Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojky, nebudu moct po narozeni miminka kojit, prestoze bych chtela a vsechny predesle deti jsem plne odkojila
, prosim neptejte se proc. Chtela bych miminku presto dat tu nejkvalitnejsi vyzivu, ale nevyznam se v tom. Poradite mi? Financne nejsem omezena, dovezt z okolnich statu ( nemecko, rakousko) take neni problem. Dekuji
Hipp bio combiotik se osvědčil mě, má probiotika rovnou v mlíčku
to nám hodně pomohlo na bolení bříška
Nejstarší měl Bebu a taky velká spokojenost
a nebo ve svém okolí hledat maminku, která by ti odstíkávala mateřinku, když nejsou problém peníze, existují i mléčné banky na mateřinku
Příspěvek upraven 06.08.14 v 19:13
@mataseb malé kupujeme Hipp bio combiotic v německu a nikdy neublinkávala, bříško bolelo v normě, na váze nabírala taky přiměřeně ![]()
V nemocnicich maji nutrilon, ale pokud mas moznost do zahranici, tak tam toho bude vic a nejspis i kvalitnejsi
Nas malej pil Bebu, a musim rict, ze velka spokojenost
..krasne prospival, mozna az moc
tuky tuky tuk musim to zatukat nemocny byl dohromady asi 2× + nejaka slabsi ryma…budou nam tri ![]()
Nutrilon (obsahuje nukleotidy)
. Už ses ptala v porodnici? Tam většinou dávají Nutrilon HA nebo Bebu.
Je to dost individualni, synovi delal zle jakkykoliv nutrilon, beba, sunar nutradefens. Po techhle znackach mel silenou zacpu. Paradoxne ty nejlevnejsi pro nej byly ty nejlepsi. Bebivita, babylove, hami…
Mrkni do recenzí tady na emiminu.
Za nás doporučuji Hipp Bio Combiotic
a vůbec nedoporučuji Nutrilon (holkám dělal pěknou neplechu v trávení) ![]()
U nás tady vede jedna z lenejších mlík a to Hami po ostatních hruza des..malá mi hrozne ublinkávala a trpela na břiško a stímdle mlíčkem to vubec neznám ale budes muset ozkouset asi každýmu mimču sedne neco jiného ![]()
Z porodnice jsem přijela s Nutrilonem, ale malá po něm zvracela obloukem. Pak jsme koupili Bebu a naprostá spokojenost.
@rusovlaska.e píše:
Hipp bio combiotik se osvědčil mě, má probiotika rovnou v mlíčkuto nám hodně pomohlo na bolení bříška
Nejstarší měl Bebu a taky velká spokojenost
a nebo ve svém okolí hledat maminku, která by ti odstíkávala mateřinku, když nejsou problém peníze, existují i mléčné banky na mateřinku
píše:
Nutrilon (obsahuje nukleotidy). Už ses ptala v porodnici? Tam většinou dávají Nutrilon HA nebo Bebu.
probiotika i nukleotidy obsahuje i klasicky Sunar Complex, nase mala je s nim spokojena. Takze asi tak.