Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli můžu užívat v těhotenství canesten? Včem děkuji za odpovědi ![]()
Ahojky,
mela jsem,krem i ten po jednom cipku-dva za sebou pro vetsi ucinek asi po trech dnech?nevim uz,psala to dr.
Já ho chtěla použít na začátku šestého měsíce (krém) a sestra i doktor mi řekli, že ne, že bych neměla. Že si mám radši koupit v lékárně gel s tee tree olejem. A ten zabral skvěle. ![]()
Tak jestli myslíš čípek,tak to se poraď se svým lékařem.sama od sebe ho v těhotenství nepoužívej.
Holky poradíte? Jsem v 18. tt a nestále mě trápí kvasinky ale nepřijde mi, že bych měla výtok, tak normálně jako je v těhu… jen to svědění
Dr. mi předepsal Gyno-Pevaryl 50, prý mám léčit vždy 7 dní, ikdyž příznaky do dvou odezní. Už jsem se takhle léčila dvakrát - 14 dní je klid a pak znova
Teď opět pociťuji začátek kvasinek, nic strašného zatím. Mám doma canesten vaginální krém. Můžu ho použít lokálně? Zavádět si ho nechci, jen to trošku pomáznout?
Neuškodí?
Ahoj, prosím o radu. Jsem úplně na začátku těhotenství - 6tt. K doktorovi jdu až v pátek. Mám strašné svědění dole. Vždycky mi Canesten pomůže. Myslíte, že bych to mohla máznout? Nechci zavádět. Jen trošičku namazat. Jinak se asi zblázním
potřebuju v práci sedět a to se skoro nedá vydržet
děkuji
@Tůmička píše:
Ahoj, prosím o radu. Jsem úplně na začátku těhotenství - 6tt. K doktorovi jdu až v pátek. Mám strašné svědění dole. Vždycky mi Canesten pomůže. Myslíte, že bych to mohla máznout? Nechci zavádět. Jen trošičku namazat. Jinak se asi zbláznímpotřebuju v práci sedět a to se skoro nedá vydržet
děkuji
a co doktorovi zavolat ![]()
já se v těhu mázla, ale nic neradim ![]()
@hedabedna Oni tam právě teď nejsou :/ ale už je to lepší. Asi špatné spodní prádlo. Ale děkuji ![]()
Ahoj máte někdo skusenosti s krémem a jak se používá? Jsem v 31 tt děkuji za rady ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj máte někdo skusenosti s krémem a jak se používá? Jsem v 31 tt děkuji za rady
poraď se s dr - mi canesten nedoporučil..
Normálně se tím namaž uvnitř i zvenku, akorát zbytečně nepatlej na děložní čípek. Podle mojí gynekoložky jsou antimykotika v těhotenství naprosto bezpečná a i žádoucí, protože není dobré rodit se sliznicí oslabenou mykózou, je mnohem křehčí a snadněji se vše potrhá a zraní.