Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky skoro-maminky,
ja naseho prvniho mimiska taky cekam v cervnu, k doktorce jdu v pondeli a nemuzu se dockat, co mi povi, ale myslim, ze je to vic nez jasny. Termin bych hadala tak na prvni pulku cervna, protoze posledni MS byla 29.8. Jinak tenhle tyden byl docela kriticky, protoze kuchyn se pro me stala mistnost hruzy! Hlavne, kdyz otevru lednicku nebo mycku nebo jakykoli pach, tak letim… Taky nakupovani je fuska, nejhorsi je oddeleni s masem a salamama
Nastesti mam chapavyho manzilka, tak me obskakuje
A co vy? Jaky je to u vas?
jeee, ja jsem to chtela napsat do sekce cervenatka, no vidite, jaky jsem umelec!
Ahoj
Sice to už nějaký pátek, co jsem byla těhotná. Teď už mám skoro 5měsíčního chlapečka. Ale měla jsem to samé, teda zvracela jsem celé těhu, nejhorší do bylo do 28tt a pak se to začalo lepšit, vadily mi různé pachy, hluk, všechno, co jsem snědla jsem vyzvracela, taky teplo mě zmáhalo - musela jsem mít kolem 16 stupňů, pak to šlo. Všechny dobré rady, jak na zvracení mi nepomohly. Budu ti držet palečky, ať tě to zvracení brzo přejde, protože vím, co je to za děs. Kdybys chtěla nějakou radu, co na zvracení, tak odepiš, klidně ti pošlu nějakou radu.