CAR Frýdek-Místek

270
22.7.09 20:27

CAR Frýdek-Místek

Nemáte prosím některá z vás zkušenosti s CARem ve Frýdku-Místku??? Konkrétně Dr. Čaplygin… Děkuji předem za jakékoliv informace..

Příspěvek upraven 21.01.10 v 10:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
22.7.09 20:48

Já přímo ne, ale několik mých kamarádek má odtud krásné děti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
22.7.09 21:23

Naše starší je „dílem“ tohoto lékaře (po dvou letech na 1. IUI). Doporučuji, profesionální přístup, skvělá komunikace, nejnovější poznatky v praxi. Nevím co dodat.
Ať se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
23.7.09 09:43

Zkus si ho najít a podívej se co o něm píšou ostatní pacientky:

http://www.znamylekar.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
23.7.09 17:41

Já jsem taky spokojená, i když úspěch se ještě nedostavil :cry: Ale Dr.
i sestry jsou v pohodě. Doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
28.7.09 14:28

Ahoj holky, to jsem ani nevěděla, že ve FM je CAR. Nevíte jestli je lepší než v Ostravě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.7.09 14:51

Čaplygin byl jedním z prvních, kdo na severní moravě s umělým oplodněním začínali. Řekla bych, že zkušenosti má opravdu letité a jeho první děti jsou už dávno dospělé. Od kamarádek, co od něj mají své vytoužené děti jsem na něj slyšela jen samou chválu, tak snad je to pravda, ostatně v příspěvcích nade mnou to již zaznělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
30.7.09 08:51

Děkuji vám holky za povzbuzení, už mám za sebou první návštěvu u dr. Čaplygina a zdál se mi v pohodě, hned jsme se pustili do různých vyšetření.. :)

Majo - já jsem se rozhodovala, jestli do Gyncentra v Ostravě, nebo FM. Ale potom, co jsem četla na Gyncentrum samé stížnosti typu: "doktor většinou léčí tou nejdražší léčbou, nejde jim o tebe, ale o tvoje peníze, platí se tam úplně za všechno, i za IVI,…atd " Za to na dr. Čaplygina ve většině případou jen samou chválu. Tak uvidíme… Ale za jeden pohovor s ním nic nedáš, klidně bych k němu šla.

Příspěvek upraven 21.01.10 v 10:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
30.7.09 09:22

Denčo děkuji za odpověď. Já právě o Ostravě slyšela to smé a nechce se mi dojíždět až do Brna. To máme strašně daleko. Právě mě překvapilo, že ve FM něco je. Musíme počkat do září a potom bych asi zkusila ten FM. Čekáme na druhé spermio víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
30.7.09 22:01

Majo, jak to že na druhé spermio? Ke komu teď chodíš? Už dlouho se snažíte o mimčo? My 2 a půl roku. Taky se nám nechtělo nikam daleko dojíždět a FM mám kousek. My jdem v pondělí na první spermio, jsem zvědavá, jak to dopadne. Manža si totiž vůbec nepřipouští, že by nemuselo být 100%ní :lol: Nevíš, za jak dlouho jsou výsledky?

Příspěvek upraven 21.01.10 v 10:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
30.7.09 22:28

Denčo my jsme byli n jednom a ten nedopadl dobře a tak jsme na:,–(ili vitamínovou kúru a půjdeme na kontrolní. No můj si to taky nepřipouštěl, byl to šok. No my se snažíme teprve rok. Zatím chodím jen na gyndu, tak jsem zvědavá jak dopadneme a kdyžtak přejdeme do nějakého CARu. Už jsem přemýšlela i nad Brnem (Reprofit), protože má pobočku i v Olomouci a je prý skvělý. Slyšela jsem na něj jen samou chválu. No ale máme to strašně daleko, tak hledám něco bližšího, ale do Ovy jí nechci.
Jinak výsledek jsme měli do hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
6.8.09 15:57

Majo - právě jsem narazila v jiné diskuzi na tebe, že máte zas spermiogram špatný.. to je mi líto.. Ale třeba v září už bude lepší. Jestli byl hodně špatný, tak pochybuju, že udělají IUI, ale každopádně na tom trvejte a uvidíte.. Nám dopadlo spermio dobře, ale přesto dr. zjistil, že potvůrky malé vůbec nedoputují k vajíčku, takže mě pravděpodobně čeká histeroskopie. Jinak jsem ráda,že jsem šla tady do FM, mám to asi 20 km, kdyby to bylo dál tak nevím.. Už jsem tam byla za poslední 2 týdny 3×, ve středu zas na krev.. Nedokážu si představit jezdit někam daleko..

Příspěvek upraven 13.04.10 v 14:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.10.09 15:48

ahoj děvčata Mudr.Chaplygina z Frýdku Vám mužu vřele doporučít.Mam osobni zkušenosti,profesionalní přístup,spousta vyšetření.Prvně jsem chodila do ostr.tam jsme mněli 2 pokusy bez uspěchu.Od loňskeho roku hodím do frytku a opravdu žadne pokusy bez pořádneho vyšetření.nechci špinit ostr. mně připadalo že jim jde jen o prašule. Asi zaleží na doktorovi je jich tam víc.ještě teď mam na ně zlost.ne proto že nam to nevyšlo ale že nas vodili za nos. Pořad nam tvrdili že tam ma manž.par sper.a přitom je manžel neplodny:jenže člověk je blby myslisí že snad doktor nam pomuže.ale není doktor jeko doktor.Tak všem vřele doporučuji,ale zaleží jen na vas.

• Citovat
  • Upravit
270
21.1.10 09:44

Imunologie Praha Podolí

Zatím jsem u dr. Čaplygina taky spokojená, i když někdy je dost náladový a víc mi toho řeknou sestřičky než on.. Akorát nás teď posílá na imunologii až do Prahy!!!! Byl tam někdo taky na jeho doporučení??? Jezdí se tam víckrát nebo jen jednou??? Nedělají imuno i někde blíž? děkuji za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
23.1.10 16:27

Ahoj Denčo,ja taky chodím k Čaplyginovi. :-D Na imunologii jsme byli taky v Praze.Naberou jenom krev a manž.sperma,a pak se čeka měsíc na vysledky.Hlavně vam tam zjisti jestli třeba nejsi alergicka na manž.sperma a nebo jestli tvoje tělo nevytváří protilatky proti embryu.Všechno se dá lečit tabletama.¨¨
Nám se taky do Prahy nechtělo ale oni nedělají žádne pokusy bez vyšetření. :nevim: PO tom co jsem si zkusila v gyncentru jsem tam nydmíru spokojena.Doktor je sice naladovy :cert: ale aspoň vyšetří pořádně a nepíše tablety od oka.Jinak v te Praze je dlouha čekací doba takže všechna vyšetření trvají tak rok.My už je mame naštěstí za sebou. :-? Tak klidně nevahej mně se taky nechtělo.ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.