Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Camarelo Malaga?
Přidejte zkušenost s Camarelo MalagaTak já jsem teda spokojena i po roce a pul. Hluboka korba je naprosto skvela, da se krasne zadelat zhora i zespoda, na dite nefouka, nesnezi, neprsi apod a je dost velika, syn v zari tam byl jeste v kvetnu. tu bych nemenila. sportak uz neni tak super, ale naprosto dostacujici. lehky je, da se ridit jednou rukou, ototcit korba pro i proti smeru, popruhy mi neprisly nijak divny, jen nanoznik jsem ted v zime s fusakem nezapla do tech druku, ale vyresila jsem to jinak. nakupni kosik naprd, ale to jsem vedela ze..ale je pravda, ze na jare planuju asi valco, protoze planujeme dalsi dite, a vozit „starsiho“ s odrazedlem a ruznyma vecma na hriste bude horsi..a taky dost popojizdime autem, tak abych nemusela porad rozkladat tento..
Děkuji moc za rady ![]()
Já jsem pro něj stejně pořád tak nějak rozhodnutá. Uvidíme, jdu do něj s tím, že ten sporták prostě má mouchy.
Již po třetí jsme reklamovali podvozek kmitaly přední kolečka vypadlé ložiska. Hluboká verze super sporťák se převrací popruhy hrůza. Už bych do něj nešla.
Co je na těch popruhách tak šíleného??? to by mě zajímalo, protože já problém nevidím..a sporťá se psřevrací?? jako kdy? např. Valco je tak lehké, že se taky převrací, to Camarelo úplně není..
Máme vyzkoušeno, že se převrací pouze, když je mimčo otočeno ve sportáku proti směru jízdy a je plná a těžká přebalovací taška - ANO, camarelo se převrací - když se narve přebalovací taška, je to cena za to, že je lehký.
Jj to se asi převrací každý kočár, když je narvaná taška..taky se mi to jednou stalo, to je pravda, ale spíš, když byl po směru jízdy a ležel..
Každý kočárek se nepřevrací. Zkoušela jsem i jiné a Camarelo prostě holt stabilní není (myslím sportovní verzi). Má některé výhody (např. lehké ovládání, prostornou korbu), u mně ale převážili nevýhody (sportovní verze se převrací, opakovaně jsme museli reklamovat brzdy, které se nakonec „vyjeli“ a již nešli opravit, kmitající přední kolečka při větší rychlosti, nedržící sklápěcí stínítko (také se vyjelo), ze kterého navíc čouhají kostice…). Prostě si umím představit, že za 10 000 by ten kočár měl fungovat i po roce denního užívání jinak…nicméně každý se musí rozhodnout sám. Za mně bych do něj již nešla.
Názor mam stejný. Nicméně sportak dávám k ledu a nasazuji opět hlubokou korbu. Strašně se těším, že krasavce zase vyvetrame. Zítra nás mají pusrit z porodnice.
@aqu je to kus od kusu, samozrejme se muze objevit vadnejsi. kamaradka ma koupeny starsi, a funguje stale bezvadne. ja uz ho taky pouzivam rok a pul a nemame zavadu. Ale to se stat muze u jakehokoliv kocaru, bohuzel. Taky netvrdim, ze je to mercedes mezi kocary, takovy prumer. Ale ucel splni.
No samozřejmě to nelze vyloučit, že jsme měli poruchovější kus, nicméně i konstrukčně to není žádná sláva…každopádně jak píšete, průměrný kočár, s mnoha vadami i několika pozitivy…
Tak to my v tom pripade jsme meli taky poruchovej kus. Porad nam na prodejne tvrdi ze Camarelo je kocar bez reklamaci a chtej nam vnutit ze vlastne otravujeme jen my(((svym kamaradkam ho nedoporucuju jsem zklamana timto kocarkem