Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
prosím o radu…hlavně od těch, které tyto kočárky mají..:-) ale i od ostatních..bydlíme na vesnici, mimi se narodí v květnu. a já vybírám mezi:
cam dinamico 2013
a
jane muum formula micro 2013
Chtěla bych ať je kočárek krásný, ale zároveň i praktický..Majitelky, šisuje se vám kočárek, jak se s ním jezdí ve sněhu? jste spokojené? napište prosím klady i zápory, děkuji
![]()
No na nasi vesnici bych teda ja vybirala uplne jinak, oba kocary jsou spis do mesta ![]()
Ani jeden jsem nemela, ale s tim Camem jezdi sousedka a nic moc. Malo pruzi a ve snehu ho vylozene tahne. Ale my teda mame fakt rozbite chodniky a i snehu se tu drzi celkem dost, na to ze jsme jizni Morava ![]()
@chcimimi Vzhledově se mi líbí víc Cam, ale když teď ségra sháněla kočárek a ptala se na Cam, dost jí ho v obchodě rozmlouvali
Že hodně reklamují a tak…Jinak ve sněhu a břečce se mi jezdilo líp s nenafukovacíma kolečkama, na nerovném a kostkovém terénu ale některá rachtají a jakoby klepou kočárkem. Měla jsem Concord fusion - ten byl na zimu parádní a dalo se s ním i po nerovném terénu, pak jsem koupila Britax bsmart a ten byl kostitřas… Za mě na vesnici a do terénu raději kočárek s nafukovacími kolečky ![]()
Z těchto dvou bych na vesnici nekupovala žádný…
Holky díky,
my tady nemáme moc terééény..jako cesty ok v pohodě…i chodníky ale sníh tady bývá dost no..jenže mi přijde že ve sněhu se nedá jezdit s žádným kočárkem… ![]()
Kup si Jane Slalom a budes spokojena
Nebo prodavam hodne podobny - Quinny Speedi i s hlubokou korbou, tak kdyz budes mit zajem, pisni SZ…
@Katchi děkuji, čekáme první tak chci nový kočárek, který budu mít pro více dětí (alespoň dvě) ale jsem z toho fakt jelen no..
ten jane slalom je tříkolka že? já bych chtěla 4-kolku
Jane. To je proste klasika, neslapnes vedle
Ja mam tedy do terenu mutsy urban rider a kdyby prodejce videl, co s nim vsechno projedu, tak mi zrusi zaruku. Je to muj milacek a drzak. Ale mam ho vicemene jen proto, ze na jane nebyly penize ![]()
@chcimimi z techto dvou bych nekupovala ani jeden. My chteli taky CAM a jak tady na diskuzich, tak hlavne nakonec v obchodech se serioznimimprodejci mi ho celkem vymlouvali.
@Michaela1983 a proč ti ho vymlouvali a jaký teda máte? holky já se z toho zblázním ![]()
@Katchi píše:
Kup si Jane Slalom a budes spokojenaNebo prodavam hodne podobny - Quinny Speedi i s hlubokou korbou, tak kdyz budes mit zajem, pisni SZ…
souhlas
slalom je užasnej
@chcimimi
pujdu proti proudu
mam Cam, pul casu na vesnici (v horach), pul casu ve meste. klidne bych ho koupila znova. ma velkou korbu, je lehky, super ovladatelny jednou ruhou a je proste krasny ![]()
PS: mam Pulsar, cca rok a pul.
Mam Jane Slalom Reverse a uz bych do Janečka znovu nesla, kvalita zpracování mi přijde neumerna ceně.
@Ali-Ali a kolečka na pulsaru jsou jaká? nafukovací? nevypadají..u toho dinamica jsou přední nafukovací zadní ne…mě se moc líbí ten dinamico…a jezdí se ti teda dobře, jo? a skladný je taky super, že? to mi včera paní ukazovala ![]()
@chcimimi na diskuzich mi ho vymlouvali kvuli sportaku, pak taky kvuli tom, ze je to kstitras. My chteli nafukovaci kola, takze tim Dinamico nevyhovoval a do trojkolky jsme nakonec nechteli jit. V obchode nam bylo receno, ze je to kocarek, ktery nic moc nenabizi a cenu tam dela znacka a design. Je to italsky kocarek, ale nevyrabi se z vetsi casti tam. Navic vsude ho maji jako trojkombinaci a my chteli autosedacku kvalitni, cov v tech kombinacich nejsou nikdy. Ne, ze by byly spatne, splnuji vse co maji, ale jsou proste lepsi a to pro nas kvuli castemu uziti bylo dulezite. Prestoze u nas nebyla rozhodujici cena, rozhodli jsme se pro firkon balance dvojkombinaci, autosedacu cybex a izofix. Ono to nakonec vyslo stejne skoro jako trojkombinace CAM. Co se kocarku tyce, tak houpe, ma nafukovaci kola, je lehky, projede kazdy teren, ma otaceci sedacku a hlavne je velky. Libi se mi i sportak, ale pokud vyhovovat nebude, tak nevadi, vzhledem k cene.
Jinak muj pruzkum kocarku dosel k zaveru, ze mas kocarky do 10 tis. a pak tak 23 a vic. To mezi tim je stejne jak za min penez, ale platis za znacku. Za tech vic to je napr. Hartan nebo Teutonie, to jsou kocarky uplne jiny level co se kvality a ruznych moznosti a vychytavek tyce, ale mne se bohuzel vubec nelibi.