Cam Bey Bey anebo Zero+ ????

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7159
16.3.10 10:20

Marcee, GT 3 mám vyzkoušený u nás, jsem z Vrchlabí,takže v zimě hodně sněhu, mantinely, v létě výlety po horách, zvládl výlet na Černou horu, na Žalý, k prameni labe, táhl jsem ho v zimě i po sjezdovce, i kamenitá pláž v chorvatsku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
16.3.10 10:27

Super moc díky!!! To zní skvěle. :dance: Jen mi prosímtě ještě řekni, jestli jde dát sporťák do úplného lehu a jak je to s velikostí korbičky - malý se narodí koncem června a tak předpokládám, že bude v korbičce ještě na zimu a na jaře pak pujde do sportáku. A tuším, že korbička i sporťák je otočný jen po směru jízdy, je to tak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101740
16.3.10 11:13

steeve tak to si mi udělal radost :-) zatím je GT 3 můj favorit, tak to asi přestávám hledat dál a jednu věc mám vyřešenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
16.3.10 11:43

sporťák jde do úplného lehu, a je po směru, korbička je otočená k rodiči a používá se buď Navetta Panorama, nebo novější Navetta XL, rozměry zde: http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?… , ale jsou jedny z největších
tady jsou GT3 : http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?…
vše co je uvedeno je skladem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
16.3.10 13:14

Myslím že jsem na tom stejně jako j.a.n.i1 !! Peg perego vypadá na vítěze..... a sedajdu k němu koupím novou. Moc děkuju za rady a názory!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101740
16.3.10 16:21

steeve mám na tebe prosbu :oops: u toho XL máš uvedený jen vnější rozměr, myslíš, že až budeš mít nějakou skladem, že bys změřil, kolik má uvnitř na délku, ostatní rozměry mi celkem netrápí, ale v tomhle si stránky co jsem prohlížela dost protiřečí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
16.3.10 17:14

jani, odečti z každé strany( z leva i zprava, ze předu i zadu) 3 cm a vyjde ti vnitřní rozměr
ono každý to má možná trochu jinak, protože to všichni měříme obyčejným metrem, každý trochu v jiný výšce( korbička se zužuje směrem dolů), každý trochu jinak zmáčkne polstrování, proto ty rozdíly, oficiální míry výrobce neuvádí, tak proto se občas liší pár cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
16.3.10 17:37

Steeve, prosím ještě o jednu radu. Určitě se dá na PP GT3 nacvaknout i autosedačka Romer? A pokud ano, který typ konkrétně??? Paní z obchodu mi tvrdila, že na PP lze nasadit jen autosedačku přímo od Peg Perego. :nevim: A je tohle nacvakávání bezadaptérové (i při použití autosedačky od PP???)Díky předem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
16.3.10 18:00

Omlouvám, se na GT 3 nejde Römer, adaptéry na Römer jsou na PP Skate. na GT3 jde jen vajíčko od PP, a není potřeba žádný adaptér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
16.3.10 18:09

Moc děkuju za info. Co do bezpečnosti je doufám PP dostačující??? Nemám v autě ISOFIX a sedačku bych kupovala nejspíš bez základny. A které typy přesně na PP GT3 pasují???? Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.3.10 18:53

tak tohle jsem propásla :D sice s křížkem po funuse, ale ndá mi to😉

Marcee, myslela jsem to tak, aby sis koupila kočár jaký chceš, aby ti vyhovoval, ale bez sedačky a k tomu bezpečnou autosedačku s podvozkem, což je k využití stejně tak ve městě, na nákupy atd.,.. já jsem se taky orientovala na trojkombinaci, ale po dvou letech vím, že to nemuselo být..

ano, speediho mám. je to terénní kočárek,široký rozchod kol, díky čemuž je stabilní, kola jsou široká, má ruční brzdu na zadní kola. je lehký - sporťák má přibližně 11.5kg. pasuje MC cabrio a cybex aton. má super potahy na údržbu, sedačka je tvrdá (ideální pro dítě, co ti chce stát ve sporťáku, je široká, a pro menší dítě nebo dítko, ketré v kočárku fakt leží, redukce sedačku vypolstruje na úroveň jiných. plus je že se dá vyprat..
ALE: není otočný proti směru jízdy a nejde do úplného lehu (i když s redukcí je to slušné). bouda je otevřenější a korbička poměrně malá.
já byla spokojená maximálně, s zimním, přehnaně aktivním dítětem (i manželem) mi poskytnul všechno, co jsem potřebovala.

GT3: je těžší, o dost než speedi. vím, že dost často příšerně vrže (hodně potjávám kočáry s korbou, podle barev nové, co vržou tak, že bych zešílela. není otočné sezení.
ALE - jde dolehu. bouda je hodně velká, má obrovský košík. je polstrovaný, hodně. brzdu má na zadní kola taky, i když má divnou parkovací brzdu, která mi vadila. sedačka jde jejich, kterou bych ale nebrala, pokud pasuje romer, brala bych spíše ten. má dobré pásy ve sporťáku, teda aspoň doufám, že je tak nepřestali dělat, něco takového jsem slyšela..

