CAMARELO Sevilla 2019

76332
26.4.19 13:03

@Santler tak jelikož je to typ 2019, tak s ním moc zkušeností ještě nebude :nevim:
já jsem měla camarelo carmela - je to stejný podvozek i korba - korba je fakt prostorná, kočárek dobře jezdil a byl dobře odpružený - dítě jsem musela v 7 měsících přendat do sporťáku, protože mi z hlubokého začalo vylézat - ale místo by tam ještě bylo
sporťák byl ze začátku moc velký, dítě sjíždělo
pak dobré, ale v roce a půl jsme se přihlásili na běh s kočárky, což byla chyba
dítě nadšením skákalo, až praskl podvozek, reklamace neuznaná, oprava za Kč 500,–-, tak jsem ho v 18 m dítětě dala do pucu a prodala
ale každý nemá tak velké a divoké dítě :oops: jezdilo se s ním dobře
poté jsem zakoupila Jané slalom - vzhled nic moc - ale jízdní vlastnosti jsou ještě o moc lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12
26.4.19 13:06

Nemam zkusenost primo s camarelo sevilla, ale s timto
https://www.vyspimese.cz/…art-limited/?…. Vypada hodne podobne tomu tvemu a za me naprosta spokojenost. Kocarek hodne odpruzeny, vse projede (snih, pole, les), nafukovaci kola jsou bezvadna, korbicka prostorna, povedlo se mi nekolikrat uspinit korbicku v aute a vzdy stacilo vlhcenym ubrouskem utrit latku i kozenku a byl stale jako novy. Bala jsem se taky, ze je polsky, ale opravdu jsem na nem zadnou zavadu nenasla. Jen ti poradim, jestli jezdis hodne autem, kup si k nemu adaptery a autosedacku maxi cosi nebo jinou co jde s kocarkem kombinovat. Kdyz jsem mela male miminko, tak jsem na to nedala dopustit. Na kolecka jsem nacvakla adaptery s autosedackou a nemusela jsem mimco budit prendavanim z kocarku do auta. Jen pozor miminko by nemelo travit v te autosedacce vic jak dve hodiny denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
26.4.19 14:51

@Santler ahoj, bohužel u novinek se shánějí recenze špatně, můžeš si ale udělat obrázek, když si pročteš recenze na kočárky CAMARELO

a ještě tady diskuze 2018: https://www.emimino.cz/…2018-337458/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4