pak bastil uplne v pohode. a je to pro ne lepsi se ucit s kasi, ktera jim je chutove blizka, nez se pak potkat s lzickou poprve u zeleniny - divna lzicka+divne jidlo…
ps: taky jsme zacali davat v 4 mesicich kasi nutrilon a doted (7m) ma ty jejich nejradeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
15.3.13 18:12

Savičku s označením na kaši nebo prostřihnout jinou na větší otvor, umíchat řídkou kaši, dát miminu? Jestli je kaše mléčná a byla by slabá tak udělat mlíko a zamíchat trochá kaše do něj? Nevím, já krmila později jinýma kašema a lžičkou, ale takhle bych to asi udělala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
15.3.13 18:12
@anti17 píše:
@zikado jak to namíchat do Nutrilonu? chci aby to pila z lahve.

Musíš si koupit nemléčnou, mléčnou do mlíka ne, neodhadneš správné množství a zatěžuje to ledviny. Jinak mě kluk jedl brzo lžičkou a krásně, ale kaši měl do lahve dlouho, ale kup si savičku na kaši :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
15.3.13 18:15
@hofka píše:
Savičku s označením na kaši nebo prostřihnout jinou na větší otvor, umíchat řídkou kaši, dát miminu? Jestli je kaše mléčná a byla by slabá tak udělat mlíko a zamíchat trochá kaše do něj? Nevím, já krmila později jinýma kašema a lžičkou, ale takhle bych to asi udělala:-)

presne -ja sm jednu savicku jsem do ni udelala vetsi otvora teklo to v poho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
15.3.13 18:15

No anebo koupit tu savicku na kase mno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
15.3.13 18:16

@anti17 normálně udělat požadované množství mléka nutrilon a do toho trochu zamíchat kaši v prášku udělat řidší a postupně den po dni dohuštovat (s tím mlékem mi to poradil doktor)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
15.3.13 18:16

@monika32 savička na kaši je ta od 3 měsíců ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
15.3.13 18:21

Tam je ředění 150 ml a 5 lžic. Tak k tomu přidávej postupně vodu a zkoušej jestli to půjde sát z flašky. Já dávám 5 lžic na cca 200ml vody. U některých kaší 4 lžíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí