Cam Bey Bey anebo Zero+ ????

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
16.3.10 21:53

S tou PP autosedačkou…našla jsem více testů, ADAC, jak jsi psala ty sama, pak OEAMTC a pak ještě TCS. Hodnocení se pohybuje mezi trojkou a čtverkou z pěti možných hvězdiček. Spíš mě znervózňuje poznatek od Suvik!! Musím to ještě pořádné prohlédnout ten sklon sezení pro mimi. Po německém překladu se o tom jeden z testů i zmiňoval. Suvik to napsala přesně…škoda že PP nemá nějaké adaptéry na jiné sedačky než PP. :zed:
PS: Jinak Peg Perego to u mě už vyhrálo. U Mury se mi zdá že je sedačka na sporťáku úplně mini…Podle mě by měl prcek v kočárku těsno, jak by povyrostl…ale možná je to jen zdání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.3.10 22:38

není to zdání, je to mensší sedačka než GT3..

je to na pytel, když jsou jen jedny adaptéry.. :( kočárkové firmy by se měly věnovat kočárkům a sedačkové sedačkám, byly by jen ty bezpečné, 4 a více hvězd a oboje by mělo by být navzájem kompatibilní :mrgreen: :mrgreen: toť můj ideální svět :D

ADAC a ten rakouský jsou stejné. sedačky jsou tam dvě, bez základny a se základnou na pás. dívej se hlavně na bezpečnost, tři hvězdice by mě už ale znepokojovaly.. ale je to ta bez základny! je v tom fakt velkej rozdíl. pásem totiž ty vajíčka drží dost blbě.. byla jsem na nervy, když jsem jednou jela tchánovým autem bez isofixu na šumavu… furt se mi zdálo, že sedakča se kvrdlá… bylo to normální, jenže já zvyklá na základnu..
tuhle základnu připoutáš normálně pásem, nepotřebuješ isofix. a je to o fous bezpečnější a i pohodlnější, to mi věř! jen přijdeš k autu, klikneš a jedeš, žádné protahování pásu…

zkus se podívat do GT3 diskuze v sekci 3kolek, , maminky ti určitě napíšou více zkusšeností s autosedačkou! diskuze je celkem stálá.. i když teď trochu usnula…
 https://www.emimino.cz/…ankovani/95/

jinak jsem ráda, že jsi si vybrala! :srdce: to byla teda rychlost!!!!! to fakt závidím! já když vybírala, furt jsem se nemohla rozhodnout, manžel už mě nemohl poslouchat.. :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
16.3.10 23:13

Milá Natašo…taky netvrdím, že moje druhá polovička už z toho neblázní…okamžikem, kdy dovezeme kočárek domů, se mu jistě uleví :-). Taky jsem u netu téměř vyseděla důlek…a nakonec se rozhodla. Stejně nikdy není nic 100%…na každém kočárku a vlastně se to týká čehokoliv,se vždycky něco najde…taky bych byla pro aby existoval ten „tvůj ideální svět“ kde se všichni věnujou tomu, co umí a dělají nejlépe. Ale bohužel…Vidím to tak, že i PP chce zvýšit svoje obraty a tak láká lidi na svoje sedačky - btw.trojkombinace. Ale přiznej, že oproti jiným je PP na tom ještě relativně dobře. Samože Romer nebo MC nebo Cybex jsou podle mě nej…např. Cybex Solution X FIX teď kupuju staršímu synovi. Jinak tu základnu není problém příp.dokoupit. Jak píšeš,i já věřím, že je to o mooooc pohodlnější a navíc i bezpečnější. Takhle to jsou snad ty ony zmiňované 4 hvězdičky a já budu moct rajdit autem s klidným svědomím. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.3.10 23:24

marcee, jj, přesně tak to myslím, abys mohla rajdit s klidným svědomím! :pankac: základna se dá koupit a je to fakt lepší.. (kamarádka měla Huggy od Inglesiny a po 2 týdnech hnala manžela pro základnu..)

