Práce v call centru ČEZ. Máte více informací?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1058
12.11.25 21:32
@Anonymní píše: Více

Pravda, rikam si, že síce s lidma ráda komunikují, ale být denně 7 a půl h. na telefonu, nevím jestli dám :zed: sice mne tlačí čas, výpovědku mám do konce roku, dceru a nájem na krku, ale je mi 40, tak bych ráda dělala co mne aspoň trochu bude bavit :nevim: jsem z většího města, tak snad by šlo i něco rozumnějšího…taky nevím jak moc dopředu tam planujou směny, je tam rozmezí od 7 do 20.00 a taky vikendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
13.11.25 08:15

Ja jsem tam pracovala 4 roky, za me to bylo super.
Kdyz ti nevadi lidi, nevadi ti ze nekdo jeci ( me je to treba uplne fuk, poslechnu a poustim pryc).
Penize tenkrat super, smeny se mohly planovat skoro jakkoliv, priplatky za nocni, krizovky.
Maji i spoustu skoleni zdarma.
Pokud jsi citlivka ktery se zhrouti kdyz na ni nekdo jeci tak to nebude ono :D
Co me treba fakt nebavilo, ze jsou tam casto nejaky firemni vecere, teambuildingy. Celkove jsou tam takova „jedna rodina“ coz pri openofficu ze 150 lidma na patre neni uplne to pravy pro me 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
13.11.25 08:55
@Kockazvysocan píše: Více

Práce na call centru člověka degraduje? :lol: aha… treba takový trvalý pobyt na UP člověka naopak posouvá a rozvíjí, ze? :roll:

Naopak ten kdo dokáže neco prodat po telefonu je u me borec. Pokud je to servisní linka, tak zase klobouk dolů před těmi lidmi. Mají málo informací, málo pravomocí a mají casto na*raneho klienta na telefonu. Tam je osobní rozvoj v každém telefonátu. Z call centra bych viděla posun treba do hr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22563
13.11.25 18:07
@janickaIII píše: Více

proč sem pleteš TP na UP? :think: No, preferuju lukrativnější zaměstnání a co jako?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6038
13.11.25 18:16

Keby si napisala, ze ta to nebavi, to by som chapala. Ale ze to nie je lukrativne… Co je lukrativne, je v zivote velmi subjektivne a rozne v roznych zivotnych situaciach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22563
13.11.25 18:22
@Mkmkz píše: Více

Ano, a můj názor je, že je to pro mě podřadné a nelukrativní. Nemusím se tu obhajovat.
Nejde o baví / nebaví.
Je to diskuse? Je. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12514
14.11.25 12:00
@Pamaro píše: Více

Dle toho co resis. Nekde v bance kdyz resis prichozi hovory klientu, proc ne. Ale cokoliv nabizet, nikdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
14.11.25 12:14

@Pamaro Jestli je tam plat rozdělený na fixní a pohyblivou složku, utíkala bych co mi nohy stačí a šla dělat v zásadě cokolkv jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.25 09:56

Mám jinou zkušenost.
Před lety jsem hledala práci, nedařilo se, po nějaké době jsem vzala zákaznickou linku - raději, než sedět doma.
A mně to naopak pomohlo při hledání další práce - nový zaměstnavatel ocenil, že umím pracovat ve stresu, komunikaci přizpůsobit různým typům lidí, jednat i s nepříjemnými klienty, umět se vyjadřovat. Dá se říct, že dodnes některé zkušenosti z CC využívám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat