Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli mate zkusenosti s kocarky camarelo baleo 2019 a camarelo zeo 2019. Doporucujete nebo ne? Ktery je lepsi a v cem?
Ahoj holky, vybrala jste některá nakonec? Našla rozdíly? 🙃 Děkuju
@Lampickaa také se rozhoduji mezi tím nebo tím
a zjistila jsem, že je akorát rozdíl v košíku, Baleo ho má komplet zapínací na zip, Zeo ho má z vrchu otevřený a pak je rozdíl v nánožníku u korbičky, Baleo je klasika na panent a Zeo na zip..jinak váhově jsou stejné, rozměrově také, jen je malinko jiná konstrukce.. cenově Baleo levnější, Zeo dražší..jinak bych řekla totožné ![]()
Ahoj. Mám dotaz. Měsíc a půl jezdím s kočárkem Camarelo Zeo. Po celou tu dobu při jízdě slyším takové cvakání, někdy mi přijde, že to dělá přední kolo, někdy pružina vzadu. Na rovném povrchu to moc slyšet není, ale na kostkách a jiných nerovnostech hrozně. Nevím ale právě, zda je to vada kočárku nebo to tak má dělat. Přijde mi divné, že by byl kočárek takhle hlasitý…🤷♀️
@Lena9999 stačí prostříknout a cvakat nebude..
Taky jsem si říkala ze začátku, co jsme to koupili za rozvrzanou káru a manžel stříkl WDčko a super..
@Lena9999 a sakra, tak to bude nejspíš na reklamaci…máte správně docvaknuta kolečka? Nebo nastavená ta pružení a aretaci?