Zkušenosti s Camarelo Malaga

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Camarelo Malaga?

Přidejte zkušenost s Camarelo Malaga
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
1.11.14 19:03

Ahoj maminy. Nevíte, zda jde na konstrukci Camarelo Malaga připevnit autosedačka Cybex Aton? Našla jsem adaptéry jen na Camarelo Art, tak nevím, jestli to půjde i na Malagu. Moc děkuji za odpověď. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
2.11.14 09:22
@Zuza58 píše:
Ahoj maminy. Nevíte, zda jde na konstrukci Camarelo Malaga připevnit autosedačka Cybex Aton? Našla jsem adaptéry jen na Camarelo Art, tak nevím, jestli to půjde i na Malagu. Moc děkuji za odpověď. :)

To same by me zajimalo, akorat na Granadu… ale predpokladam, kdyz to jde na Art proc by to nemelo jit i na ty dva? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.11.14 20:42

V jiné diskuzi jsem četla, že na Granadu by to mělo jít ;) najdi si „autosedačka camarelo malaga“ nebo tak nějak, na poslední stránce. Taky jsem se tam ptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
3.12.14 20:52

Ahoj holky, chci se zeptat jestli nekdo mate tento kocarek. Jak vam jde u sportaku nastavit poloha zadove operky? Mne jen tak do pololehu, kdyz v nem chce mala sedet, neni vubec oprena. Dost me to stve, vlastne ted jezdim vic s golfkama. kamaradka ma jiny kocarek, myslim camarelo granada, ktery je ale jinak uplne stejny a jde ji to postavit do sedu vic nez mne. Tak by me zajimalo jestli nemam nejaky vadny kus a slo by to reklamovat nebo to takhle ty kocarky maji? Diky moc za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
3.2.16 20:30

ettella

Ahoj holky, prosím, najde se tatínek, který má kolem 2metrů používající caramelo :)? Nebo spíš maminka a vysokým tatínkem? ;) Nemusíte se u něj hrbit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.2.16 23:05

@ettella my sice 2m nemáme, ale dá se nastavit rukojet, tak si myslim, že by neměl být problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
8.2.16 20:51

@ettella my taky nemame 2 metry, ale kolem 185… pro nas je to v pohode, navic rukojet se da opravdu hodne zvednout. Jinak camarelo osobne radim mezi vetsi kocarky, nevim, jestli by se dal pro 2 metroveho cloveka sehnat vyssi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aqu
4
9.8.16 05:17

Moje zkušenosti s kočárkem Camarelo Malaga

Ahoj holky, musím se podělit o negativní zkušenosti s kočárkem. Máme ho 1 rok, zpočátku jezdil super. Defekty jsme měli asi 3×, šlo to jednoduše vyřešit. Kočárek (sportovní verze) je ale nestabilní, padá, navíc se velmi rychle (již asi po 3 měsících používání) „vyběhala“ rukojeť nastavení, takže se nedá zvednout úplně do sedu. Další negativum jsou popruhy, které nedrží, samy se uvolňují, musí se pořád dotahovat. A na závěr to nejhorší - brzdy. Celý systém je špatně. Již jsem to reklamovala 2×, teď jsme s manželem zjistili, že je poškozený plast, který má sloužit jako zarážka, takže to už asi nepůjde opravit…Za mě bych jej navzdory pozitivním stránkám již znovu nekupovala (např. super velká korbička, lehké ovládání, nastavitelnost madla, velká kolečka…). Takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
19.10.16 23:00

Máte někdo na kočárku skejt? Pokud ano, jaký prosím…díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
11.1.17 09:09

Ahoj, chci se zeptat, zda vy, co kočárek máte/měli jste, tak jste nelitovaly koupě? Doporučily by jste dál? Recenze mám zhruba pročtené, ale toto jsem nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
11.1.17 11:24

@Lucajz hluboká korba super. Sportak bych vzala jiny. Jezdíme přes dva roky. Za dva měsíce se vracíme k hluboké korbě. Pak koupim valco, nebo britax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.1.17 12:04

@Lucajz za mě hluboká korba dobrá velka, ale museli jsme vystužit z boku, protože nám tam vadili ty kovové tyčky, když pak je mimčo trochu akční, tak se může bouchat do hlavičky. Jinak sporťák, bych už nebrala, je nestabilní a popruhy k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
11.1.17 12:08

Jo a ta korba, vzpomněla jsem si, že mi tam hodně vypadavaly ty dráty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
11.1.17 16:01

Ach, nepotěšily jste mě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
11.1.17 19:42

@Lucajz je krásný a lehký… ale fakt zpětně vyhozeny prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí