Capáčky nebo botičky na doma?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1746
27.10.12 18:46

capáčky nebo botičky na doma?

Vím, že už se toho tady ohledně botiček napsalo dost, ale i po projití řady diskuzí se nedokážu rozhodnout. Náš malý měl rok a doma již převážně chodí, jen zcela vyjíměčně kousek popoleze po kolínkách. Nemůžu se pořád rozhodnout, co je na nožky na doma tedy lepší, jestli capáčky, měla jsem vyhlídlé Nolen, nebo kotničkové botičky uzavřené nebo sandálky? přeci jen pořád nestojí, sedí, nebo klečí a hraje si s hračkama. Doma máme plovoučku, doteď jsem ho nechávala jen v ponožkách s protiskluzem, jenže jsem se zase dočetla, že na tvrdším by naboso být neměl, tak jsem z toho dost nešťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
27.10.12 19:01

Prave ze mel. Deti maji byt na boso porad, pokud mas tvrdsi podlahu tak jen ponozky s kozenym spodkem. Ted to zrovna resime v diskuzi, ze v cr rodice obouvaji deti moc brzo a nici jim nozku. Vsude v jinych statech se doporucuje na doma vubec neobouvat. Jen na ven, a pokud je leto, tak nechavat ditko litat po travicce a pisku bosky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7241
27.10.12 19:02

A proč by neměl být na tvrdším na boso? To slyším poprvé.. Podle mě jsou protiskluzové ponožky fajn, ale uvidíme, jak poradí zkušené. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
27.10.12 19:02

Stejne jako jsi precetla spoustu diskuzi, kde jsou protichudne nazory, tak Ti tu pravdepodobne odpovi kazdy jinak. :)
Tady se resi tvuj problem v dnesni diskuzi: https://www.emimino.cz/…ucky-127164/
A jinak za me. Nech ho naboso, je to pro nohu nejprirozenejsi a doporucuji to vsichni lekari v zapadnich zemich od Nemecka na zapad. ;)

• Citovat
  • Upravit
6956
27.10.12 19:03

https://www.emimino.cz/…ucky-127164/?…

Zrovna tady to ted resime!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
27.10.12 19:03

@Scarlett2011 vidim ze jsi me predbehla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
27.10.12 19:07
@Janichka píše:
@Scarlett2011 vidim ze jsi me predbehla :lol:

jj, ja jsem dneska vsude. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2417
27.10.12 19:22

My měli do 14m capacky Dadoos a teď sandálky, pže se mu potí noha a myslím, že je to o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
27.10.12 19:36

Na tohle se názory strašně různí, taky jsem nad tím dumala a nakonec chodí malej v ponožkách jako my. Taky jsem chodila jako dítě bosa a nohy mám pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
27.10.12 19:59

Nam doktorka rikala, ze na tvrdych podlahach backurky, na mekkych jako lino a koberec bosi.. kolem roku jsem mela dvojcata jeste bose, dokud nezacali chodit poradne, pak backurky, ted je maji i hlavne proto, ze mame chladnejsi podlahy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
27.10.12 21:00

Mame doma plovoucky a zpocatku, kolem 13.mesice (coz vyslo na prosinec), jsem davala teple ponozky s protiskluzem, pak jsme presli na capacky Nolen, v lete chodil vetsinou bosky, protoze uz si capacky umel sundat. Ted ve 23.m stridam Noleny s klasickyma backurkama, podle potreby. A na zimu mam Noleny zateplene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
27.10.12 21:45

Katchi a jste s těma capáčkama Nolen spokojená? někdo píše, že kloužou, někdo, že se v nich dítěti potí nožka, tak ještě váhám, ale líbí se mi moc. Já si teda myslím, že jsou takové capáčky na doma vhodnější než bačkůrky, už kvůli tomu, že si děti stejně hodně hrají na zemi a bačkůrky jim můžou překážet. A ještě řeším, co za boty na zimu na ven, zatím máme na ven capáky Jonap, ale v těch by byla malýmu brzo zima a nevím, jestli jsou i nějaké zimní vhodné pro dítě, co mělo teprve rok, přijde mi, že jsou všechny takové robusní, těžké, celkem se mi líbí od Fare, ale naživo jsem je ještě neviděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
27.10.12 22:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
27.10.12 22:31

Ten článek jsem právě četla, jen mě prostě mate, že se názory na to hrozně různí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
28.10.12 06:39

@Verunka.T ale v zahranici na to maji jedinny nazor, jen u nas se to ruzni, protoze jsou tady i stari komunisticti dokrori :mrgreen: a ti si stoji za tim starym nazorem. Jak chces vrzni decko dobot, je to tvoje vec, jen nechapu proc jsme se teda nenarodili s botama nebo kopytama kdyz nam ma chuze naboso nicit nohu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková