Senná rýma a kojení

14721
11.6.10 16:27

Senná rýma a kojení

Přestalo pršet a je to tady - kvete tráva a mě svědí oči, koutky, vzadu v puse a z nosu mi teče, ale fakt teče :zed: Nemůžu ani spát. Normálně jsem brala Zodac, ale pořád ještě kojím - asi 3-5× denně.
Moje dr mi řekla, ať to raději zkusím vydržet :pocitac:
Máte nějaké rady? Mačkání tajných bodů, homeopatika, zavřít se v koupelně a nevycházet… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
neczuz
11.6.10 17:12

samotnou mě zajímalo jak je to s kojením a antihistaminika (Zyrtec, claritin a spol.). Trochu jsem pohledala a zdá se, že je to v poho.
http://www.porodnice.cz/node/44766
 http://rodina-deti.doktorka.cz/…atky-a-jedy/

nerada se spoléhám na interneté zdroje, ale zrovna MUDr. Honzíkovi bych věřila. Ještě si to zkus ověřit na laktační lize, tam určitě seznam povolených léků budou mít.

• Citovat
  • Upravit
22048
11.6.10 18:17

Mám úplně stejný problém a byl mi na alergologii dovolen Xyzal, ale jen když je nejhůř… Stejné to bylo v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
11.6.10 18:48

Mne ma dr na alergologii rekla, ze kdyz je nejhur at si klidne prasek vezmu, vzala jsem asi 2× v tehotenstvi, 1-2× pri kojeni kdyz se to fakt nedalo vydrzet. V tehu mi primo rekla, ze je lepsi si ulevit nez trapit sebe i miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
11.6.10 18:53

Koukam do letaku, beru Flonidan a tam se primo pise, kojite-li, drive nez pouzijete pripravek, poradte se s lekarem. Bezpecnost pripravku behem kojeni nebyla stanovena, proto by mel byt uzivan, kdyz ocekavany prinos pro matku prevazi potencionalni riziko pro dite :nevim: . Ale myslim, ze to je v podstate u kazdeho leku. Chapu tvou starost, taky jsem vse peclive zvazovala a snazila se zjistit co nejvic, v tuto chvily uz si myslim, ze 1prasek snad nemuze nejak ublizit, ale mozna mne nekdo vyvede z omylu. Alergie dokaze pekne potrapit, tak drzim palce at je lip, ja jsem rada, ze uz nekojim a muzu si vesele strikat do nosu, do krku a brat prasky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
11.6.10 20:54

Jé, holky děkuju :palec: Už jsem si vzala půlku Zodacu, protože jinak bych asi skočila z okna :-? Uklidnily jste mě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí