Calgel a kvasinky na jazyku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
11.6.12 14:12

Aha moc vám děkuji! No syn ji má poprvé a vyděsilo mě to. Moc děkuji. Zkusím koupit nové dudlíčky a vše pořádně vyvařit i s hračkama. A jak často jste fialku aplikovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
11.6.12 14:14

Pátá nemoc se vyskytuje až u starších dětí, šestá nemoc u kojenců a batolat. http://www.vasedeti.cz/…-beze-jmena/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.6.12 14:23

Aha, já byla dnes u dětského lékaře a ta nám řekla, že je to páta nemoc a to je malému 6 měsíců. Takže si myslíte že to je hloupost? Já se v tom nevyznám, ale hrnula toho na mě moc i stím calgelem, že jsem už nevěděla co vlastně vše znamená. Děkuji za stránky podivám se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
11.6.12 14:25
@Barczela píše:
Aha moc vám děkuji! No syn ji má poprvé a vyděsilo mě to. Moc děkuji. Zkusím koupit nové dudlíčky a vše pořádně vyvařit i s hračkama. A jak často jste fialku aplikovala?

Já jsem jí dávala snad 2 x denně a nanášela jsem jí snopíkem. Určitě bych zkusila kopuit nové dudlíky a alespoň na 10 min. nechat vyvařit,hračky jsem taky vyvařila znova,podle Mudr.ty bakterie jsou pak už všude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
11.6.12 14:27
@Laaja píše:
Pátá nemoc se vyskytuje až u starších dětí, šestá nemoc u kojenců a batolat. http://www.vasedeti.cz/…-beze-jmena/

No a já mam 3 děti a neznám to :oops: Nikdy jsem s tím do styku nepřišla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.6.12 14:27

Dobře zkusím vše zbavit všeho a vyvařit.. Nevěděla jsem, že se s toho všeho může vyvolat tohle.. Nikdy jsem to neslyšela ani známe kolem mě se stím nesetkaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
11.6.12 14:29

Moje starší děti také kvasinky neměli,takže u malé jsem se s tím setkala poprvé,já si původně myslela,že to má od sunaru,ale pak už měla bílé i horní a spodní patro a celý jazyk,Mudr. mi řekla,že se to může přirovnat když má dospělí afky,také to bolí jak čert. Takže i miminko málo jí,pokud má kvasinky,celá pusinka ho bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.6.12 14:34
@terezka24 píše:
Moje starší děti také kvasinky neměli,takže u malé jsem se s tím setkala poprvé,já si původně myslela,že to má od sunaru,ale pak už měla bílé i horní a spodní patro a celý jazyk,Mudr. mi řekla,že se to může přirovnat když má dospělí afky,také to bolí jak čert. Takže i miminko málo jí,pokud má kvasinky,celá pusinka ho bolí.

Ano tak to máme, syn mi vubec nejí, musím ho krmit kapátkem nebo střikačkou aby vůbec jedl a pil. Použivala jste fialku? A za jak dlouho vám zabrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
11.6.12 14:39
@Barczela píše:
Ano tak to máme, syn mi vubec nejí, musím ho krmit kapátkem nebo střikačkou aby vůbec jedl a pil. Použivala jste fialku? A za jak dlouho vám zabrala?

Po té fialkové vodičce jí kvasinky úplně zmizeli do týdne :think:
Ale samozdřejmě,že během jednoho nebo dvou dnů,už se jí to zlepšovalo a začala zase normálně papat.
Ale je pravda,že kapátkem jsem krmit nemusela,ale malého to asi hodně bolí v tom krčku, :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.6.12 14:44
@terezka24 píše:
Po té fialkové vodičce jí kvasinky úplně zmizeli do týdne :think:
Ale samozdřejmě,že během jednoho nebo dvou dnů,už se jí to zlepšovalo a začala zase normálně papat.
Ale je pravda,že kapátkem jsem krmit nemusela,ale malého to asi hodně bolí v tom krčku, :(

No uplně mi láhev odmíta až mě plácá po ruce, že ji nechce, ale pláče hlady. Tak mě nic jiného nenapadlo než ho alespoň krmit takhle a taky mu tak davat pít aby nebyl dehydratovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
11.6.12 14:50
@Barczela píše:
No uplně mi láhev odmíta až mě plácá po ruce, že ji nechce, ale pláče hlady. Tak mě nic jiného nenapadlo než ho alespoň krmit takhle a taky mu tak davat pít aby nebyl dehydratovaný.

Určitě ho to hodně bolí,chudáčka,ale je dobře,že mu dlabání dáváš aspoň takhle,potřebuji tekutiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.6.12 14:52
@terezka24 píše:
Určitě ho to hodně bolí,chudáčka,ale je dobře,že mu dlabání dáváš aspoň takhle,potřebuji tekutiny.

Snažím se alespoň tak. Ale moc vám děkuji za informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
11.6.12 14:53
@Barczela píše:
Snažím se alespoň tak. Ale moc vám děkuji za informace

Není vůbec zač :kytka: a přeji brzké uzdravení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí