Canesten v těhotenství

51
14.6.10 16:07

canesten

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli můžu užívat v těhotenství canesten? Včem děkuji za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1943
14.6.10 16:51

RE: canesten

Ono je jich víc druhů,nepíšeš jaký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
14.6.10 16:55

no myslim jak je tam ten 1 čípek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
14.6.10 17:15

Ahojky,
mela jsem,krem i ten po jednom cipku-dva za sebou pro vetsi ucinek asi po trech dnech?nevim uz,psala to dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
14.6.10 17:27

Já ho chtěla použít na začátku šestého měsíce (krém) a sestra i doktor mi řekli, že ne, že bych neměla. Že si mám radši koupit v lékárně gel s tee tree olejem. A ten zabral skvěle. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
14.6.10 17:39

...

Tak jestli myslíš čípek,tak to se poraď se svým lékařem.sama od sebe ho v těhotenství nepoužívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
3.9.10 12:46

Holky poradíte? Jsem v 18. tt a nestále mě trápí kvasinky ale nepřijde mi, že bych měla výtok, tak normálně jako je v těhu… jen to svědění :roll: Dr. mi předepsal Gyno-Pevaryl 50, prý mám léčit vždy 7 dní, ikdyž příznaky do dvou odezní. Už jsem se takhle léčila dvakrát - 14 dní je klid a pak znova :roll: Teď opět pociťuji začátek kvasinek, nic strašného zatím. Mám doma canesten vaginální krém. Můžu ho použít lokálně? Zavádět si ho nechci, jen to trošku pomáznout? :wink: Neuškodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
18.10.12 10:53

Ahoj, prosím o radu. Jsem úplně na začátku těhotenství - 6tt. K doktorovi jdu až v pátek. Mám strašné svědění dole. Vždycky mi Canesten pomůže. Myslíte, že bych to mohla máznout? Nechci zavádět. Jen trošičku namazat. Jinak se asi zblázním :( potřebuju v práci sedět a to se skoro nedá vydržet :( děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
19.10.12 11:35
@Tůmička píše:
Ahoj, prosím o radu. Jsem úplně na začátku těhotenství - 6tt. K doktorovi jdu až v pátek. Mám strašné svědění dole. Vždycky mi Canesten pomůže. Myslíte, že bych to mohla máznout? Nechci zavádět. Jen trošičku namazat. Jinak se asi zblázním :( potřebuju v práci sedět a to se skoro nedá vydržet :( děkuji

a co doktorovi zavolat :think:
já se v těhu mázla, ale nic neradim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
19.10.12 12:03

@hedabedna Oni tam právě teď nejsou :/ ale už je to lepší. Asi špatné spodní prádlo. Ale děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.15 14:31

Ahoj máte někdo skusenosti s krémem a jak se používá? Jsem v 31 tt děkuji za rady :-)

• Citovat
  • Upravit
72725
22.5.15 14:34
@Anonymní píše:
Ahoj máte někdo skusenosti s krémem a jak se používá? Jsem v 31 tt děkuji za rady :-)

poraď se s dr - mi canesten nedoporučil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
22.5.15 14:36

Normálně se tím namaž uvnitř i zvenku, akorát zbytečně nepatlej na děložní čípek. Podle mojí gynekoložky jsou antimykotika v těhotenství naprosto bezpečná a i žádoucí, protože není dobré rodit se sliznicí oslabenou mykózou, je mnohem křehčí a snadněji se vše potrhá a zraní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí