Kombinace Nutrilon 1 s Nutrilonem Comfort?

72
9.8.14 08:57

Kombinace Nutrilon 1 s Nutrilonem Comfort?

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na váš názor. Myslíte, že se mohou střídat UM při denním krmení? Konkrétně například tato kombinace? Prý když je to stejná značka, tak to nevadí…kamarádka to tak dělá…ale já nevím, zda tím neublížím. Používáme nyní N. Comfort, ale z finančního hlediska bych ráda začala kombinovat, či postupně přejít na Nutrilon 1. Syn má 2,5 měsíce, problémy se zácpou měl po Bebě, doktorka nám doporučila přejít na N. Comfort, teď je v pohodě, ale pro mě to finančně moc v pohodě není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6873
9.8.14 09:09

Já kombinuji dvě zcela odlišné značky, prostě podle toho co je ve slevě a bez problémů. Ale je pravda, že jsem začla až kolem roku. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.8.14 09:21

Jestli chceš přejít na obyč Nutrilon, tak spíš bych postupně míchala Comfort a obyč do každé lahvičky…
Třeba jeden den nahradit jednu odměrku Comfortu obyčejným Nutrilonem, druhý den dávat dvě odměrky obyčejného, třetí den tři až postupně přejdeš úplně.
Uvidíš, jestli mu to nebude dělat paseku v bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
9.8.14 09:22

@marky07
Já myslím, že to zase tak velký problém nebude, ale nekombinuj stylem, že dáš dvě odměrky jednoho a jednu druhého, ale začni třeba jedno krmení denně, pak přidej druhé, třetí atd. až přejdeš úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.8.14 09:52

U nás jsme to taky měli a doktorka říkala, že to nevadí.. Nejdřív nechtěl obyč Nutirlon, problémy, tak jsme najeli na Confort, ale pak už začali příkrmy a problémy se upravili v prdy a tak, tak jsme chtěli přejít na obyč. i z finančních důvodů, tak nebyl problém.. Bylo období, kdy byl obě..
Občy přes den a Confort jsem dávala raději na noc.. pak jsem přešla uplně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.14 10:39

Tak tohle uplne stejne nyni resim, taky jsme na Nutrilon Confort, zkusila jsem necely tyden davat Nutrilon normal a rev rev cele dny. Takze jsme zpet na Comfortu, ale taky bych to chtela kombinovat, ale nevim jak…jsem zvedava na zkusenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.14 10:40

@kvaček Takze ne michat v jedne davce, ale stridat krmeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41508
9.8.14 11:13
@jananovakova2 píše:
@kvaček Takze ne michat v jedne davce, ale stridat krmeni?

Já míchala při každém krmení - např. do 90ml dvě dávky Comfort a jednu dávku normálního. A po pár dnech půl na půl a pak víc normálního. A žádný problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.8.14 13:27

Já nevím, já bych osobně nemíchala, protože jkaždémléko má jiné složení, ale je to jenom můj osobní pocit..
Mě doktorka a i tady maminky všechny radily, když se přechází na mléko, že se má jakoby dávat stávající a třeba jednu láhev dát jiné mléko.. a postupně takto přejít..
Míchat dvě mléka jsem nikdy neslyšela..Ono to může mít i jinou chuť a pak třeba mimčo nebude chtít jenom obyč nutrilon a nebo jenom confort- nemíchané..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
9.8.14 14:54
@Keyllah píše:
Já míchala při každém krmení - např. do 90ml dvě dávky Comfort a jednu dávku normálního. A po pár dnech půl na půl a pak víc normálního. A žádný problém…

Já taky míchala, ale začala jsem až od třetího měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
9.8.14 15:11

Hm mně taky přijde blbý míchat, ale když s tím máte dobrý zkušenosti…třeba bych zkusila zezačátku prostřídat 2 krmení obyč a zbytek Comfort a postupně obyč přidávat a Comfort ubírat… ještě máme k tomu jeden „problém“, že se vyprazdňuje jen tak jednou za 5-6 dní (jsme pouze na UM), s doktorkou jsme to nejdřív hodně řešily, ale očividně malej častěji nechce, netlačí naprázdno, nebrečí, břicho má měkký, prostě asi jen víc zadržuje. Doktorka nakonec řekla, že ho takhle necháme a s příkrmy by se to potom mělo zlepšit. Snad tohle míchání či střídání na to nebude mít nějaký negativní vliv, spíš naopak by nás to potěšilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
17.9.14 13:31

Nutrilon 3 ProNutra 800g

Maminy nechcete některá nutrilon 3 pro nutra 800g? Spletla jsem objednávku a nejde vrátit :-/ mám 6 balení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.15 11:38

Ahoj. možná blbá otázka, ale zeptám se. šlo by míchat dohromady normální nutrilon s nutrilonem comfort? jako třeba 2 odměrky + 2 odměrky? nebo je to blbost?
a je něco podobného comfortu Nutrilonu? díky

• Citovat
  • Upravit
10248
17.2.15 11:41

Míchat to určitě jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
17.2.15 11:45
@Anonymní píše:
Ahoj. možná blbá otázka, ale zeptám se. šlo by míchat dohromady normální nutrilon s nutrilonem comfort? jako třeba 2 odměrky + 2 odměrky? nebo je to blbost?
a je něco podobného comfortu Nutrilonu? díky

a proč? jaký to má smysl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí