Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Z porodnice jsem přijela s Nutrilonem, ale malá po něm zvracela obloukem. Pak jsme koupili Bebu a naprostá spokojenost.
@rusovlaska.e píše:
Hipp bio combiotik se osvědčil mě, má probiotika rovnou v mlíčkuto nám hodně pomohlo na bolení bříška
Nejstarší měl Bebu a taky velká spokojenost
a nebo ve svém okolí hledat maminku, která by ti odstíkávala mateřinku, když nejsou problém peníze, existují i mléčné banky na mateřinku
píše:
Nutrilon (obsahuje nukleotidy). Už ses ptala v porodnici? Tam většinou dávají Nutrilon HA nebo Bebu.
probiotika i nukleotidy obsahuje i klasicky Sunar Complex, nase mala je s nim spokojena. Takze asi tak.
@mataseb píše:
Ahojky, nebudu moct po narozeni miminka kojit, prestoze bych chtela a vsechny predesle deti jsem plne odkojila, prosim neptejte se proc. Chtela bych miminku presto dat tu nejkvalitnejsi vyzivu, ale nevyznam se v tom. Poradite mi? Financne nejsem omezena, dovezt z okolnich statu ( nemecko, rakousko) take neni problem. Dekuji
Syn byl zpočátku na Nutrilonu, ten dávají už v porodnici. Pil ho tak do půl roku, pak mu přestal chutnat, tak je na Sunaru a OK ![]()
Malá měla na začátku Bebu, pak jsem zkusila Babylove a nyní je již na Bebivitě a nemůžu si vynachválit
@u763 Už jsem si to vygůůůglovala
, opravdu je obsahuje i Sunar Complex, díky za upozornění
(nám bohužel Sunar Premium neseděl, takže jsme nakonec zůstali na Nutrilonu).
Za me 100% Hipp bio combiotik, vyresil nam kupu problemu s briskem
Doporučuju očíhnout obchody, popř. lékárny, do kterých chodíš. Ne vždy mají všechna jedničková mlíka(teda když jsem je potřebovala, občas jsem musela na druhý konec města, ale to bylo před více než 2 lety).Jinak jedno dítko HIPP, druhé Hami(Hipp zrovna měnili a nebyl moc k sehnání)
Záleží na miminku. Dopředu to nejde určit. Dcera vyrůstla na Nutrilonu a syn ho zvracel a zvracel i Hipp. Jediný co mu sedlo byla BEBA HA.
Naše malá přešla v 8. měsících na Hami…Předtim jsme zkoušeli Sunar, po tom měla zácpu a pak Hipp a ten nechtěla vůbec
Co můžu doporučit, tak nejkvalitnější je nutrilon anti colics. Malému vyhovuje skvěle a to je dost náročný. ![]()
Co můžu doporučit, tak nejkvalitnější je nutrilon anti colics. Malému vyhovuje skvěle a to je dost náročný. ![]()
Náš malý je na klasickém Nutrilonu a to proto, že ho dostal v porodnici a nebyl důvod ho měnit. Dopředu jsem měla koupenou Bebu, ale nakonec jsem neměla chuť na něm zkoušet jiné mlíčko, když Nutrilon seděl. Doporučovala bych počkat, co dají v porodnici a jak to sedne, a podle toho v tom pokračovat nebo změnit.