Kočárek Babydesign Lupo vs kočárek Maked

350
29.9.13 14:45

kočárek Babydesign Lupo vs. kočárek Maked

Ahojky holky, furt tak brouzdám na netu a hledala jsem kočárek pro naši princeznu. Zalíbil se mi kočárek od BabyDesignu Lupo a právě Maked. Když jsme si je byly s mamkou zkoušet v obchodě, z Lupa jsem byla docea zklamaná, protože jsme zjistili, že hluboká korbička se tak nějak vyklá zepředu zezadu, protože slečna byla v obchodě nová nic víc k nám tomu neřekla, ale když jsme dali sporťák tak úplně v pohodě byl tam napevno. Jsem z toho trochu zmatená a vyplesklá, protože i řikám, že kočárek bude drncat a kor v zimě, termín mám leden/únor a jsem ze severních čech, takže zima sníh, blbý cesty a tak.
U toho Kočárku Maked byly akorát horší kola, což Lupo měl fak skvělý… Holky, které se vyznáte v kočárcích ůžete mi poradit???

Děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
244
29.9.13 15:13

Já mam termín na prosinec a když jsem zkoušela ruzný kočary tak Lupo comfort se mi moc líbil není moc těžkej a paradně odpruženej takže na zimu si myslim že bude paradní :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
29.9.13 15:30

@neonqa
a taky se ti kinklala ta hluboka korbicla? jakmile na ni sahnes na jeji konec jen trochu vypada jak kdyby se mela prevrhnout :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
30.9.13 09:44

@Dinnuska
mě ne ono když tu korbu nasadíš tak vzadu pod tou korbou je ještě taková tyčka ktera se musí upevnit k podvozku proto ti možná ta korbička nedržela mam ho doma a jsem fakt spokojena jen mi vadilo že je na vyběr jen 5 barev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
30.9.13 10:10

@neonqa

ahojky děkuju za info, teď mi to psala taky jedna holčina, ale to nám v krámu prostě neřekla slečna a ani ji tam neměli nasazenou, což mě teď když to vím i docel naštvalo, protože jsme ji řikali, že se tak divně kýve a ona nám řekla, že se kývou téměř všechny…??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
5.10.13 11:52

Taky se přidávám k dotazu…rozhoduji se mezi těmito dvěma kočárky a jsem v koncích :mrgreen: :nevim:. Termín 5.března…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
6.10.13 00:36

@gabulesul6

tak ja si vybrala. Lupa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
20.3.14 21:26

Ahhojky holky :)
Já to tady čtu a už asi máte všechny vybráno ale jak jste se rozhodli? Je to u Lupa opravdu tou páčkou :) máme tady maxi diskusi na ten kočárek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
7.4.14 06:52

Ahojte, já mám Lupo Comfort, jezdím s ním přesně dva měsíce a zatím spokojenost. Akorát jsem autosedačku vyměnila za Cybex ;) Ta od Baby Designu se mi moc nezdála. Jezdíme často za rodiči, což je tam i zpět okolo tři sta kilometrů, tak jsem radši sáhla po Cybexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
7.4.14 15:20

@Mar ket Ahojky,,,v čem se ti přesně nezdá/la?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
9.4.14 15:15

@Brouček007 Ahojda, prcek se v ní moc nadšeně netvářil. A mě přišla taková obyčejná. Hlavně to asi bylo mnou. Prostě jsem potřebovala papír, že je bezpečná. A ten jaksi Baby Design nemá na rozdíl od Cybexu. Kdyby jsme jezdili s miminem jen krátký vzdálenosti a párkrát za měsíc, tak to neřeším, ale tím, že často jezdíme dlouhý trasy a to po silnicích první třídy, tak jsem chtěla něco zaručeně bezpečného a zároveň cenově dostupného, což byl pro nás Cybex. Nechci říct, že Dumbo je špatná sedačka nebo že by snad nebyla bezpečná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kittienka
17.4.14 08:18

Lupo & Maked

Ahojky holky, jen můj poznatek :) Byli jsme v Brně a Lupič se mi líbil moc, měl vše, co jsem od kočárku očekávala. Jen ten materiál toho kočárku nebyl moc kvalitní. Hlavně ten nánožník na sporťák se mi moc nezdál. Přišel mi dost malý, když bych tam dala fusak. Včera jsme se byli podívat na kočárek Maked a byla to láska na první pohled. Kvalitní materiál, který moc hezky vypadal. Dá se nakombinovat barevně jak si přejete, tak výhoda!! Lidi si budou myslet, že máte dva kočárky :) Je moc lehký a to i sporťák! Vše opravdu krásný. Sporťák se dá polohovat do úplného lehu. Korbička se dá použít jako clonítko. Prostě jsem neváhala a kočárek bez čtení recenzí objednala!! Měla jsme z něho fakt super pocit. Vše měl co jsem od kočárku očekávala a taky ta cena!!! Už se na něj moc těším!!

• Citovat
  • Upravit
22958
17.4.14 08:24

@Kittienka taky jsem se rozhodovala a maked je uzasnej..v jakým obchodě se da kombinovat??už jsem to slyšela, ale nevím kde…chci bílou korbu s cernyma puntikama a sportak cernej s bilyma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kittienka
17.4.14 08:38

@lucynka25

Ahojky, my byli v Jihlavě, Brněnská 42/23. Paní moc milá, vše ukázala. Ani jsem se nemusela ptát, na co jsem se chtěla zeptat, řekla a předvedla. Dají se nakombinovat jiná kola, barva konstrukce a potah! Vybrala jsem hluboký zelený- vanička černá, sporťák mám černý, jen tu vložku do vnitř tak bude zelená a to samý autosedačka, celá černá a ta vložka zelená. Ten bílej mi paní taky ukazovala, je krásný, jen jsem měla obavy, že bude na špínu. Ale ten černý s bílejma puntíkama tam paní měla a ten byl hezký!! kdyby se dala i bíla konstrukce, tak může být super!!hezká kombinace byla i černý s červenou konstrukcí! Ale chlapvi se puntíky a ta černo-červená varianta nelíbí, tak jsme vybrali tenhle. Váhala jsme mezi šedým a tým zeleným a paní mi dala oba dva vedle sebe a já měla jasno! :) je fakt parádní, jak jsem byla nerozhodná, který, tak tenhle výhrál! V obchodě jsem zkoušela kočár ABC a hrozný! těžký a špatně se s ním manipolovalo.

• Citovat
  • Upravit
Kittienka
17.4.14 08:44

@lucynka25

Ještě jsem chtěla napsat, že když se s kočárkem něco stane, paní ty ten díl hned vyměni a pošle na reklamaci, tak bez kočárku nebudeš. Což je super! :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4