**
Cortina** - podle mého to není úplně špatný výběr, pokud chcete nafukovací kola. ty plastovky jsou děsný, to bez diskuze. ale jde otáčet sedačka, je do lehu, není to kočárek pro panenky,.. protože podle mého stejně přesedláš na velký terén na šátek nebo nějaké nosítko, i já, zarytá kočárková maniačka, jsem tak dělala.. :wink:

ten druhý ADC nebo ACD Viper, asi jsi Steeve myslel ABC design viper, je to novinka, ne? viděla jsem ho minulý týden při okoukávání autosedačky.. vypadal moc pěkně, ale obzvlášť jsem ho nezkoumala..stál na podstavci.. :D mám ale pocit, že stejně jako všechny ABC je spoertovní sedačka naklápěcí, což když hledš úplný leh, není nic pro tebe.. nebo se pletu?????

a ještě si dovolím jeden tip - bumbleride indie. http://www.malvik.cz/…ide-Indie-09
moc se mi líbí… je do lehu, má konfortní sedák, pěkné doplňky, není drahý (tak moc). taky nejde otočit sezení.. chceto ale novou kolekci,ne 2009, protože 2010 má mít vložnou tašku/korbičku s vlastní stříškou, tzn., klasiku, na kterou jsme zvyklí..
http://www.bumbleride.com/…-opt-acc.php
madlo na sporťáku se odstrojí od té látky a je z toho adaptér na autosedačku, pasuje prý většina sedaček..
to jen tak, pro úvahu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.3.10 19:47

týjo, nic moc,tady je test od ADAC.. pokud není s isofixem… :(
 http://www1.adac.de/…nisseite.asp?…

oprotitomu cybex aton bez isofixu:
http://www1.adac.de/…nisseite.asp?…

já nevím, já fakt nevyužila kočár jako podvozek… zdá se mi to zbytečně limitující.. raději kočár 100 % podle tvých představ, než sedačku, která není maximálně bezpečná, při tom, jak lidi dneska jezdí… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
16.3.10 19:58

Ahoj nečetla jsem celou diskuzi, jen že se probírá PP GT3. Kočár je skvělej, jsem s ním maximálně spokojená, sedačka co vím měla i dobrý testy, ALE… Já osobně jsem s ní byla dost nespokojená (přímo jsem ji nenáviděla). Měli jsem tu s bází bezisofixovou - je děsně sedací, pro malé mimčo mi přijde hrozně moc dopředu, Matýsek nám v ní pořád přepadával a různě tam visel, museli jsme pak koupit polštářek pod krk, takovou tu podkovu a ta to trochu spravila, nicméně jak se mi ulevilo, když jsme ji dali pryč a koupili sedačku 0-18 kg!!! Pro mě je to strašně moc mínus a u dalšího dítěte, pokud bude už se spokojím bez ní a bez možnosti nasazovat na podvozek, byť jsem to využívala i dost. Kdyby měli adaptéry aspoň na Maxi Cosi…ale nemají adaptéry na žádnou jinou sedačku, nechápu…

Jsem se vykecala, stručně řečeno, sporťák je skvělej, autosedačku už bych nebrala, což teda ruší trochu smysl trojkombinace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
16.3.10 20:22

Ahoj Natašo, moc díky za postřehy. Co se týče té sedajdy, tak se mi zdá PP stejně dobrá jako Romer, alespon podle testů OAMTC - http://www.oeamtc.at/…frameset.php?… . Alespon hodně podobné jako Romer a určitě lepší jak Cam. Romer bohužel na PP GT3 nejde dát, takže padla volba na PP Primo Viaggio Tri fix 2010. No a i když je možné že to nacvakávání na podvozek nebudu využívat až tak často, přijde mi fajn tuto možnost stále mít (a nepořizovat k tomu jiný kočárek).
Quinny: tento kočárek jsem taky měla vyhlídnutý,v kombinaci s MC ale po předvedení prodavačem, který u něho mimochodem jakoby „maturoval“ na mě moc dobrý dojem neudělal. A moc se mi nezdálo právě řešení sedačky u sporťáku - vlastně jakoby jen vyztužená látka připevněná na kostru kočárku…a taky neexistence nánožníku. PP GT3 má úúžasný košík, což u speediho je docela malý a že váží trošku více..no snad to zvládnu. Každý má svoje pro a proti…holt nebylo když my byli prckové a dělaly se jen Liberty!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.3.10 20:52

Marcee, vůbec nechci zrazovat, nebo tak, ale zkušenost Suvik mi přijde docela proti téhle sedačce z těch důvodů nepohodlí pro dítě…

pokud ale tu sedačku stejně chceš, doporučuju koupit se základnou na pás, bez ní má totiž v testech oamtc/i adac v bezpečnosti jen trojku (jako ve škole), s tou základnou dvojku,..
bez té základny bych to fakt nekoupila… nehledě na to, že pak poutání do auta je super, jen klikneš a jedeš!

no a co třeba maxi cosi mura? kompatibilní a maxi cosi, polohovatelná do úplného lehu, otočné sezení, nemá ručku.. je těžší, ael stejně jako GT3.. nevrže :D

jinak speedi košík není zas tak malý, na fotkách je ve složeném stavu, a hlavně dá se vyskládat do výšky a zatáhnout síťkou.. jako na GT 3 nemá, to je jasný, jen není pidi.. sedačka je dobrá, je to kvůli maximální lehkosti, je dostatečně tvrdá, pevná.. je ale fakt že polohování chce gryf..
nánožník mám z moona golfek se zipem a sedí jako originálně myšlený.. (mám ho na zappa) do letošního podzimu mi nevadilo, že ho nemám. letos jsem ho párkrát použila, než kočár putoval k umytí a složení.. je ale pravda, že to fakt není kočár pro každého, jako žádný.. a z výběru cortiny cítím, že pro tebe není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí