Call centrum Formica group
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
call centrum Formica group
Máte někdo zkušenost s prací v call centru Formica group v Praze? Díky za každý názor i příspěvek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano ja mam pracovala jsem tam 2 roky na HPP pokud chces napis zpravu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AndreaS92 píše:
Mate sz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AndreaS92 píše:
Mate sz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem tam nedávno na pohovoru. A snad ani tam nechod'te.
Nebo, klidně to zkuste, ale už bych tam nevkročila, jak mě zklamaly:/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracovala jsem tam s přestávkami dva roky na DPP, ale je to už dva roky zpět, takže nevím, jak to tam je dnes. Zažila jsem tam časy hojnosti ale i špatné chvíle
Je to call centrum a na každého to není. Každopádně jsou spolehlivý ve vyplácení výplaty včetně bonusů (na rozdíl třeba od jiných call center kde se hodně mění operátoři). Kdyby Vás něco zajímalo napište sz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracovala jsem při studiu pár měsíců než jsem se přestěhovala do severních Čech. Za mě mohu jen říct, že samozřejmě práce to není vždy lehká, ale výplatu jsem měla vždy včas a jelikož jsem byla přiřazena na projekt, který mě bavil, tak i motivační složka byla fajn. Kdyby Vás cokoliv zajímalo klidně napište sz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, pracuju na call centru Formica Group jako brigádnice. Pokud by měl kdokoliv dotaz písněte a ráda poradím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, dnes jdu na pohovor do této firmy. Je něco, na co si dát „pozor“? Práci na CC jsem dělala 10 let u jiné společnosti, ale teď už jsem cca 3 roky doma a vypadla jsem z rytmu..díky za každou radu…zajímá mě, jak je to s pracovní dobou a případně finance?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Shari81 Ahoj,před 4 lety jsem tam pracovala takže nevim jestli má smysl přispívat. Dost se toho mohlo změnit. Kolektiv byl výborný, pracovní doba ranní od 8.00 do 14.00 odpolední od 14.00 do 20.00 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A finance byly v té době 80/h. Plus bonusový ssystém. A ten se měnil skoro pořad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AndreaS92 Díky moc, taková pracovní doba by se mi moc líbila a hlavně hodila, mám malou dcerku (2r) No uvidím, co mi dnes řeknou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, zajímalo by mě, zda se někdo podělí o své zkušenosti?:) Bohužel zde ve foru moc zkušenosti není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nyní zde pracuji jako tel. operátorka. Klidně mi písni zprávu a ráda se podělím o pár zkušeností ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit