Capáčky nebo botičky na doma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2811
29.10.12 13:26

Nenarodili jsme se s botama, protoze driv jsme nechodili po laminu nebo dlazdicich, samozrejme, ze venku na boso je to nejlepsi, ale je fakt, ze studena, tvrda a klouzava podlaha neni na vyvij nohy uplne ok.. nam to takhle rekla doktorka, mlada, ale zkusena, na koberec a lino klidne bez, ostatni s, nazory se ruzni, dvojcata mi na plovouckach padaji, jak behaji v ponozkach, tak davam boty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
29.10.12 13:34

S žádným dr., jsem nic nekonzultovala, ale nemáme potíže s nožičkama - na ven má pevné boty, na doma capáčky, ptž. bačkůrky si sundává jsou jí pochopitelně dost nepohodlné, když si hraje na zemi a tak dokonalá, aby si je zase zpátky nazula, když jde běhat po studené zemi ještě není :mrgreen:

máme tyto a jsem moc spokojená, nožičky jsou v teple, nekloužou a za dobrou cenu.
http://www.capiki.cz/…-ruzova.html (větší) a tyto http://www.capiki.cz/…a-hnede.html (menší)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.10.12 15:32

Mám trochu hloupý dotaz. Co to jsou capáčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
29.10.12 18:49

@Bábrdl to není hloupý dotaz, koukni do odkazu vloženého u mého předchozího příspěvku, ale můžou být i látkové nebo takové víc podobné botkám, ale mají měkčí podrážku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
29.10.12 19:54

Tak už to máme vyřešený, objednala jsem capáčky značka liliputi, ty bude malej nosit na doma místo papučků, na ven má zatím kožené capáčky jonap, ale už asi pořídíme zimní botky, na ty jsem zvědavá, četla jsem, že dobré a lehké jsou superfit, ale koukala jsem se a ta cena je teda šílená, jako nechci na botkách šetřit a chci hlavně kvalitní, ale dát za boty 1600,aby je nosil ani ne celou zimu, to se mi zdá přehnaný, tak uvidíme, na netu se mi líbí fare, cena taky celkem ještě jde, uvidíme, jaké jsou naživo a jak budou malýmu sedět. Jo a capáčky jsou bu´d pro nechodící dětičky do kočárku na zahřátí nožek, nebo na parádu a pak jsou to takové první botičky, ale mají rovnou měkčí podrážku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
29.10.12 20:02

Nase Ela zacinala s nolenkama, ale asi po mesici se ta podrazka jakoby osoupala a strasne ji to na dlazbe klouzalo. je pravda, ze v lete se ji nozka dost v nich potila. ted ma backurky Befado uz druhe a super. ale mame dost studene podlahy, kombinaci lina a dlazby a kamenneho baracku, takze jsme na backory zvykli vsichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková