Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
mam takovy dotaz, jdu pristi tyden na prvni ultrazvuk a zajimalo by me, jestli mam sebou vzit i manzela? Nebo budoucim tatinkum, ukazuji, az kdyz jsou fazolky videt? Butu 8tt, az pujdu ke gynekolozce. Jak to probihalo u vas? Diky a krasny vikend ![]()
Ahoj v 8tt uz bude krasne videt byt i srdicko, takze fazolka uz bude videt krasne, ja byt tebou tak si manzu sebou vemu, ja jsem byla tehotna a nemela jsem ho tam a bylo mi to pak lito, kdyz mi dr. oznamila ze mimi je v poradku, a ze tam opravdu je.
Takze pokud muzes klidne ho vem, hodne stesti..pa
Lucie
Ahoj,
souhlasím s předešlým příspěvkem, určitě si ho vezmi s sebou - je to fakt nádherný pocit přesvědčit se na vlastní oči, že „tam vevnitř někdo je“ ![]()
Přeji pohodové těhu!
Holky diky za prani, tehu zatim probiha uplne v pohode, prsa boli, boli, ale jinak ani nevim, ze tam uvnitr uz se nekdo zabydlel
Manzela sebou vezmu, doufam, ze doktorka nebude mit nic proti a manzel aspon uvidi gynekologii zevnitr, kdy jindy by se mu to postestilo ze? ![]()
Ja som mala manzela sebou
Myslim ze by s tym Tvoja gynekologicka nemala mat problem.
Prajem zdrave krasne miminko a zazitok z ultrazvuku ![]()
Ahojky,
já jsem ještě také neměla sebou manžu,protože vždy když jdu na UZ je v práci
Ale teď už je vidět docela hodně na UZ a mě pokaždé tečou slzy a pak mi je líto,že o to vše přichází
Nechala jsem mu alespoň vytisknout fotku,ale není to ono.Někde to i nahrávají na video a máte pěknou památku.Jenže je to celkem drahé.Tak pokud vám to vyjde a budete moc jít oba,určitě jděte!Nám to snad ještě také vyjde.
Papa Paulinka.
Jen ho vezmi s sebou:-)) Vsak je to krásný pocit, počkej, jak bude hotovej:-)) (I když si hrajou na tvrďáky:-)))
Můj manža se mnou k dr chodil, ale na první tři UTZ (4, 6 a 8tt) se mnou nebyl. Sice jsem chtěla, ale domluvili jsme se tak kvůli tomu, že mi dr dělala vaginální UTZ a necítil se na to, takže jsem ho nenutila. v 8 tt už bylo vidět Tuleňátko krásně. Na všechny další UTZ od 12tt už se mnou byl.
Je to na vás, určitě bych ho s sebou vzala, ale nemá cenu ho nutit, pokud vyloženě nechce.
Gabča a Barča, rok
Ahojki, se mnou manzel chodi pokazde do poradny. Nej zazitek byl ultrazvuk prave v osmem tydnu kdy jsme videli jak nam krasne tluce srdicko. Moc radi na to do dneska vzpominame. Uzasny pak byl i ultrazvuk kdy nam rekli pohlavi a slyseli jsme srdicko toho naseho broucka. Uzivejte si to spolu je to moc dulezity pro Vas vsechny Jarka + lednacek 27 tt ![]()
Ahoj vzit nebo nevzit manzu sebou se musis rozhodnout sama, Dr. by z manzovym doprovodem nemel mit problem, u nas byl manza na UZ ve 20tt ale nejvic mu UZ dal az ve 30tt, kazdopadne sem byla kolem 10tt sama a i ja sem ztezi odhalila co, kde apod. Sany.
Ahojky určitě problém nebude, já jsem s sebou měla manžela až na 2. ultrazvuku kolem toho 20. týdne, seděl vedle doktorky před obrazovkou, já se na to koukala vedle sebe v televizi a společně jsme to všichni komentovali. Byla to teda hrozná fuška protože se pořád točil a nechtělo se mu moc ukázat srdíčko, ležela jsem tam snad hodinu, bolelo mě úplně všechno. Ale jaký to bylo nádherný když doktorka řekla, že to bude manželův vytoužený kluk. Nahrála nám na disketu několik fotek a ty si teď zařadím jako první do prckova albumu ![]()
Tak se na ty neopakovatelné zážitky z 1. ultrazvuku těš ![]()
Muj manzel se tesi a naopak se vsude hrne se mnou!
Myslela jsem, ze zacatku pujdu sama a az pak ho priberu do party, ale kdyz se tak angazuje, tak ho sebou vezmu. Bude to poprve pro nas pro oba, tak to bude hezky, ze to budeme prozivat spolu. Tak jeste tyden a den a huraa na to! ![]()
Ahojky:O)
Určitě vezmi manžu s sebou, zvlášť, když o to sám stojí
Uvidíte poprvé svoje miminko, je to zážitek, na který se nezapomíná. Bude vidět tlukoucí srdíčko a to stojí určitě za to ![]()
Přeji pohodové těhu a spoustu radostí s miminkem ![]()
Jaa
Ahoj,
taky doporučuju vzít manžela s sebou. Můj manžel byl se mnou na všech UTZ a moc se mu to líbilo. Na prvním byl hrozně naměkko
, když viděl srdíčko a na UTZ, kde nám řekli, že naše mimi je holčička, se radostí skoro zbláznil
. Jsem moc ráda, že o to nepřišel, protože to je krásný a jedinečný zážitek.
Věrka
Vemte taťky ssebou.Ať vidí tohopidižvíčka, jak pěkně bydlí.
Někdy to je pravda, komplikované, protože chodíme dopol. kdy taťkové musí pracovat, ale aspoň jednou …
Se mnou byl taťka jen ve 20 tt na vyš.srdíčka, ale i tak to stálo za to.A bylo to moc krásné, mít ho u sebe. Ještě mě čeká jeden ulz v 30-32 týdnu.Tak se pokusím si to zařídit, aby mohl jít se mnou. A nechala jsem si ulz natočit na videokazetu. Sice mám jen 6 min., ale i tak to stačí, a hrdě jsem našeho cvikýřka ukazovala
. V Děčíně za to platíme 100,– Kč. To podle mně není moc, když fotečka nás stojí 50,– a víc.
Krásné zážitky s tatínky a pohodové těhu.