Manzel sebou!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2221
19.10.05 17:30

Samozřejmě, že vem manžela sebou… Právě tahle malá pulzující fazolka je to nejkrásnější na světě, ten nový život, proč by měl manžel o to přijít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
21.10.05 08:48

Manža by měl jít určitě s tebou. Na našem 1UZ s námi nebyl a moc mě to mrzelo. je to tak nádherný pocit, když ti ukážou malýho prďolku. Jo a nezapomeň si říct o fotky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
21.10.05 09:19

Určitě taky doporučuju. My byli na prvním velkém UZ spolu a bylo to fajn, i když nedával city nějak moc najevo :lol:
Doktorka mi říkala, že může přijít i na normální vyšetření, ale protože je přítel dost pracovně zaneprázdněnej, tak se to nestíhá.
Měl jít se mnou i na 3D, ale zas ta práce… :roll: Byla jsem objednaná na jednu hodinu a vzali mě o čtvrt hoďky dřív. Když jsem vylezla z ordinace, přihnala se moje drahá polovička, ze které přímo lilo a jediný, co ze sebe dostal, bylo: Tak jsem to stihl!!! Tak jsem mu řekla, že ne a to jsi měla vidět… Ještě nikdy mi ho nebylo tak líto :? Byl z toho fakt dost nešťastnej a mě se z něho chtělo skoro brečet-hlavně teď, když jsem téměř pořád naměkko…
Takže závěr zní: chlapa určitě s sebou a zvlášť, když o to stojí :wink:
 Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
21.10.05 12:05

Ahojky, já můžu z vlastní zkušenosti taky doporučit, aby Vás doprovázel manžílek. Je to úžasný pocit a když jsme viděli naše miminko s manželem my, tak to bylo vážně nádherný. Manžel byl celej rozněžněnej a v té chvíli úplně dojatý. Takže pokud má manžel zájem s tebou jít, určitě to stojí za to. Krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí