Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
já si tady pořád pročítám vaše příspěvky a začínám být pěkně naměkko. také bych chtěla miminko, jedno už sice mám, ale to už je větší (20 m), a mě strašně chybí ten maličký uzlíček, navíc si pořád říkám, že čím menší věkový rozdíl, tím lépe. Jenže na další si musím počkat, protože si teprve dálkově dodělávám nástavbu, tu první jsem nestihla dodělat, protože Martínek se na svět hlásil moc brzy. A pak mě ze školy vyloučily pro nedostatečnou docházku. Teďka musím počkat až do léta 2007. Je to otrava, škola mě šíleně baví, ale ta touha po dalším děťátku je strašně silná a já nevím, jak si to mám rozmluvit. Navíc, když jsem ještě před pár měsíci říkala, že teď hodně dlouho žádné dítko nechci, protože Martínek byl strašný lotr. Nemáte nějakou radu jak se zbavit toho chtíče?
Ahoj, my mame uz 28 mesacneho Matka, hrozne by sme si uz priali druhe, no zial sa nedari kvoli zdravotnym problemom. Ja ale pevne verim, ze do Matkovych 3. narodenin vsetko stihneme. Vela stastia pri rozhodovani.
Ahoj, podle me ten chtic sam odezni (teda u zen ktere se nekolik let snazi o mimi je to neco jineho) ja jsem pred casem mela ten samy chtic, ac mam uz 2deti a mladsi je este mimi, pripadala sem ji jak „padla na hlavu“ protoze 3. neplanujem, ale nastesti me to uz docela preslo, i kdyz vlastne to druhe jeste chcete no nevim. Taky dalkove studuju. Studium mam na 3roky(ted sem v 2.) a hned v 1. v lednu 2005 se mi narodila druha dcera, doma sem zustala jen v sestinedeli a pak uz zase pravidelne dochazim 1×/tydne na cely den do skoly, hlida tata. Sany.
Ahojik holky, ja mám podobný problém. Ač žádné mimčo ješte nemám, také bych strašně chtěla mít miminko, ale bohužel přítel mimi ještě nechce. Jsme spolu už 4 roky, máme koupený byt 3+1 výplaty máme celkem taky velké takže jsme schopni si našetřit i do konce roku rezervy. Nevím jakým způsobem mu mám vysvětlit, že už nastal ten čas, dokonce mi teče asi mlezivo či co to je z prsu. O všem už ví ví že už bych strašně chtěla… Stává se mi že mi je i do breku kdyz vidim ti maminy s bříškem či kočárkem. Poraďte prosím
tak pokud on se na to necítí, tak nevím jak ti poradit… a řekl ti důvod nač ještě čeká ?? to má ještě nějaký cíl- luxus. dovolenou nebo co? ![]()
to netuším za tu dobu co jsme spolu tak jsme poradne nikde nebyly ale pry se na to neciti ale zaroven nachce byt starej tata ja uz nevim jak na nej. ![]()