stejnou cybexku jsme teď vybrali pro Vojtu. roste hrozně rychle a chci být připravená, až to nastane :D
nevím, jestli se manželovi uleví, za chvíli zjistíš, že potřebuješ golfky, nosítko, další autosedačku, vozík za kolo :mrgreen: :mrgreen: přijde mi že pořád něco vybírám :mrgreen:

tak doufám, že budeš spokojená, že jsi vybrala podle svých představ a hlavně, že se bude mimískovi v kočárku líbit :dance: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
17.3.10 08:42

Natašo, to teda doufám, že bude vše O.K. a že se malému bude v kočárku líbit a i ta sedačka bude O.K. a že i já a taťulda budeme spokojeni s PP. No a teď se v první řadě musí ještě narodit a být zdravý a mít se k světu! :srdce:
Jinak to s tím dokupováním znááám.....pořád je za co utrácet…začíná to kočárkem a nekončí to snad nikdy. :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
17.3.10 08:52

já ještě doplním k tomu ABC Design Viper 3 S - tam jde sporťák do úplného lehu, viděl bych to taky jako levnější variantu ke GT3( ač na ni nedám dopustit)a přitom zpracování dobré a dom terénu taky jako dělaný
mmch. ten ABC je sporťák i s hlubokou korbou za 8990,– k tomu sedačka od Römera i s adaptéry a člověk je na 12,5t.- to je méně než u GT3, která samotná je za 13,5 + Navetta XL za 5,5 a sedačka 4 dohromady 23t.

Ohledně bezpečnosti vajíčko PP má 3 hvězdičky s bází isofixovou i na pásy pak 4 tisíce. Ake i ty 3 hvězdičky jsou už slušné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
17.3.10 12:38

steeve - tak to je super zpráva, že není naklápěcí. mě z principu naklápěcí sedačky nevadí (pro vojtu by v jistém věku byla ideální na spaní - vzhledem k poloze nohy na madle) - ale vím, že hodně lidí od koupě odradí… je to ale fakt první ABC sporťák, co není naklápěcí! díky za info! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
13.8.10 21:30

mám prosbu sháním tento kočárek, kde by se dal vidět na živo..nevíte??? moc se mi líbí…

steeve píše:
já ještě doplním k tomu ABC Design Viper 3 S - tam jde sporťák do úplného lehu, viděl bych to taky jako levnější variantu ke GT3( ač na ni nedám dopustit)a přitom zpracování dobré a dom terénu taky jako dělaný
mmch. ten ABC je sporťák i s hlubokou korbou za 8990,– k tomu sedačka od Römera i s adaptéry a člověk je na 12,5t.- to je méně než u GT3, která samotná je za 13,5 + Navetta XL za 5,5 a sedačka 4 dohromady 23t.Ohledně bezpečnosti vajíčko PP má 3 hvězdičky s bází isofixovou i na pásy pak 4 tisíce. Ake i ty 3 hvězdičky jsou už slušné.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
13.8.10 21:55

velrybous, na živo je třeba u mě v prodejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
26.9.10 19:54

Tak musím reagovat, máme doma cam cortinu a nedám na ni dopustit. Je skvělá stabilní, jezdíme hodně do přírody. Takže kočárek zažívá často různé kořeny, kameny atd na polních a lesních cestách. Dokoupili jsme si nafukovací kolečka a úplně super, otočím kočárek jednou rukou na místě a nenaklání se mi ani na nerovném terénu. Manipulace super(jediná výtka u luboké korby jsme dokupovali takovou tu madračku aby byla korbička pohodlnější, origináll byla moc tenká a tudíš tvrdá pro mimi)… a co se týká Autosedačky, ihned jakmile jsme zjistili, že cam bey bey neprošlatesty. Tak jsme koupili vajíčko maxi cossi a teď máme Kiddy (obě dvě byli v testech v topu bezpečnosti)… Takž radím, koupit cortinu, ale dokoupit kvalitnější autosedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.9.10 16:42

NAtinko - přesně tak !! kočár zvlášť podle svých představ a autosedačku hlavně bezpečnou!! ta není pro parádu, ale pro ochranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí