Novorozenec - jaké UM?

49
6.8.14 19:06

Novorozenec - jake UM?

Ahojky, nebudu moct po narozeni miminka kojit, prestoze bych chtela a vsechny predesle deti jsem plne odkojila :(, prosim neptejte se proc. Chtela bych miminku presto dat tu nejkvalitnejsi vyzivu, ale nevyznam se v tom. Poradite mi? Financne nejsem omezena, dovezt z okolnich statu ( nemecko, rakousko) take neni problem. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1967
6.8.14 19:10

Hipp bio combiotik se osvědčil mě, má probiotika rovnou v mlíčku :palec: to nám hodně pomohlo na bolení bříška

Nejstarší měl Bebu a taky velká spokojenost

a nebo ve svém okolí hledat maminku, která by ti odstíkávala mateřinku, když nejsou problém peníze, existují i mléčné banky na mateřinku

Příspěvek upraven 06.08.14 v 19:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
6.8.14 19:10

@mataseb malé kupujeme Hipp bio combiotic v německu a nikdy neublinkávala, bříško bolelo v normě, na váze nabírala taky přiměřeně ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrushca
6.8.14 19:12

Za mě Beba HA

• Citovat
  • Upravit
6.8.14 19:13

V nemocnicich maji nutrilon, ale pokud mas moznost do zahranici, tak tam toho bude vic a nejspis i kvalitnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
6.8.14 19:13

Nas malej pil Bebu, a musim rict, ze velka spokojenost :palec:..krasne prospival, mozna az moc :-D tuky tuky tuk musim to zatukat nemocny byl dohromady asi 2× + nejaka slabsi ryma…budou nam tri :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
6.8.14 19:15

Moje dcerka má hipp a velká spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrushca
6.8.14 19:15

Nutrilon tak jenom pro malé králíky!

• Citovat
  • Upravit
1986
6.8.14 19:16

Nutrilon (obsahuje nukleotidy) ;). Už ses ptala v porodnici? Tam většinou dávají Nutrilon HA nebo Bebu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
6.8.14 19:21

Je to dost individualni, synovi delal zle jakkykoliv nutrilon, beba, sunar nutradefens. Po techhle znackach mel silenou zacpu. Paradoxne ty nejlevnejsi pro nej byly ty nejlepsi. Bebivita, babylove, hami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
6.8.14 19:23

Hip Bio Combiotik 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12591
6.8.14 19:24

Mrkni do recenzí tady na emiminu. ;-) Za nás doporučuji Hipp Bio Combiotic :-) a vůbec nedoporučuji Nutrilon (holkám dělal pěknou neplechu v trávení) :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
6.8.14 19:25

U nás tady vede jedna z lenejších mlík a to Hami po ostatních hruza des..malá mi hrozne ublinkávala a trpela na břiško a stímdle mlíčkem to vubec neznám ale budes muset ozkouset asi každýmu mimču sedne neco jiného :)

• Citovat
  • Upravit
9269
6.8.14 19:30

Z porodnice jsem přijela s Nutrilonem, ale malá po něm zvracela obloukem. Pak jsme koupili Bebu a naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
6.8.14 19:34
@rusovlaska.e píše:
Hipp bio combiotik se osvědčil mě, má probiotika rovnou v mlíčku :palec: to nám hodně pomohlo na bolení bříška

Nejstarší měl Bebu a taky velká spokojenost

a nebo ve svém okolí hledat maminku, která by ti odstíkávala mateřinku, když nejsou problém peníze, existují i mléčné banky na mateřinku

píše:
Nutrilon (obsahuje nukleotidy) ;). Už ses ptala v porodnici? Tam většinou dávají Nutrilon HA nebo Bebu.

probiotika i nukleotidy obsahuje i klasicky Sunar Complex, nase mala je s nim spokojena. Takze asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová