Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobry den
poridila jsem si calm lahev uz pouzitou, zajimalo by me jestly kdyz lahev otocite dnem vzhuru jestly u nove odkapava mliko ven. ci ne, myslela jsem si ze lahvicka vse pevne drzi aby mimco muselo dat vice usili do sati a nemelo to jak z lahve s dudlikem, me to totiz trochu kape ven a ted nevim ci to tak ma byt nebo ne, jinak bych koupila novou…
dekuji za kazdou informaci
Občas mi to dělalo, tak jsem ji znovu rozdělala myslim ten dudlik a pak poskladala zpet obcas jsem to mela spatne slozene a kapalo to.
Ahoj, já teda nemám lahve calm, ale lahvičky avent natural a podle mě záleží na počtu dírek v dudlíku…když tam byla jedna tak nic neteklo, ale když už ted má dírky tři tak se prostě stane že pár kapek vyteče…ale rozhodně to není markantní…myslím že samo by to téci nemělo…
Není to zrovna ve fázi, kdy je nasáto? Pak to asi teče lehčeji, ale střídá se to, dítko musí pracovat:-)
@machata ano, obcas to delalo, zkus to znovu slozit, nekdy zůstane par kapek uvnitr a ty pak odkapavaji. Ale ze by mi souvisle dlouho kapala, to ne.
Obcas kapala, kdyz byla uplne nova, tak vubec, az pote co byla mockrat pouzita, takze membranka byla lehce vychozena a muselo se to rozebrat, osusit a slozit a bylo to lepsi. Nas maly na teto lahvicce prakticky vyrostl, z jine neumel pit ![]()
No dudlik jsem koupila do toho novy, ale ten nema na nic vliv, kdyz je v sikme poloze tak netece, ale primo svisle ukapava ne moc ale prece
po mesicnim boji totiz kojim a prikrmuji jen rano a na noc tak aby se malej nekazil v sani, malem jsem uz prohrala na flasce, rychle se vratila k injekcni strikacce, to uz jsem pozorovala ze saje jinak a pusinku vic otvira a ted bohu dik jsme uz jen skoro na prsu
s odsavackou jsem bohuzel nebyla spokojena, vytahla se mne tak 50ml a zbytek jsem musela odstrikat, kdyz uz jsem mela modraky na prsou tak jsem se nastvala a maleho zacla jen kojit at bojuje taky-on me totiz na prsou usinal!!! a pak to dite nakrmte ![]()
@machata a zkusila jsi z té lahvičky potáhnout? Ona vážně může být v poloze nasáto… Taky jsem si s ní docela hrála, než jsme to vychytali.
Vím že jsem po přípravě mlíčka malé tu lahvičku nachystala na papání, zní to tak divně, ale dělali jsme to