Práce v call centru ČEZ. Máte více informací?

1058
12.11.25 18:44

Call centrum ČEZ

Ahoj, máte někdo zkušenost s touto pozici? Měla by sem jít na pohovor, ale nic hezkého jsem v recenzích nenašla :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22569
12.11.25 19:08
@Pamaro píše: Více

Delat kdekoliv na callcentru te degraduje. Za me jedno z nejhorsich zamestnani. Za chlapa, co dela na callcentru, bych se asi stydela. :nevim:
Pro me stejna uroven jako pojistovak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25030
12.11.25 19:09
@Kockazvysocan píše: Více

Proč styděla? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
12.11.25 19:15
@lucad77 píše: Více

Za me totalne degradujici pozice. Kdyz zavolas jim, nic nevyresi, jen te prepoji a nebo vysvetli, proc to nejde. A kdyz volaji oni tobe s nabidkou, tak je to obtezujici a evidentne jsou zavisli na tom, co prodaji. O vyzkumech ani nemluvim. Proste ne a ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
12.11.25 19:18

No právě je tam fixní plat, 32000 a k tomu pohyblivá částka…ale nerada by sem aby po mně šlapali, když by mi fixní plat stačil a já nic neprodala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
12.11.25 19:23

Hele, az budes hledat misto pak, budou se na tebe divat divne. Na tehle pozici se fakt nerozvijis, neziskas zkusenosti. Za me je to tezka z nouze ctnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25030
12.11.25 19:26

Máš zajímavé myšlení. Pro mě je každá práce potřebná, pokud se dělá poctivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
12.11.25 19:28
@lucad77 píše: Více

Ale muj nazor. Zatim misto nehledam, tak doufam, ze mi i zustane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1822
12.11.25 19:40

Pokud je to přímo čez a ne jen jejich subdodavatel tak bych do toho šel.
Mají tam hodně dobré odbory a díky tomu i hodně nízko cíle a normy.

Celkově call centra považuju za odpad ale zrovna čezu mi to příjde poměrně smysluplné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23151
12.11.25 19:46

Hele někdo to dělat musí a nemyslím si, že jí to degraduje. Jsou to velký zkušenosti. Komunikace s různými lidmi a odolnost.
Dobrý obchodník si vydělá dobré peníze :)
Chce to čas, není to hned a je to spousta posunů pořád dopředu a dopředu..
Ale prodeje samozřejmě budou chtít..teď otázka kde budeš, jestli na studených kontaktech a nebo na těch, kde lidí chtějí službu a ty ji objednas. Dneska má ČEZ i paušály..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
12.11.25 19:48

@Pamaro
Také záleží na jaké lince bys byla, jestli na příchozí pro zákazníky/vymáhání/telemarketing/telemarketing v rámci volání studených kontaktů. Ale dle zmiňované částky to asi spíš bude zákaznická.
A ano, budou chtít, abys nabízela další služby, pouze za fix tě nenechají nikde. Snad v každé firmě jim jde o to vydělat co nejvíc peněz.
Já třeba v callcentru na zákaznické lince pracovala dlouho, ale taky jsem se vypracovala a dělala pak jinou pozici, kde jsem měla vyšší plat a již jsem volat nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
12.11.25 20:01
@gremlin87 píše: Více

To mne právě láká, že je tam velká možnost postupu jinam…ale taky z doslechu dost velká fluktuace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
12.11.25 20:18

To, co je výhoda u tak velké firmy je právě ten možný posun jinam a i to, že tak velká firma nabízí lepší benefity než nějaká malá firma, kde bys třeba byla na jiné pozici.
Jasně, práce na callcentru není pro všechny, někdo to bere jen jako dočasnou práci než se uvolní jeho vysněná. Nebo co mám já zkušenosti, lidem se nechce makat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
12.11.25 20:21

Děkuji za zkušenosti, půjdu minimálně na pohovor, třeba jim ani nebudu vyhovovat :nevim: každopádně s komunikací se zákazníkama i po telefonu mám bohaté zkušenosti a nevadí mi…tak uvidíme co bude u pohovoru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.25 21:24

Uz i v call centru si hodne vybiraji. Ja zrovna hledam praci, mela jsem x pohovoru i do ruznych call center a nevzali me nikam. A to jsem v callcentru delala a mam vysokou. :roll: takze i na tuhle vopruz praci chteji buh vi koho. Jinak v call centru, kdyz ti volaji na*rani lidi, proste zadna slava, co si bude.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat