Call centrum Formica group

Napsat příspěvek
Velikost písma:
187
9.5.16 07:57

@marcelka01 Ahoj, já právě četla hodně inzerátu na internetu, že hledají, tak jsem o tom uvažovala, ale nakonec jsem od minulého týdne začala brigádně pracovat v jiné společnosti TNS Aisa - pouze se dělají výzkumy, takže s lidmi jen po telefonu vyplnuji dotazníky a to je fajn :) Ale pokud bych někdy o firmě Formica uvažovala, tak se určitě ozvu!:) Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.5.16 10:44

Praca v call centre Formica group

@ezrin
Zdravim Vas.Mate niekto s touto firmou skusenosti? Caka ma v nej pohovor. Vopred dakujem za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
29.5.16 11:16

@iveta196 ano, čeká vás pohovor asi jako v každé firmě :) pohovor není nijak složitý. Je to spíše jen formalita i kdyby jsi pohorela vezmou te :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.17 16:01

Ahoj Ivet, mám zkušenost a už přes rok, takže klidně dej vědět a ráda se podělím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.17 16:15

Ahoj Ivet, podařilo se ti na formicu dostat, já tu stále jsem a ráda dám případně kafe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.2.18 09:09

@marcelka01
Ahoj, chtěla bych se zeptat jak je to s pracovní dobou? Je možné si nastavit směny pouze od 8-12hod.? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.18 08:19

Ahoj, Barbro, reaguji na tvůj dotaz. Už nějaký čas pracuji ve Formice při mateřské a dávám si směny vždy pouze ranní od 8 do 12 nebo od 8 do 14. Plánování směn je vždy na zaměstnancích, takže ano, lze to. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
17.4.18 16:29

@marcelka01 Zdravím,mohla bych vědět, jake jsou vaše zkušenosti ve Formica? A kolik je základní plat na hodinu? V inzerátu píšou jen průměrný plat… Děkuji moc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.18 13:47

@Sally84 Ahoj, hodinovka je 120 Kč v základu a k tomu ještě provize za uzavřené objednávky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat