Calgel a kvasinky na jazyku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
11.6.12 13:23

asi ano.. docela mě to vyděsilo.. Můžu se zeptat měli jste někdy tu pátou nemoc? jestli ano co vám dala za léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.6.12 13:23

Týjo to se mi nezdá, jak může gel na znecitlivění vyvolat 5 nemoc?To nééé,asi sis to spletla. Ale melj může být citlivá ne některou složku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.6.12 13:25

Aha no tak to bude asi ono, aplikovala sem ho rukama samozřejmě že umytéjma, ale asi to bude ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.6.12 13:26

„Přípravek Calgel je obvykle dobře snášen, ale ojediněle se mohou vyskytnout projevy přecitlivělosti, např. místní otoky, zarudnutí, kopřivka, někdy až vyrážka.
Zcela ojediněle může dojít k celkovým projevům přecitlivělosti, např. k dušnosti nebo otoku sliznice dýchacích cest. V tomto případě neprodleně ukončete používání přípravku a okamžitě vyhledejte lékaře.“

Tak je asi přecitlivělej.

Prosím, používejte správně slova jsi a si)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22011
11.6.12 13:27

Calgel jsem používala u obou dětí - na střídačku s Mundisalem - bez nejmenšího problému.

Pátá nemoc je nemoc, jejíž původ je virový - nějak mi není jasné, jakým způsobem se virové onemocnění chytne z tubičky Calgelu.

Tyhle spekulace jsou fakt neuvěřitelné. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.6.12 13:28

já jsem neřekla ale že to má s toho calgelu jen tu píšu že s calgelu má kvasinky v puse!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.6.12 13:30

a taky mi to tak rekla lekařka po tom co ho prohlidla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
11.6.12 13:34
@Barczela píše:
já jsem neřekla ale že to má s toho calgelu jen tu píšu že s calgelu má kvasinky v puse!

Tak to priste zkus napsat cesky :nevim: Vyznelo to jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
11.6.12 13:37

Právě že jsi napsala, že vám vyvolal i pátou nemoc. Mě to přijde divné. A kdoví jestli to dokonce není spíš šestá nemoc, ta se projevuje několik dní vysokýma horečkama a pak se dítě osype. Nám se pokaždé šestá nemoc objevila zároveň s nachlazením a růstem zubů. Ty kvasinky mohl klidně chytit nezávisle na calgelu, olizoval něco co neměl, může to být jen shoda náhod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22011
11.6.12 13:39
@Barczela píše:
Ale ano, řekla jsi to přesně tak.
Chtěla jsem se zeptat jestli taky někomu calgel zpusobil to co nám. Vyvolal nám kvasinky na jazyku a v krku a taky nemoc zvaná páta nemoc..

Jestli jsi to myslela jinak, je potřeba to taky jinak napsat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.6.12 13:46

Píšu jen co mi řekl lékař, mám první dítě a nemám takove zkušenosti jako vy. Tvrdí mi že zánět je zpusoben calgelem a pak přišla i páta nemoc.. Já jsem si tohle nevymyslela a nic o tom nevím, tak se tu jen ptám lidi jake maji zkušenosti a ne aby mě tu někdo osočoval s toho co píšu jen mi to řekl lékař a mě se to nezdálo tak se ptám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
11.6.12 13:57

Kvasinky v pusince může mít i s toho, že cucá hračky nebo jsi špatně vyvařila lahvičku nebo dudlíček. Moje malá to měla taky, špatně jsem jí vyvářela a za 2 dny měla kvasinky, dostala fialovou vodičku a za pár dní bylo po všem, tedy až na fleky po té vodičce, ty jsem prostě už nevyprala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.6.12 13:59

No taky nám dala fialovou vodičku ale pořád mi odmítá flašku tak krmim přes kapátko :-/ je to dost mozné že to má s flašek nebo hraček pořád něco olizuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
11.6.12 14:04
@Barczela píše:
No taky nám dala fialovou vodičku ale pořád mi odmítá flašku tak krmim přes kapátko :-/ je to dost mozné že to má s flašek nebo hraček pořád něco olizuje..

Mě doktorka tenkrát řekla,že jí to i bolí,kvuli tomu i špatně jedla.
Určitě,chytí se to docela rychle. Doktorka mi řekla ať jí koupím i nový dudlíček a dudlíky na lahev a pořádně a pravidelně vyvářet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
11.6.12 14:06

Jinak s pátou nemocí bohužel zkušenost nemám,popravdě jsem o ní šlyšela poprvé před 2 měsíce :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí