Capáčky na ven?

71
6.4.20 10:03

Capáčky na ven?

Dobrý den, prosím poradili byste mi, jaké capáčky nebo jiné botičky koupit na ven na zahradu, kolem domu? Máme první kožené capáčky, ale nevím, kolik toho vydrží ta podrážka, máme i takovou kamínkovou dlažbu a na to, že zatím si capal kolem domu jen párkrát, když bylo teplo, tak už mají docela tu podrážku ošoupanou. Líbí se mi, že jsou měkké. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23166
6.4.20 10:07

@Snajl holky měly kvalitní kožené capáčky a vydržely hodně i lezení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
6.4.20 10:36

@Snajl A jak moc chodí /leze? Pokud už spíš chodí než leze tak mu kupte na ven barefoot botky, je to v podstatě hodně podobné těm capáčkům, jenom mají odolnejší podrážku. Pokud venku kromě chůze I leze tak bych koupila capáčky a počítala s tím, že budou trochu víc odřené, ale při vhodné péči (třeba impregnace přírodním voskem a oleji) vydrží dost dlouho. Nebudou sice krásné jako nové, ale zato plně funkční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.4.20 10:45
@Snajl píše:
Dobrý den, prosím poradili byste mi, jaké capáčky nebo jiné botičky koupit na ven na zahradu, kolem domu? Máme první kožené capáčky, ale nevím, kolik toho vydrží ta podrážka, máme i takovou kamínkovou dlažbu a na to, že zatím si capal kolem domu jen párkrát, když bylo teplo, tak už mají docela tu podrážku ošoupanou. Líbí se mi, že jsou měkké. Děkuji.

Pořídila bych barefoot obuv nebo si nechala poradit v dětské obuvi (až ji otevřou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
6.4.20 10:51

Pridej se na fb do skupiny Barefoot nejen pro deti, tam poradi vhodne capacky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
6.4.20 11:31

Poradily byste prosím jaké například ty barefoot? Já se v tom nějak nemůžu vyznat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
6.4.20 12:00

@Snajl Nejlepší je obkreslit nožičku na papír a změřit šířku a délku chodidla a potom se podívat do tabulky velikosti, u BF bot má většina prodejců uvedenou i reálnou šířku chodidla. Třeba moje děti mají hodně široké nohy, tak jim sedí boty značky Beda barefoot a Fare bare (obojí jsou výrobci dětské obuvi, kteří mají i BF řadu), ale neteři by tyhle boty neseděly, protože má nožku extrémně úzkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
19.4.20 14:27
@Snajl píše:

na užší nohu Froddo prewalkers na širší třeba Baby bare nebo Tikki sandálky.
já te´d kupuji taky a už jdu do perforovaných, léto se přehoupne hodně rychle…

https://www.barefootboty.cz/znacka/tikki/

https://www.sojkashop.cz/…-c22_0_1.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
1.4.21 22:40

Capáčky na ven pro nechodící miminko.

Ahoj, poradíte prosím, jaké capáčky (ideálně tip na nějaké ozkoušené výrobce) koupit pro 7m miminko na ven?

Syn už poměrně dlouho a pěkně leze a před několika dny se začal zkoušet stavět. Tak bych mu ráda pořídila capáčky. Dnes jsme byli venku jen v ponožkách a ty se hned zašpiní a je v nich větší chladno

Bohužel teď není možné vybrat v krámě, potřebovala bych tedy poradit s výběrem přes net.

Sháním dvoje:

• jarní - do nosítka i na deku/trávu - ochrana před chladem a případným poraněním
  • letní - něco jako sandálky, lehoučké, aby se nepotila nožička

A ještě mi prozradte, jak oblékáte ratolesti, když lezou z jara/ začátkem léta po trávě?

Stačí lacláčky a ponožky, nebo radši víc zateplujete (punčochy apod.), nebo dáváte třeba nějakou kombinézu/overalek?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
1.4.21 23:06

@e Marry mrkni na fler. Na zakázku usiji capáčky, capackove sandalky s podlepenim podrazky, bez podlepeni podrazky atd relativně za par korun presne na miru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
1.4.21 23:08

@e Marry co se týče oblečení já jsem spíš oblikacka :mrgreen: takze za me radeji víc a dítě kontroluji treba za krkem jestli neni oblečené moc. Za me je zem ještě studena a oblecu raději o vrstvu vic, ale to ma každá matka jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
1.4.21 23:21

Kdyz jeste hodne leze, nechala bych v ponozkach a pak bosky. Stejne ho vzdy jen vyndas potapkat, ne. Jakakoliv bota prekazi lezeni.

Co se tyce obleceni, tak cim mene vrstev vydrzi tvoje nervy, tim otuzilejsi budes mit dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
3.4.21 13:05

@e Marry capacky NOLEN jsou kvalitni, fakt doporucuji. maji i perforovane…kvalitni silna kuze.
na lezeni ve vlhke trave apod je nejlepsi softshell, bud kombineza nebo kalhoty, prodava treba UNUO.cz nebo na bazaru najdes

https://www.emimino.cz/bazar/hledani/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
3.4.21 13:08

capacky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...