Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak tedy jinak.. Způsobil calgel taky někomu zánět v puse???
Příspěvek upraven 11.06.12 v 13:57
Ahoj,
a to máš potvrzené od doktora nebo jen tak spekuluješ?
Calgel je jen anestetikum, nějak se mi nezdá, že by tohle způsobil. ![]()
My jsme teda taky neměli žádné problémy, ale nám ani na ty dásna nezabral, tak jsem ho už pak nepoužívala.
No dnes u lekaře mi řekla že je to tim. Před tydnem jsem ho začala mazat a každy den co jsem ho mazala mel 39 a vic horečky a obevila se mi infekce v puse typu kvasinek..
Tak hlavne tu patou nemoc musi nekde chytit. V tube s calgelem asi nebyla ![]()
od včerejska už nemazu calgelem a horečky nejsou tak jsi to jinak nedokážu vysvetlit čím jiným to mohlo být..
taky si nemyslím,že je to z Cal gelu,já ho malé mažu kdykoli se jí prořezává zoubek (už jich má 6) a nemáme s ním nejmenší problém,ba naopak bych řekla,že opravdu pomáhá,málá je po něm mnohem klidnější ![]()
ta se obevila s tím mazaním.. nedokazu jsi vysvetlit od kud to prislo právě
no malej mi to olizoval jak jsem to mazala a obevil se ten bílí povlak s horečkama
malá to taky olizovala,nebo jsem jí to mázla na cumel a nic neměla teda,kolik jsi mu toho za den dala?Nebyl třeba předávkovanej? ![]()
No jen třikrát deně a pokazdne mel horečky ten den, co jsem prestala mazat horečka zmyzela.. nevim třeba to tim neni ale nedokazu jsi vysvetlit cim to bylo tak se ptám jestli někdo má stím taky problém
Tak muze se stat ze mel nejakou reakci na ten calgel, ale pak se nejedna o patou nemoc ale treba alergii na neco co obsahuje.
@Barczela píše:
Chtěla jsem se zeptat jestli taky někomu calgel zpusobil to co nám. Vyvolal nám kvasinky na jazyku a v krku a taky nemoc zvaná páta nemoc..
A jak jí to aplikuješ? Rukama? Nebo štětičkou? Já bych spíš řekla, že to není z cal gelu, ale z toho, že se jí do pusinky zanesla infekce z jiného zdroje, třeba z rukou. A kvasinky se jen tak nerozmnoží, musí k tomu mít podmínky. Z anestetického gelu to asi nebude.
Jo a jinak ja jsem zkousela Kamistad,reakce zadne ale ucinek taky ne
.
Ahoj,já Cal gel mažu malé skoro denně a žádné nežádoucí účinky to tedy nemá. Jsi si jistá,že jste to nechytli jinde? ![]()