Call centrum Formica group
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@marcelka01 Ahoj, já právě četla hodně inzerátu na internetu, že hledají, tak jsem o tom uvažovala, ale nakonec jsem od minulého týdne začala brigádně pracovat v jiné společnosti TNS Aisa - pouze se dělají výzkumy, takže s lidmi jen po telefonu vyplnuji dotazníky a to je fajn
Ale pokud bych někdy o firmě Formica uvažovala, tak se určitě ozvu!:) Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Praca v call centre Formica group
@ezrin
Zdravim Vas.Mate niekto s touto firmou skusenosti? Caka ma v nej pohovor. Vopred dakujem za odpoved.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iveta196 ano, čeká vás pohovor asi jako v každé firmě
pohovor není nijak složitý. Je to spíše jen formalita i kdyby jsi pohorela vezmou te ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Ivet, mám zkušenost a už přes rok, takže klidně dej vědět a ráda se podělím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Ivet, podařilo se ti na formicu dostat, já tu stále jsem a ráda dám případně kafe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marcelka01
Ahoj, chtěla bych se zeptat jak je to s pracovní dobou? Je možné si nastavit směny pouze od 8-12hod.? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, Barbro, reaguji na tvůj dotaz. Už nějaký čas pracuji ve Formice při mateřské a dávám si směny vždy pouze ranní od 8 do 12 nebo od 8 do 14. Plánování směn je vždy na zaměstnancích, takže ano, lze to. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marcelka01 Zdravím,mohla bych vědět, jake jsou vaše zkušenosti ve Formica? A kolik je základní plat na hodinu? V inzerátu píšou jen průměrný plat… Děkuji moc:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sally84 Ahoj, hodinovka je 120 Kč v základu a k tomu ještě provize za uzavřené objednávky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit