Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj chtěla jsem se zeptat na nový kočárek na trhnu CAMARELO MALAGA…máte zkušenosti? Nikde jsem nenašla recenze… ![]()
Máte zkušenost s Camarelo Malaga?
Přidejte zkušenost s Camarelo Malaga@pralinka2727 jee děkuji to je on… jak to že se jmenuje jinak ![]()
@Radu 20 udělali na něm nějaké drobné změny, a ještě je Granada a ta má nejhezčí barvy.Ale já už měla Malagu objednanou.
Já mám sv. šedý ještě čeká na mimčo, ale je úžasný, jsem z něj nadšená.
Těším se, až vyrazíme do ulic.
@pralinka2727 no my bychom chtěli fialový… taky teda teprve čekáme času dost na objednání ale mám asi vybráno je moc pěkný… kdy máš termín?
@pralinka2727 tak abych pravdu řekla malaga je mnohem hezčí ty barvy se mi u tam toho nelíbí… tak že mám asi jasno… snad nebude poruchový…
@Radu 20 fialový jsem viděla naživo a je nádherný, termín mám už v neděli ![]()
Nevíme co se narodí, takže jsme museli vybrat neutrální.
Je lehoučký, odpružený, prostorný. Natrefila jsem na něj náhodou po třech měsících vybírání toho pravého.
Jen autosedačku k němu máme Maxi Cosi.
@pralinka2727 já viděla na živo růžový… ale čekáme chlapečka tak jsme zvolili fialovou… tak doufám že bude pěkná… taky chceme sedačku maxi cosi… tak že na to jde, jen koupit teda adaptéry… to asi prodávají ke kočárku že… tak to držím palce ať to máš brzo za sebou a co nejrychleji…
Mela jsem moznost se s kocarkem parkrat projet. Je lehoucky a dobre se s nim jezdi. Majitelka si ho chvali a jestli jednou budu kocarek porizovat i ja, je to zatim muj favorit ![]()
@Pomka jj je to nejlehčí kočárek na trhnu i s korbičkou má cca 9 kg co že krásný jinak mívají kolem 17kg… taky jsme rozhodnuti… ![]()
@Radu 20 ta váha je počítaná bez koleček, takže je to celkem cca o 2 kg více.
Já jsem měla požadavky na kočárek:
Velká hl. korba
Co nejmenší váha
Skladnost
Vyšší podvozek
Odpružení
Klasický vzhled -nemám ráda hranatá monstra typu Maxi cosi
Možnost adaptérů na autosedačku Maxi Cosi
@pralinka2727 tak to má 11 kg to je furt krásný… já jsem s ním jezdila po krámě… a byl krásně ovladatelný… jj já měla ty samé požadavky jako ty… líbí se mi ten kulatý vzhled…
@Radu 20 no mně se líbí ta nová řada Camarelo Granada. Mají pěkný design. Vybrala bych hned ![]()
@Pomka mě se taky víc líbí ty vzory na Granadě, že nemají všechny ten černý spodek korby… ![]()
@pralinka2727 a barevně jsou zajímavě sladěný… teda aspoň dva, co se mi líbí.